AmaTur: Turneu A+ Campionatul National Amatur- Turneu A + Gura Humorului 9 Noiembrie 2013 O + A

Atat locurile in grupele superioare cat si pozitiile din tabelul eliminatoriu trebuie sa respecte un algoritm bine stabilit in regulament, in functie de rezultatele din grupele inferioare. Mult mai bine informat in acest domeniu este domnul Dinicescu din Pitești, pe care il admir pentru faptul ca pune mult suflet in organizarea turneelor din zona Argeșului.

Eu am castigat grupa superioara,deci locul 1. ?Poate verifica d-l Emi pe biletelele verzi.
Daca ati castigat grupa superioara ar fi trebuit sa fiti pe una din pozitiile 1-32, in functie de clasamentul general. Probabil s-a gresit completarea foii sau a rezultatelor in program.
Later edit: De pe foile verzi rezultatele se trec pe foile albe :) iar apoi in program, dupa care se genereaza tabelul cu cei calificati si tabloul eliminatoriu.

Ultima editare:
In ceea ce priveste metoda cu biletele verzi, organizatorii si-au facut singuri viata mai grea, iar randamentul de utilizare a meselor a fost mai mic decat daca se folosea metoda clasica cu listele cu grupele superioare si alocarea lor la mesele disponibile. Timpii de asteptare ar fi fost mult mai scurti, iar jucatorii care au venit de la sute de km ar fi fost scutiti de o oboseala suplimentara. Per global, vremea a fost frumoasa, organizatorii au depus eforturi laudabile pentru a iesi un turneu placut. Felicitari tuturor, organizatori si participanti.

Pe foile minune verzi ale d-lui Emi am completat eu personal scorul si rezultatul meciului.3-2 cu Bobarnac si 3-0 cu Muntean Mircea completat de D-l Chirap
- - - Actualizat - - -
pag.19

FELICITARI D-lor DAN SI EMI,a fost un concurs frumos.Ne-am simtit foarte bine la GURA HUMORULUI-(UN LOC DE BASM) TIROLIANA-SUPERRRRRR! BRAVOO SI O SA VA ONORAM CU PREZENTA NON-STOP!!!! STIMA KRI:D

un clasament ceva la amatori? sper sa apara cat mai curand. intra devar a fost un concurs superb.cu pauzele cam lungi..dar in rest frumos,felicitari domnu Dan.

multumesc GELU PT numi place ! se vede ca iti place doar ipocrizia si minciuna si ca adevarul te supara ! astept cu nerabdare sa imi mai dai nu-imi pace ! multumesc!

Ultima editare:
organizatorul a afisat ca il posteza maine dimineata ,adica luni;)
- - - Actualizat - - -
Rezultatele la amatori maine dimineata !

organizatorul a afisat ca il posteza maine dimineata ,adica luni;)
- - - Actualizat - - -
Rezultatele la amatori maine dimineata !
era vorba de postul 328 si postul 336 unde am primit numi place pt un numi place pe care eu l-am acordat in topicul propuneri la o exprimare grosolana a dlui Gelu el asa sa razbunat ,si tin sa ai multumesc din nou !MAINE DIMINEATA CRED CA ERA VORBA DE AZI NU DE LUNI ..DAR POATE MA INSEL SI DV AVETI DIN NOU DREPTATE !!

Din cate am inteles clasamentul va fi cat mai exact alcatuit, motiv pentru care se intarzie un pic. Dupa cum stiti, s-a scris si setaverajul fiecarui set iar in alcatuirea clasamentul se va tine seama si de acest lucru. Probabil ca nu se va mai afisa 8-16, 7-32, etc... ci se va calcula pozitia cat mai corecta a fiecarui participant. Asa ca lasati-l pe Dan sa-si faca treaba ca are suficient de calculat. Se stie ca intotdeauna a fost foarte rapid in afisarea rezultatelor dar, de data asta, e un pic diferit si omul are ceva mai multa treaba... In afara de asta, azi a trebuit sa aiba grija si de turneul copiilor asa ca... pe maine.
Respect.

