ÎNCHIS Ajutor in configurarea paletei potrivite (VivaSportShop.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Dupa ce a socat lumea intreaga, castigand Open-ul Poloniei si Germaniei la doar 16 ani, Fan Zhendong este favorit si la castigarea Open-ul Suediei. care face parte din echipa STIGA, a urcat pe locul 5 in clasamentul mondial!

Totodata prin castigarea Open-ului Poloniei in luna Noiembrie 2013 el a devenit si cel mai tanar castigator al unui turneu, din istoria circuitului ITTF World Tour.

Fan Zhendong foloseste cel mai nou lemn Stiga, Infinity VPS, care poate fii testat si cumparat in exclusivitatea din magazinele VivaSportShop.ro

tel: 0722.678.078 ; e-mail: contact(at)vivasportshop.ro ; www.VivaSportShop.rohttp://youtu.be/6zETUmSLYIUhttp://youtu.be/43ru5VaVspo

Cred ca ati tradus un articol mai vechi. Zhendong, dupa open-ul Poloniei, a castigat open-ul Germaniei iar la open-ul Suediei a pierdut in finala cu Yan An. Si ieri, in turneul final al anului 2013, a pierdut in semifinale in fata lui Xu Xin (castigatorul turneului).

si mie tot nu mi-ati raspuns ! de ce mai tineti topicul acesta daca ignorati intrebarile noastre >?

Colectia 2014 de huse, genti si adidasi de la STIGA in exclusivitate pe site-ul si in magazinul VivaSportShop!!!

Stiga PROSWED 2014

Stiga INFINITY VPS lemnul lui FAN ZHENDONG

Colectia STIGA ELEGANT 2014

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre produse click pe imagine sau contacteazane pe mail-ul contact(at)vivasportshop.ro si numarul de telefon 0722.678.078

STOC reinnoit la YASAKA!!!

FETE, LEMNE, MINGI, HUSE, GENTI, INCALTANMINTE SI ACCESORII.

Totodata YASAKA ne-a pregatit o oferta surpriza pe care o vom prezenta maine in exclusivitate pe site-ul VivaSportShop.ro si aici pe forum.

Pentru detalii si comenzi scrieti-ne pe adresa de mail contact(at)vivasportshop.ro, sunati la telefonul 0722678078 sau vizitatine magazinul VivaSportShop din soseaua Oltenitei nr. 103 sector 4 București

Echipa VivaSportShop

Buna ziua .Puteti sa mi recomandati si mie o fața de paleta eficienta soft eficienta in jocul impotriva paletelor cu iarba?
cum trebuie sa fie?Control maxim si spin maxim sau cum anume?

Antrenamentul este singura arma impotriva paletelor cu iarba. In primul rand trebuie sa intelegi cum functioneaza principiul ierburilor, si apoi vei putea sa aplici contramasuri impotriva ei. Poti juca cu orice paleta, numai sa o cunosti bine, sa sti ce si cat spin generezi, astfel stiind aproximativ ce si cat spin primesti inapoi! Daca ai sa cauti pe forum, ai sa gasesti multe subiecte pe aceasta tema. Principiul de joc contra ierburilor este relativ simplu: pentru ierburile frictionless, cat spin pui, se intoarce aproape in aceiasi masura, dar in oglinda, indiferent de miscarea pe care o face adversarul (dai topspin se intoarce backspin, dai push se intoarce topspin; pentru cele cu frecare, depinde miscarea pe care o face adversarul in momentul contactului cu mingia (dai topspin, adversarul face miscare de chop, se va intoarce mult mai mult spin decat ai pus in topspinul tau, daca dai push, adversarul face miscare de chop, se va intoarce o mingie dreapta sau cu putin backspin). In concluzie, nu prea conteaza fata, conteaza cum abordezi jocul...

Buna ziua .Puteti sa mi recomandati si mie o fața de paleta eficienta soft eficienta in jocul impotriva paletelor cu iarba?
cum trebuie sa fie?Control maxim si spin maxim sau cum anume?

