Catalin Albu
senior
nu sa facut grupele? 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Norocosu joaca pentru Galați nu pentru BucaleBuna seara. O initiativa foarte buna cu afisarea grupelor.
Am urmatoarea nelamurire: daca s-a mers pe sistemul sarpe, la grupa 12 in locul lui Tiganas trebuia sa fie Aftenii. Daca se merge pe principiul ca in grupele inferioare sa nu cada doi jucatori din acelasi oras atunci inlocuirea este ok, dar nu se mai respecta la grupa 10 ( Aftenii si Bocaniala ). Raman grupele asa?
Grupele inferioare conform regulamentului le-am facut pentru a nu cadea doua persoane din acelasi oras. Trebuie sa intelegeti ca am facut doar schimbari pe aceeasi coloana valorica si nu pot sa ma uit in buletinul fiecaruia sa vad mutatia. Grupele raman asa.Dar ei sunt coechipieri la Sport Kombat!
Hai nu fi rau,este vorba de prietenul nostru comun,dl Costi,sa il sprijinim in tot ceea ce intreprinde,castigam un loc de antrenament.Norocosu joaca pentru Galați nu pentru Bucale![]()
"Atentie: Numarul maxim de participanti 168; Se vor face 24 grupe inferioare de 6-7, urmate de 32 grupe superioare de 3 si tablou eliminatoriu de 64.grupe de 5? si plec mai departe primi 4?) wow