AmaTur: Turneu A+ Campionatul National Amatur- Turneu A + Gura Humorului 9 Noiembrie 2013 O + A

Sterea (Vio) - Cosmin (Lungu)......2-0....3-0
Lulu (Roman )- Marius (Ion).... 1-0...1-1...1-2...1-3
Set patru
Marius - Lulu
1-0...1-1...2-1...2-2...3-2...4-2...5-2...5-3...5-4...5-5...6-5...6-6...7-6...8-6...9-6...9-7...9-8...10-8...10-9...11-9

Ultima editare:
Va juca Roman cu Lulu pentru 3-4
Finala Vio vs Marius

Felicitari Mihai (Nemanciuc), esti tare, ...nu este de colea un A+ !!!....sa fie de vina tabara de tenis, in loc sa te duci pe Litoral ai fost in cantonament:thumbup:

foarte frumos concurs. felicitari castigatorului de la amatori{super jucator}. foarte interesanta faza grupelor superioare cu acele biletele verzi;).

Semifinale Open:
Sterea Viorel - Lungu Cosmin 3-0
Ion Marius - Roman Iulian 3-1

La amatori
1 Mihai Nemaciuc
2 Popescu Mihai
3 Polocoser Cristian
4 Farcas Vlad
La open finala Sterea Viorel - Ion Marius 3-2
Sent from my GT-S5369 using Tapatalk 2

Clasament Open
1 - 4.
Sterea Viorel - Constanța
Ion Marius - Brăila
Lungu Cosmin - București
Roman Iulian - Brașov
5 - 8.
Corcoz Costin - Focșani
Boaca Valentin - București
Mocean Dan - Cluj Napoca
Marinescu Razvan - București
9 - 16.
Sipos Nandor - Targu Mureș
Roman Bogdan - Arad
Morosanu Vasile - Suceava
Calin Mihai - Barlad
Apian Florin - Bistrița
Carpovici Boris - Fălticeni
Enciu Alexandru - Slobozia
Cretu Florin - Iași
17 - 32.
Zidar Victor - Reghin
Ursulean Florin - Straja
Surdu Marcel - Iași
Bularda Iulian - Barlad
Bocaniala Norocel - Galați
Ceacarescu Cristian - Slobozia
Hagatis Andrei - Vatra Dornei
Sengoz Mehmet - Botoșani
Varga Krisztina - Targu Mureș
Kiss Zoltan - Targu Mureș
Onufrei Ciprian - Botoșani
Aftenii Daniel - București
Dinca Dorinel - Călărași
Fratea Aurel - Constanța
Bozga Lucian - Baicoi
Nistor Dorel - Bistrița
33 - 48 loc 3 gr.sup.
Maxim Valentin - Cluj Napoca
Cozma Catalin - Fălticeni
Simion Boby - Cluj Napoca
Mosneagu Marius - Fălticeni
Ursulean Vasile - Straja
Sferlea Marius - Oradea
Kantor Imre Zoltan - Reghin
Nemtoi Gabriel - Suceava
Balauca Cornel - Botoșani
Hudusan Andreea - Targu Mureș
Birligea Gabriel - Baicoi
David Dorin - Barlad
Duceac Catalin - Botoșani
Aga Alexandru - Botoșani
Bujoreanu Neculai - Fălticeni
Rusti Catalin - Suceava
49 - 54 2v gr.inf.
Motoroi Costin - București
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei
Popescu Valentin - București
Garaz Mircea - Bistrița
Onisei Florin - Iași
55 - 65 1v gr.inf.
Marcu Vasile - Vatra Dornei
Tiganas Mihai - Rădăuți
Zamfir Ionel - București
Sipos Ferenc - Targu Mureș
Ban Peter - Cluj Napoca
Dinu Gheorghe - București
Florea Vasile - Sighetu Marmatiei
Orza Catalin - Suceava
Baiu Costel - Baia Mare
Ursan Viorel - Rădăuți
David Madalina - Barlad
66 - 73 0v gr.inf.
Meszar Razvan - Arad
Toncean Mircea - Reghin
Leolea Andrei - Constanța
Marian Calin - Reghin
Motoroiu Marcel - Dej
Ciubotariu Andrei - Moinesti
Janosi Attila - Targu Mureș
Nica Valerica - Iași

