AmaTur: Turneu A Trofeul Callatis 2013-Editia I - 29 iunie 2013

Imi pare rau ca nu intotdeuna reuesc sa fiu in direct, de aceasta data formatul putin diferit nu mi-a permis sa transmit date.
Deocamdata cateva rezultate:
Amatori:
1 Craciunica Andrei - Călărași
2 Toma Iulian - Breaila
3 Barbu Mircea - Mangalia
3 Constantin Teodor
OPEN:
1 Sterea Viorel
2 Gogu Gabriel
3 Durdun George
3 Boaca Valentin
Turneul de amatori s-a incheiat pe la ora 20, iar OPEN pe la 21,30.
91 de participanti ka Amatori, 38 la OPEN

1.Sterea Viorel
2.Gogu Gabriel
3-4
Boaca Valentin
Durdun Gheorghe
5-8
Stanciu Silviu
Radu Costica
Lungu Cosmin
Fodoran Cosmin
amatori
1 Craciunica Andrei - Călărași
2 Toma Iulian - Breaila
3 Barbu Mircea - Mangalia
3 Constantin Teodor

Ultima editare:
Felicitari castigatorului de la amatori,Craciunica Andrei(15ani),toti calarasenii am fost mandrii de tine.Ai intalnit jucatori destul de buni,ai trecut de fiecare cu lejeritate,jocul tau a fost unul de calitate.Bravo!Eu am anticipat in postarile mele mai vechi ca conditiile bune de antrenament din sala noastra vor da rezultate in curand. Au participat din Călărași,cu rezultate bune, cred ca aproape 15 jucatori !
In ceea ce priveste concursul de la open,domnul Sterea ca de obicei a castigat lejer.

Felicitari castigatorului de la amatori,Craciunica Andrei(15ani),toti calarasenii am fost mandrii de tine.Ai intalnit jucatori destul de buni,ai trecut de fiecare cu lejeritate,jocul tau a fost unul de calitate.Bravo!Eu am anticipat in postarile mele mai vechi ca conditiile bune de antrenament din sala noastra vor da rezultate in curand. Au participat din Călărași,cu rezultate bune, cred ca aproape 15 jucatori !
In ceea ce priveste concursul de la open,domnul Sterea ca de obicei a castigat lejer.
Intradevar, aveti o scoala buna de tenis acolo, am observat si eu asta. Sunteti multi si entuziasti. Felicitari.

Stiti, noi nu avem scoala, ambitiile dintre noi ii transforma pe unii in castigatori. Mai sus in discutie cu domnul Paul de la Galați, am presimtit ca cineva va lua o cupa la acest turneu. Ma bucur ca premonitia mea s-a adeverit. Felicitari Andrei! Te astept la un sandwich...
Felicitari si tie Silviu!

Back
Sus