AmaTur: Turneu A Turneu A 'Paleta Veche' editia a iii-a or Victoria - 31-08-2013

Eu, cind am intrat dimineata in sala si am vazut ca e plina sala de copii, mi-am zis : astazi m-am dat dracului, iarasi imi rup paleta, de nervi. Dar, spre mirarea mea, copiii au avut un comportament extraordinar de disciplinat. Pentru asta, vreau sa-i felicit pe antrenorii si parintii copiilor. In asemenea conditii, ma bucur oricind sa ne mai intilnim.
Nea Titi, asteptam un turneu la Deva....Pana atunci, multa sanatate! Cu stima, fratii Gavrilovici.

Multumesc frumos !

- - - Actualizat - - -

Multumesc frumos ! La fel va doresc si eu si va felicit pentru faptul ca va ocupati de copii cu atita perseverenta. Sper ca, in curind, sa ne intilnim la Deva .
Nea Dumitru pe linga obisnuitul La Multi Ani iti trimit invitatie pentru urmatoarele cel putin 10 editii <<Paleta Veche>>.(Sa nu lipsesti:D)

La multi ani! Titi, am avut placerea sa te cunosc mai bine la tabara, ai lasat o impresie f placuta. Chiar imi pare rau ca nu ai stat si la Victoria peste noapte. Oricum ar fi, sa ne vedem sanatosi!

La multi ani! Titi, am avut placerea sa te cunosc mai bine la tabara, ai lasat o impresie f placuta. Chiar imi pare rau ca nu ai stat si la Victoria peste noapte. Oricum ar fi, sa ne vedem sanatosi!
Multumesc frumos, Gelu ! Stiam eu ca te gindesti neincetat la mine :D Sanatate si numai bine !
- - - Actualizat - - -
Nea Dumitru pe linga obisnuitul La Multi Ani iti trimit invitatie pentru urmatoarele cel putin 10 editii <<Paleta Veche>>.(Sa nu lipsesti:D)

S-a marcat. Multumesc mult !
- - - Actualizat - - -
La multi ani nea Titi!

si cat mai putine palete ... rupte

Mi-am facut o rezerva de palete, ca sa am ce rupe. Nu de alta, dar ma simt bine dupa ce rup o paleta. :D

"La multi ani" printre amaturisti,Titi!Prezenta ta in circuit se face intotdeauna simtita,ca sarea in bucate!Sa ne traiesti multi,multi ani,colega!

La multi ani,nea titi!! Multa sanatate si fericire .kri-cluj;)
Multumesc mult ! Astept cu nerabdare sa ne reintilnim...chiar si in Italia :D
- - - Actualizat - - -
"La multi ani" printre amaturisti,Titi!Prezenta ta in circuit se face intotdeauna simtita,ca sarea in bucate!Sa ne traiesti multi,multi ani,colega!
Multumesc frumos ! Inca e bine, pina cind prezenta mea nu se va simti ca piperul in ochi :D

Back
Sus