Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
CLASAMENT (open+amatori)....Organizator Beltechi Dumitru (nu a jucat)
5-8
Somlea Adrian
Am o nelamurire : fetele alea se foloseau de sculele voastre, ca una era cam neagra ?Sunt imagini de la Turneul de Noapte ,,Paleta Foare Veche,, care s-a desfasurat in spatiul din curtea locatiei unde ne-am cazat si a constat din mai multe etape.
Etapa 1-Pregatirea spatiului cu-Lemne de foc,gratar ,ciaun,mese,banci.
Etapa 2-Scoaterea de la frigider a celor trebuncioase,carne,salata,sucuri pt copii,si mai tirziu sucuri pentru ,,Amatori,,
Etapa 3-Pregatirea mancarurilor si degustarea lor,dupa care hidratarea organismului
Etapa-4-Montarea unei mese Activ si achizitionarea unor palete ,,foarte,, hoby (2 buc identice de aprox 35 de ani)si asteptarea orei ideale pt inceperea OPEN-ului 02.00.,sistemul de joc cel mai popular adoptat a fost ,,Cistigatorul la masa,,.Participantii in nr ,,foarte,, mare au avut parte de un festival al bunei dispozitii,iar cistigatorul declarat al Turneului ,,Paleta Foarte Veche,, Sultanul Gelu a fost premiat cu un concert de lung metraj de sforaituri.
Aceasta scurta perioada petrecuta dintre cele 2 turnee de simbata si duminica a insemnat pentru mine ,EMI,
incununarea tuturor eforturilor mele de pina acum pentru tenisul de masa,si de aceea tin foarte mult sa multumesc tuturor celor prezenti,(participanti,copii,insotitori si apropiatii)pt aceste clipe de neuitat.MULTUMESC al vostru Emi.
au uitat sa puna bifa pe FAMILY safe..si din acest motiv apar si celelalte..(ADULT conten)Am o nelamurire : fetele alea se foloseau de sculele voastre, ca una era cam neagra ?![]()