Intra-devar, nu exista o fata speciala pentru combaterea ierbi si clar cel mai bun echipament pe care il poti achizitiona impotriva "ierbarilor" este antrenamentul.
Cu toate astea, legat de set-up, cred ca ti-ar mai usura putin munca o fata moale cu control mai mare din gama soft-urilor (Rakza 7soft, Blufire M3/JP03, Joola Xplode Sensitive, Boost TC, MarkV HPS, dar cel mai bun leac este tot antrenamentul.

Echipa VivaSportShop

SUPER OFERTA de la VIVA SPORT SHOP si YASAKA ROMANIA!!!

Achizitioneaza in perioada februarie-martie oricare doua RAKZA si primesti CADOU un prosop Yasaka Ocean in valoare de 50 lei.

Pentru detalii si comenzi scrieti-ne pe adresa de mail contact(at)vivasportshop.ro, sunati la telefonul 0722.678.078 sau vizitatine magazinul VivaSportShop.ro din soseaua Oltenitei nr. 103 sector 4 București

Echipa VivaSportShop

nota: oferta este valabila in limita stocului disponibil;
oferta nu se cumuleaza cu alte promotii.

Componentii echipei C.S. Viva Sport București sponsorizata de Yasaka Romania - Coroian George, Gheorghe Alex, Durdun Gheorghe, Cosmin Lungu, Cosmin Jr Fodoran Fodoran, Ioana Stoinea impreuna cu sportivii sponsorizati de magazinul VivaSportShop.ro cu sustinerea unora dintre partenerii nostri: YASAKA, STIGA si DONIC - Ionescu Ovidiu-george ( viSTIGA ) , Alexandru Cazacu ( DONIC ) si Coroian George ( YASAKA ) vor concura saptamana aceasta la Campionatele Nationale ale Romaniei.
Dorim sa le uram pe aceasta cale mult succes !!!

Echipa VivaSportShop

Mult succes Viva !

Unde se tine Campionatul National al Romaniei de tenis de masă , in ce localitate si daca sunt transmise meciurile de vre-o televiziune ?

buna ziua,
am o paleta TIMO BOLL ZLC cu fete STIGA TC si nu ma prea inteleg cu ea ,este prea rapida ,azi m-am hotarat sa-i pun fete TIBHAR SINUS SOUN DE 2 mm .
Eate o alegere buna ?
Daca nu recomandati-mi ce lemn cu un control f bun ,de preferat buterfly,si fete,am 16 ani si joc zilnik de 6 luni ,poate ne vedem pe 15 martie la turneu .

buna ziua,
am o paleta TIMO BOLL ZLC cu fete STIGA TC si nu ma prea inteleg cu ea ,este prea rapida ,azi m-am hotarat sa-i pun fete TIBHAR SINUS SOUN DE 2 mm .
Eate o alegere buna ?
Daca nu recomandati-mi ce lemn cu un control f bun ,de preferat buterfly,si fete,am 16 ani si joc zilnik de 6 luni ,poate ne vedem pe 15 martie la turneu .
:D:D:D as fi curios cine ti-a recomandat paleta "racheta" asta la incepatori.Tibhar Sinus sound fac parte tot din gama fetelor off.

buna ziua,
Eate o alegere buna ?

Lemnul este intradevar rapid, insa fetele Stiga Boost TC nu sunt foarte rapide. Daca zici ca ai schimbat cu sinus sound, atunci ai mai imblanzit paleta. Eu cred ca ar trebui sa pastrezi lemnul, si sa joci cu aceasta combinatie. Nu este una foarte rapida, dar nici una de control, insa cu perseverenta si antrenament vei reusi sa o stapanesti. Mult succes in continuare!

Trimis de pe al meu GT-I9100G folosind Tapatalk

multumesc pt sfat
d-voastra ce combinatie recomandati?

- - - Actualizat - - -

buna seara
nu mi-a recomandat nimeni lemnul ,pur si simplu am vazut pe unul care juca bine si am zis sa iau si eu ca poate joc la fel .
ce combinatie de lemn si fete imi recomanzi ?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus