D
dantim
Guest
Nea Titi a fost in tabara de tenis deci a mai evaluat,nu il subestimaCum Matei D.tru locul 9-16...,poate 916 !
Bravo mai Titi !

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nea Titi a fost in tabara de tenis deci a mai evaluat,nu il subestimaCum Matei D.tru locul 9-16...,poate 916 !
Bravo mai Titi !
Da, 17-24 sunt 32 - ..... Merci! O sa fac clasamentul acasa, acum suntem la chef,...nimeni nu se ridica sa mearga pe cameraGelu cred ca ai gresit locurile , cumsa fie 17- 24 cei care au iesit afara din primele grupe , unde sunt cei de pe pozitiile 3-4 din superioarele avansatilor?
Felicitari tie Cornele, ....cel mai spectaculos joc.Felicitari Emi, felicitari Gelu si tuturor celor din staff. A fost un turneu super. Inca o data BRAVO.
Imi pare rau ca nu stiu cand va posta Emi clasamentul la copii, mai are de adunat mese, de facut curat, trebuie sa ajunga acasa (a stat cu fetita de cateva luni, la turneu, iar foile au ramas la el.Pentru copiii care au participat la turneu am dori un clasament; cei care au plecat mai devreme ar dori sa stie cine au fost invingatorii. Va multumesc!
Sper ca miine sa ma reculeg si sa reusesc si acest lucru,multumesc pt intelegere.EmiPentru copiii care au participat la turneu am dori un clasament; cei care au plecat mai devreme ar dori sa stie cine au fost invingatorii. Va multumesc!