Ultima editare:
Felicitari Mișule și ție Polo! Doua trofee merg la Suceava, la colegii de antrenament de la sala de sport a liceului "D. Cantemir"
Succes Mișule și pentru concursul de azi (duminica) pe care îl ai la copii!
Adi Ungureanu, felicitari pentru performanța de a ajunge în eliminatorii, e un început bun. Succes și ție la copii!

Vad ca comunicarea de la acest concurs tinde catre zero, in schimb am vazut ceaunul. Este totusi un concurs important, ceva stiri ar fi binevenite, suntem curiosi ca tot omu. Vad ca si domnul Denes este mai putin ferm cand cere stiri proaspete decat a fost la alte concursuri, probabil are ceva simpatii pe acolo.

Se pare ca la acest capitol am fost deficitari dar gestionarea acestui turneu cu peste 200 de participanti intr-o locatie cu 24 de mese si o lupta continua cu condensul ,care am reusit sa il tinem in friu,cu 2 pauze intre 13.30 cind sau terminat inferioarele la amatori si 14.30 cind au inceput openul pe 12 mese si superioarele amatorilor pe 12 mese in 32 de grupe si terminate aprox la 17.30 cind am desfasurat openul pe toate cele 24 de mese,si intrerupind cu o pauza de aerisire intre 18.45 si 19.15 dupa care au inceput eliminatorile si superioarele la open nu a fost deloc o joaca .A fost greu dar cred ca a fost pina la urma inregula.Multumim de interesul aratat prin aceste mesaje.Emi si Dan

O analiza mai detaileata va urma miine,acum suntem ocupati cu un Gratar pregatit de maestri Durdun si Marinescu.Pe miine.

Turneu frumos, meciuri spectaculoase...pacat ca dl.Vlad Farcas a fost iar in forma si ca de obicei a reusit sa ne ofere momente jenante cu crizele care le-au consacrat...pacat ca nici organizatorii nu au reusit sa-i puna frau...Vlade, eu sincer cred ca tu ai nevoie de ajutor, de un psiholog sau psihiatru, ceva...in rest a fost bine :-(

Felicitari domnu' Chirap si Emi pt. succesul turneului, si multumiri pentru efortul depus! Foarte frumos coltul de rai de la Gura Humorului!
Felicitari Mihaita & domnu' Sterea :-) precum si tuturor celorlalti cu clasari meritate!
Sa ne revedem cu bine!

Felicitari lui Dan si Emi pentru reusita unui turneu dificil, care se pare ca devine cam mare chiar si pentru aceste sali minunate, care au ajutat enorm Amaturul.
Felicitari d-lui Sterea, pentru jocul constant la nivel maxim, si mai ales felicitari pentru Mihai Nemaciuc si Ion Marius, surprize ...asteptate si dorite pe primele locuri la un turneu de acest calibru. Felicitari tuturor participantilor si sa ne vedem cu bine la Turneul Campionilor!

Ultima editare:
Polo, ai concurat la copii V-VIII, sau la Amatori :D ? Felicitari înca o data!

Vad ca comunicarea de la acest concurs tinde catre zero, in schimb am vazut ceaunul. Este totusi un concurs important, ceva stiri ar fi binevenite, suntem curiosi ca tot omu. Vad ca si domnul Denes este mai putin ferm cand cere stiri proaspete decat a fost la alte concursuri, probabil are ceva simpatii pe acolo.
Am fost mai putin ferm,poate,simpati sigur,dar ce ma nelinistit cel mai mult ca nici prin telefon
n-am reusit legatura,tineti aproape !
Cu stima al vostru Deni.

Back
Sus