AmaTur: Turneu A+ Campionatul National Amatur- Turneu A + Gura Humorului 9 Noiembrie 2013 O + A

Pentru cei care nu stiau,eu i-am dat ,,NU-MI PLACE POST,, LUI GELU BV,din motiv ca nu ne putem intilni-(PRIETENII STIU DE CE)!!! Daca s-a interpretat gresit SCUZE!!! MULTA SANATATE SULTANE SI SA NE VEDEM CU BINE!KRI.IT;)

Cu o deosebita placere revin in acest superb orasel numit Gura Humorului unde am petrecut momente de neuitat atat in sala de tenis cat si in afara ei ! Din pacate nu voi putea sa joc asa ca :

Durdun Gheorghe - București - GRATAR NADIANCA
Sa ne vedem cu bine ! Mai am liber un post de bucatar la terasa sambata iar duminica poti sa castigi si turneul !!! ;)

se inscriu la amatori din Blaj:
Ciobanu Daniel
Suciu Iacob

Buna! Sunt nevoit sa ma retrag din motive personale! Voi ajunge spre sfarsitul zilei la sala sa urmaresc partea finala a turneului si bineinteles voi fi prezent duminica la turneul copiilor! Multumesc pentru intelegere! Succes!!!

Se retrage Istrate Adrian -Bistrița,e clar ca va fi unul dintre cele mai frumoase si disputate turnee,ale anului,mult succes participantilor,cat si organizatorilor.Sanatate si toate cele bune!

Se retrage Marian Florin-Reghin.Succes organizatorilor si concurentilor.

Se retrage si Iacob Gabriel - Iași, amatori .

Se retrage cu parere de rau Rusu Calin Open poz.306 .Cluj Napoca. Va doresc succes la toti !

Back
Sus