AmaTur: Turneu A+ Campionatul National Amatur- Turneu A + Gura Humorului 9 Noiembrie 2013 O + A

Din Bacău Ciocoiu Gheorghe amatori

Din pacate, nu am reusit sa me clonez, asa ca NU voi putea sa fiu prezent la concurs... SUCCES TUTUROR, poate ne vedem la urmatorul.

se retrage din NASAUD:
Oltean Dorel
Ott Nistor Ioan
Ghioc Stefan.

Se retrag Unciuleac Alin si Unciuleac Catalin din Iași

Si iata ca a venit si ultima zi de inscriere !!! Multumesc tuturor ce s-au inscris si sper ca va veti simti bine in Gura Humorului ! Cateva precizari inainte de concurs. Inscrierea se va face la intrarea in sala si acolo veti putea vedea la ce masa sunteti repartizat. Vor fi afisate grupele vizibil asta daca nu intrati vineri seara sa le vedeti pe forum . Cafeaua si masa se serveste la terasa ,, La Patinuar'' aflata langa sala. Totodata acolo va fi pus la dispozitie un gratar, lemne si carbuni suficienti pentru a va putea face o gustare daca aveti nevoie . Turneele se vor putea viziona life pe siteul www.sportdakiro.com (am reusit sa instalez o camera si sper ca astazi sa va pot da detalii despre modul prin care puteti viziona). Duminica 10 Noiembrie ora 13.00 pentru cine mai poate incercam sa mai organizam un turneu la gramada. Premiul cel mare o sticla de whisky !!! FARA TAXA de participare si fara sa il contabilizam in Amatur doar ca o intalnire intre prieteni ! Vom incerca sistemul lui Emi cu grupe de 4.
Hai ai nostri !!!

Cu o deosebita placere revin in acest superb orasel numit Gura Humorului unde am petrecut momente de neuitat atat in sala de tenis cat si in afara ei ! Din pacate nu voi putea sa joc asa ca :
Durdun Gheorghe - București - GRATAR NADIANCA

Daca cineva cauta cazare , am o rezervare la hotel Simeria pentru o camera dubla (cu doua paturi) de Vineri pana Sambata . Numar de telefon 0756326814 Vlad

Cu o deosebita placere revin in acest superb orasel numit Gura Humorului unde am petrecut momente de neuitat atat in sala de tenis cat si in afara ei ! Din pacate nu voi putea sa joc asa ca :

Durdun Gheorghe - București - GRATAR NADIANCA

George,eu as vrea sa joc dar nu pot sa vin!
Urez mult succes lui Dan si Emi in organizarea celor doua turnee,multa bafta participantilor si ......distractie la maxim prietenilor si colegilor amaturisti!Hai ai nostri(amaturistii)!!

Si mie-mi pare rau ca ratez intalnirea cu voi. Dane, sa ai succes, ....Emi, sa fi sanatos si-ti multumim, ...George si tu sa fi sanatos, dar pâna una alta stai pe camera cu Tanti Jeni,...Lulu Caterinca sper sa fie in forma, s-o lase pe Jeni cu treaba ei,...Sterea, s-o lase mai moale,...hai Mihaita (Nemanciuc),...
Ce sa mai, bafta baieti (si fete)

Back
Sus