AmaTur: Turneu A Turneu A 'Paleta Veche' editia a iii-a or Victoria - 31-08-2013

Vreu sa ii felicit pe dl. Cornel Voicu si dl. Razvan Tutoveanu pentru constanta cu care obtin rezultate bune.

"AVE CEZARE"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013 a lansat pe orbita Amaturului un adevarat "superman" care a marcat vizibil circuitul tenisului de masa amatorial,impulsionand organizatorii de turnee si motivand participantii prin atasamentul sau vis-a-vis de tenisul de masa si,mai ales,prin GENEROZITATE!!!!!!CHAPEAU,Emi(Beltechi Dumitru)!!!!!!!!!!!!!!!
Au fost doua zile magnifice la Or.Victoria in care am remarcat in mod special:
-omogenitatea si coeziunea trupei de organizatori:Emi,Gelu,Dan(Chirap).FELICITARI!!!
-participarea numeroasa la turneul de copii care ne-au oferit tuturor un regal de tenis,fair-play si voie buna.FELICITARI dragi copii!!Stima si respectul nostru inimosilor antrenori Claudiu Pribeagu si Nicu Gavrilovici!!!CHAPEAU!!!!
-conditiile foarte bune de joc,sala "impodobita" cu logistica Joola impecabila si un stand incarcat cu de toate!(vezi foto)
-premierea deosebit de consistenta(asa cum ne-a obisnuit Emi de la prima editie) si in mod cu totul special premiile surpriza oferite cluburilor de copii cu cei mai multi reprezentanti:Pitești(Pribeagu)o masa noua Yoola Transporter si Caransebeș(Gavrilovici)un fileu Yoola Wold Cup
-sistemul de desfasurare adoptat de catre organizatori(gr.inf de 4,turneu de consolare)foarte pragmatic,dar fluid si interactiv,care a dat nastere unor adevarate "finale" deja in superioare,oferind in final cateva surprize si multa satisfactie tuturor participantilor.
-ospitalitatea deosebita a gazdelor,care ne-au "rasfatat" cu conditii de cazare super si preparate la ceaun delicioase,complectate cu "energizante" pentru toate varstele.CHAPEAU familiilor Beltechi si Petrisor(multumim Sorin,Cristi,pupici lui Lili si Dora)!!!
-locul 2 la 14-18 ani obtinut de elevul nostru Alex Nechita,care confirma saltul de calitate facut dupa tabara de la Brașov
-revenirea in circuit(de bun augur!) a colegului sibian Sorin Iancu
Am asistat la multe partide frumoase,foarte disputate spre final,in cele din urma favoritii confirmand calculele hartiei.Felicitari invingatorilor,felicitari tuturor participantilor pentru aportul adus la reusita acestui eveniment!!
In realitate unii dintre noi am participat la trei turnee,intre cele oficiale de sambata si dumineca intercalandu-se cel de sambata noapte,"Paleta foarte veche"(citat din "Alin").Aici "Sultanul" Gelu,precum predecesorii sai fiorosi, s-a rupt in figuri pana ne-a "Dat dracului" pe toti(prietenii stiu de ce)si a reusit performanta de a castiga primul turneu (de noapte) din Amatur "jucat" de toti participantii cu aceleasi palete hoby!

Ultima editare:
Si , in sfarsit, festivitatea de premiere pentru cei mai in varsta...

Turneu A 'Paleta Veche' editia a iii-a or Victoria - 31-08-2013

FELICITARI ORGANIZATORILOR ,EMI,GELU-SULTANU .A FOST UN TURNEU DEOSEBIT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,TRAIASCA ,,BUCATARII,, PT. CEAUNU ,,SUPER,, PREGATIT SI PT. GRATARE.BRAVOOO!!:) SI TOTODATA TIN SA PRECIZEZ CA AVEM IN RINDUL NOSTRU ,UN ,,OM MIC CU SUFLET MARE,, CARE PROMOVEAZA TENISUL DE MASA ROMANESC CU TRUP SI SUFLET-BRAVOOO EMI!!!

Daneeee 👏 ai aj bine la G Humorului? da-ne un semn, dar sa nu fie model "ora 02" . Sincer, nu ma gandeam sa fi o asa companie placuta, dupa mesajul de la "ora 03" .

?l felicit înca odata pe fostul meu elev Alex Nechita (acum trebuie sa ma dau bine pe lânga el pentru niște meditații, eu fiind elevul de data asta).
totuși, Herr Zedler, trebuie sa începeți de acum încolo sa-l mai și pedepsiți când ia locul 2. se pare ca s-a obișnuit așa, iar noi la Agnita am vrea sa vedem și locul 1 totuși...

Un turneu extraordinar, din toate punctele de vedere, felicitari.
Multumim mult domnului Emi Beltechi pentru premiul extraordinar oferit ( o masa de tenis Joola ) si sper sa reuseasca tot ce si-a propus pentru ca este un om deosebit.
O sa revenim de cate ori o sa putem in preajma acestor oameni deosebiti ( Emi Beltechi, Gelu, Csaba Zedler)
Nu in ultimul rand felicitari familiei Gavrilovici.

Turneu A 'Paleta Veche' editia a iii-a or Victoria - 31-08-2013

Sunt imagini de la Turneul de Noapte ,,Paleta Foare Veche,, care s-a desfasurat in spatiul din curtea locatiei unde ne-am cazat si a constat din mai multe etape.
Etapa 1-Pregatirea spatiului cu-Lemne de foc,gratar ,ciaun,mese,banci.
Etapa 2-Scoaterea de la frigider a celor trebuncioase,carne,salata,sucuri pt copii,si mai tirziu sucuri pentru ,,Amatori,,
Etapa 3-Pregatirea mancarurilor si degustarea lor,dupa care hidratarea organismului
Etapa-4-Montarea unei mese Activ si achizitionarea unor palete ,,foarte,, hoby (2 buc identice de aprox 35 de ani)si asteptarea orei ideale pt inceperea OPEN-ului 02.00.,sistemul de joc cel mai popular adoptat a fost ,,Cistigatorul la masa,,.Participantii in nr ,,foarte,, mare au avut parte de un festival al bunei dispozitii,iar cistigatorul declarat al Turneului ,,Paleta Foarte Veche,, Sultanul Gelu a fost premiat cu un concert de lung metraj de sforaituri.
Aceasta scurta perioada petrecuta dintre cele 2 turnee de simbata si duminica a insemnat pentru mine ,EMI,
incununarea tuturor eforturilor mele de pina acum pentru tenisul de masa,si de aceea tin foarte mult sa multumesc tuturor celor prezenti,(participanti,copii,insotitori si apropiatii)pt aceste clipe de neuitat.MULTUMESC al vostru Emi.

Sunt imagini de la Turneul de Noapte ,,Paleta Foare Veche,, care s-a desfasurat in spatiul din curtea locatiei unde ne-am cazat si a constat din mai multe etape.
Etapa 1-Pregatirea spatiului cu-Lemne de foc,gratar ,ciaun,mese,banci.
Etapa 2-Scoaterea de la frigider a celor trebuncioase,carne,salata,sucuri pt copii,si mai tirziu sucuri pentru ,,Amatori,,
Etapa 3-Pregatirea mancarurilor si degustarea lor,dupa care hidratarea organismului
Etapa-4-Montarea unei mese Activ si achizitionarea unor palete ,,foarte,, hoby (2 buc identice de aprox 35 de ani)si asteptarea orei ideale pt inceperea OPEN-ului 02.00.,sistemul de joc cel mai popular adoptat a fost ,,Cistigatorul la masa,,.Participantii in nr ,,foarte,, mare au avut parte de un festival al bunei dispozitii,iar cistigatorul declarat al Turneului ,,Paleta Foarte Veche,, Sultanul Gelu a fost premiat cu un concert de lung metraj de sforaituri.
Aceasta scurta perioada petrecuta dintre cele 2 turnee de simbata si duminica a insemnat pentru mine ,EMI,
incununarea tuturor eforturilor mele de pina acum pentru tenisul de masa,si de aceea tin foarte mult sa multumesc tuturor celor prezenti,(participanti,copii,insotitori si apropiatii)pt aceste clipe de neuitat.MULTUMESC al vostru Emi.
Am o nelamurire : fetele alea se foloseau de sculele voastre, ca una era cam neagra ? :D

Back
Sus