ÎNCHIS Vand lemn xiom zetro quad

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Alex.C

senior
Lemnul este in stare f buna, maner fl , 93 de gr pret f bun - 220 ron

Ultima editare:
Salut. Un pret doar pt lemnul Zetro Quad ? Mersi
250 ron pretul nu este negociabil avand in vedere ca lemnul este in stare perfecta.unul nou e 400 ron.
Mai adaug la vanzare un lemn Xiom hayabusa zxi zephylium x carbon ca nou probat cateva ore- pret 400 ron.
Este un lemn cu viteza mare dar si cu un control f ridicat si nu este deloc rigid ca alte lemne rapide.

Salut Alex. Stii poate ce greutate are Zetro Quad-ul? Ce pret ar fi pentru lemnul ZQ si Husa de paleta, daca vinzi in combinatia asta? Mersi.

Suna destul de ok. Stii poate si greutatea lemnului ZQ?
Cornel nu stiu sigur greutatea lemnului ZQ ,ce pot sa-ti spun este ca in combinatie cu bluefire m1 si stiga calibra e echilibrat. nu e greu ..e undeva la 190 de grame toata paleta...cam asa aproximez eu ...

M-ar interesa lemnul Alex pentru ca vreau sa invat sa dau top spin mai bine. ZQ stiu ca e foarte bun pentru topspin si l-as combina cu fețe Genius Sound, ceva mai lente dar cu spin mare. Totusi, as vrea sa stiu exact greutatea lemnului pentru ca am vazut ca difera foarte mult, de la 87-88 g pana la 95g. Fetzele actuale sunt grele si lemnul ar prea destul de usor, dar nu m-as risca sa-l iau fara cantarire.:(

vinzi si pe bucati

- - - Actualizat - - -

pe mine m-ar interesa doar donic bluefire

fata e destul de uzata..ti-o dau cu 30 de lei daca vrei ;)

Lemnul Xiom Hayabusa + husa Xiom s-au dat !

Lemnul Xiom Zetro Quad ramane inca la vanzare la un super pret 250 de lei ( lemnul este in stare perfecta ).

Paleta Tibhar Samsonov Alpha + fețe in stare ff buna Tibhar Rapid - 200 de lei .

Daniel ai mp !
Lemn XIOM ZETRO QUAD in stare perfecta - valabil - pret f bun - 250 lei
Setup format din lemn Tibhar Samsonov + fețe stare f buna Tibhar Rapid - 200 lei

Salut Alex ! Ma intereseaza fetele tibhar rapid , la ce pret si daca sunt apropiate ca si calitati de Tibhar sinus ce am eu acuma ?

Salut Alex. Acum am revenit acasa si am citit atat MP cat si ce s-a mai postat aici pe forum. Imi pare rau ca s-a dat husa, chiar imi placea :( Mi se parea o afacere ok sa fi luat lemnul si husa la pretul stabilit. Asta e. Despre lemn ce sa spun, 250 este un pret bun. Problema mea este greutatea. Nu prea ma impac cu lemne peste 85g si de aceea inca ezit sa-l cumpar. Ma mai gandesc si mai vorbim. Mersi.

slex sincer nu stiu ce inseamna mp
- - - Actualizat - - -
alex sincer sa fiu nu stiu ce inseamna mp
- - - Actualizat - - -
imi spui te rog dimensiunile la donic blue fire

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus