ÎNCHIS Ajutor in configurarea paletei potrivite (VivaSportShop.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna seara
va multumesc din suflet pentru comanda dar si pentru cadouri ; e ceva la o comanda de 350 lei mi-ati dat cadou aproape 50 de lei in produse ; Wooow

Buna seara! Mai aveti lemne yeo? Am jucat si eu recent cu unul si mi-a placut foarte mult cu exceptia faptului ca vibra cam tare. Am inteles ca sunt si lemne care nu vibreaza...
Daca vreau sa cumpar si eu unul, pot fi asigurat ca nu vibreaza? Astept mp, multumesc!

Buna seara! Mai aveti lemne yeo? Am jucat si eu recent cu unul si mi-a placut foarte mult cu exceptia faptului ca vibra cam tare. Am inteles ca sunt si lemne care nu vibreaza...
Daca vreau sa cumpar si eu unul, pot fi asigurat ca nu vibreaza? Astept mp, multumesc!

Va multumesc pentru mesaj, aveti raspuns in MP.

Anunt!!!

Anunt!!!

Din sezonul 2013-1014 sportivul Alexandru Cazacu castigator al Top 12 Romania editia 2012, al Cupei Romaniei editia 2013 si multiplu campion national impreuna cu echipa de club C.S. Volei Club Constanța, a semnat un contract de sponsorizare cu compania de echipamente sportive pentru tenis de masă, Donic. Acceasta colaborare a fost realizata prin intermediul distribuitorului Donic in Romania, VivaSportShop.ro.

Cazacu a ales sa joace cu urmatoarele echipamente care pot fi achizitionate de pe site-ul VivaSportShop.ro sau de la magazinul Viva Sport Shop din incinta sali de tenis Viva Sport Club:

Lemn - Donic Li Ping Kitex pentru detalii click aici
Fata FH - Donic Bluefire JP01 pentru detalii click aici
Fata BH - Donic Bluefire JP03 pentru detalii click aici

Pe acceasta cale salutam venirea lui si dorim ca impreuna sa atacam cat mai multe podiumuri ale competitiilor de tenis de masă.

Tiberiu Tanase
Director General
Viva Sport Shop

1003746_695940543755036_100672338_n_zpsfbb4570c.jpg

Stiga Calibra Tour - simte lovitura perfecta !!!

http://www.youtube.com/watch?v=IT_xMe8Ipo0

Noile fete Calibra Tour dispun de tehnologia "SuperMatted Surface" ( suprafata extra mata ) de ultima generatie de la Stiga, oferindu-ti astfel un contact perfect cu mingea. Preia controlul asupra mingiei și ridica-ti jocul la un nou nivel!

Disponibil în trei versiuni: S (Soft), M (mediu) și H (tare ).

Pentru a comanda da click pe modelul dorit:

tel: 0722.678.078
e-mail: contact(at)vivasportshop.ro
www.vivasportshop.ro

Oferta mese secound-hand VivaSportShop.ro

Oferta mese secound-hand VivaSportShop.ro

Donic Waldner Classic 25 cu blat de 25 albastru - 1600 ron ( respectiv 1400 ron cele cu zgarieturi pe suprafata de joc ) - pret de nou 2399 lei
Detalii:
recomandata pentru interior
placa *** 25mm PAL
profil rama 60mm, gata asamblat
cadru rectangular SUPERCOMPACT, 40X40 mm
4 roti ? 125mm, cu ******** de cauciuc, toate rotile manevrabile
reglare pe inaltime
ITTF-aprobat
Fileu inclus
Dimensiuni depozitare:
152,5 x 60 x 172 cm
greutate masa:
124 kg
2) Sponeta S8-36 cu blat 25 verde - 1600 ron ( inclusiv fileu Viva ) - pret de nou 3200 RON
Detalii:
recomandata pentru interior
placa *** 25mm PAL
profil rama 60mm, gata asamblat
cadru rectangular SUPERCOMPACT, 60X40 mm
4 roti ? 125mm, cu ******** de cauciuc, toate rotile manevrabile
reglare pe inaltime
ITTF-aprobat
Fileu inclus
Dimensiuni depozitare:
152,5 x 55 x 162 cm
greutate masa:
118 kg
ATENTIE- Una din mesele Donic prezinta zgarieturi adanci situate pe suprafata de joc ( una pe fiecare parte ). Sponetele prezinta zgarieturi doar pe marginea mesei fara a afecta jocul.
Pentru comenzi:
tel: 0722.678.078
mail: contact(at)vivasportshop.ro
site: www.vivasportshop.ro

dhs pf4 double happiness cu burete albastru aveti pe stoc si daca da cat costa !! multumesc !

Buna seara! Comanda pe care am facut-o azi e pentru un lemn stiga clipper wood wrb. Stiu ca e un pic cam tarziu dar...ce parere aveti de compatibilitatea fetelor cu lemnul?
P.S. La o viitoare comanda e posibil sa trimiteti fetele gata taiate pentru lemn?(mie nu-mi iese sa le tai bine, oricat m-as stradui). Va multumesc !

XuXin noul castigator al Cupei Mondiale

XuXin noul castigator al Cupei Mondiale

Nr.2 Mondial, Xu Xin, este noul castigator al Cupei Mondiale de Tenis Masa editia 2013, în Verviers, Belgia.

In finala stângaciul Xu Xin la invins pe nr.6, Vladimir Samsonov din Belarus, în cinci seturi (11-6, 12-14, 11-8, 11-9,11-7).

Mai devreme în aceeași zi, Xu Xin, jucand cu lemnul Intensity NCT, la învins pe Germanul Dimitrij Ovtcharov (castigatorul Campionatului European simplu barbati editia 2013), în semifinala, dupa 7 seturi: 11-5, 11-8, 8-11, 8-11 ,4-11, 11-9, 11-2.

Un titlu foarte important pentru starul STIGA, Xu Xin, care ii va spori încrederea pentru viitoarele turnee și campionate.

VivaSportShop.ro este importatorul si distribuitorul Stiga in Romania.

Bucurați-va de unele dintre cele mai importante momente ale meciului Xu Xin vs Vladimir Samsonov (Finala):

http://www.youtube.com/watch?v=WOndnQPyF6A

Xu Xin vs Dimitrij Ovtcharov (Semifinala):

http://www.youtube.com/watch?v=ED_FphgyRnE

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus