Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bine e sa treci linia de sosire !...Pe ultima suta, dupa lungi discutii:
-open
Botusan Vasile,
Orza Catalin,
Morosanu Vasile
Dan,cred ca nu ai inteles mesajul.Copilul doreste sa joace si la amatori daca se poate.Din ceea ce vad nu figureaza pe lista actualizata de pe prima pagina.Si la amatori, daca se poate
Juniori 2 si amatori. Problema cu juniori 1 si 2, Cornelus!Dan,cred ca nu ai inteles mesajul.Copilul doreste sa joace si la amatori daca se poate.Din ceea ce vad nu figureaza pe lista actualizata de pe prima pagina.
Chirila Rares din Botoșani la juniori I si la amatori.
Multumesc.
Eu am inteles dar ma bagi in ceataDan,cred ca nu ai inteles mesajul.Copilul doreste sa joace si la amatori daca se poate.Din ceea ce vad nu figureaza pe lista actualizata de pe prima pagina.
Chirila Rares din Botoșani la juniori I si la amatori.
Multumesc.
Datorita regulamentului nu este permisa inscrierea si la Open si la Amatori. Hotarastete unde joci, te rog sa intelegi.Se inscrie si la Amatori:
Aldea Iulian.
Va multumesc.
Crezi ca esti ulimul , Vasile ???Ilies Ioan din Rădăuți-open
am facut o propunere sper sa iti placa vasiledomnule Dan!
daca se califica 4 din 4 in superioare(nu eliminatorii) la open e bine ,
daca nu ,
trebuie neaparat sa faceti 2 grupe, sa prind si eu vreo 7....8 meciuri, ca oricum nu ma calific.
de altfel contravine si cu regulamentul, cu 4 sau 5 in grupa inferioara, pt. ca nu se asigura minimul de jocuri!
no ofens!
multumesc!