Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

250 ron pretul nu este negociabil avand in vedere ca lemnul este in stare perfecta.unul nou e 400 ron.Salut. Un pret doar pt lemnul Zetro Quad ? Mersi
Salut Alex. Stii poate ce greutate are Zetro Quad-ul? Ce pret ar fi pentru lemnul ZQ si Husa de paleta, daca vinzi in combinatia asta? Mersi.
Cornel nu stiu sigur greutatea lemnului ZQ ,ce pot sa-ti spun este ca in combinatie cu bluefire m1 si stiga calibra e echilibrat. nu e greu ..e undeva la 190 de grame toata paleta...cam asa aproximez eu ...Suna destul de ok. Stii poate si greutatea lemnului ZQ?

Cornel o sa incerc sa fac rost maine de un cantar si te anunt maine ce si cum ...ok ? bafta !
vinzi si pe bucati
- - - Actualizat - - -
pe mine m-ar interesa doar donic bluefire

Mi se parea o afacere ok sa fi luat lemnul si husa la pretul stabilit. Asta e. Despre lemn ce sa spun, 250 este un pret bun. Problema mea este greutatea. Nu prea ma impac cu lemne peste 85g si de aceea inca ezit sa-l cumpar. Ma mai gandesc si mai vorbim. Mersi.
 Mi se parea o afacere ok sa fi luat lemnul si husa la pretul stabilit. Asta e. Despre lemn ce sa spun, 250 este un pret bun. Problema mea este greutatea. Nu prea ma impac cu lemne peste 85g si de aceea inca ezit sa-l cumpar. Ma mai gandesc si mai vorbim. Mersi.slex sincer nu stiu ce inseamna mp
- - - Actualizat - - -
alex sincer sa fiu nu stiu ce inseamna mp
- - - Actualizat - - -
imi spui te rog dimensiunile la donic blue fire