Clasament Amatori

1 - 4.
Nemaciuc Mihai - Suceava
Popescu Mihai Sorin - Straja
Polocoser Cristian - Suceava
Farcas Vlad - Cluj Napoca
5 - 8.
Cherhat Dumitru - Cluj Napoca
Tamas Nagy Jeno - Miercurea Ciuc
Banescu Dragos - Pitești
Hasna Cosmin - Straja
9 - 16.
Rosu Gabriel - Comănești
Boata Edgar - Arad
Farkas Bence - Targu Mureș
Bekesi Zsolt - Arad
Vranceanu Mihai - București
Puscas Arpad - Gherla
Vlase Gheorghe - Slobozia
Pogorevici Mircea - Gura Humorului
17 - 32.
Axinte Bogdan - Iași
Beica Florin - Gherla
Ilies Ioan - Rădăuți
Bobarnac Gheorghe - Bacău
Vlaisan Vasile - Vicovu De Jos
Istrate Samir - Arad
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Bucsan Romeo - Pitești
Niculae Dan - București
Kaposta Victor - Arad
Georgiu Dragos - Vatra Dornei
Sana Doru - Cluj Napoca
Corneanu Sorin - Botoșani
Carnu Eugen Jr - Bacău
Jaouir Khaled - București
Predescu Levente - Miercurea Ciuc
33 - 64.
Spatariu Daniel - Arad
Rojnita Sebastian - Bacău
Firu Marian - Vatra Dornei
Baisan Paul - Roman
Bulubasa Nicusor - Comănești
Anton Florin - Câmpulung Mold
Filip Dan - Comănești
Volostiuc Marius - Suceava
Sofian Corneliu - Suceava
Cotilici Ana Maria - Iași
Albu Catalin - Pascani
Spaller Tiberiu - Nasaud
Neamțu Adrian - Gherla
Ciobanu Daniel - Blaj
Ungureanu Adrian - Suceava
Nistor Florin - Comănești
Munteanu Octavian - Tecuci
Matei Razvan - București
Mironescu Adrian - Botoșani
Chirap Dan - Gura Humorului
Serban Liviu - Onesti
Colesniuc Romeo - Botoșani
Avram Gabriel - Rădăuți
Ursulescu Ioan - Bacău
Rozenfeld Cristian - Cluj Napoca
Ciubotariu Ioan - Preutesti
Rusu Radu - Fălticeni
Stoica Mihai - Mioveni
Calenciuc Dumitru - Rădăuți
Constantinovici Ciprian - Liteni
Subcinski Alexandru - Suceava
Gugles Marius - Câmpulung Moldovenesc
72 - 103 loc 3 gr.sup.
Darmaz Ion - Targoviște
Iaru Horatiu - Cluj Napoca
Pop Danut - Dej
Muntean Mircea - Baia Mare
Cristescu Cristian - București
Dumitrescu Dan - Piatra Neamț
Grecu Gheorghe - Bistrița
Munteanu Ion - Comănești
Ticu Dorin - Bacău
Silviu Niculae - București
Kezdi Janos - Corund
Hodis Andrei - Gherla
Morosan Marian - Suceava
Mahu Bogdan - Pascani
Giosan Marcel - Galați
Ureche Ioan - Botoșani
Salavastru Petru - Botoșani
Toporas Cosmin - Suceava
Tanase Tiberiu - București
Aldea Nelu - Fălticeni
Berbece Bianca - Bacău
Popescu Doru Viorel - Botoșani
Alexandru Liviu - Botoșani
Carnu Eugen - Bacău
Boicu Gabriel - Vatra Dornei
Hurjui Dorel Jr - Fratauti
Petenchi Edmond - Roman
Ardelean Raul - Arad
Suciu Iacob - Blaj
Majeru Gabriel - Rădăuți
Mironica Radu - Botoșani
Blanar Marian - Baisesti
104 - 105 2v gr.inf.
Robu Valentin - Botoșani
Volosciuc Tiberiu - Vatra Dornei
106 - 118 1v gr.inf.
Medeleanu Stefan - Constanța
Corneanu Gabriel - Botoșani
Codreanu Florin - Targu Jiu
Pascu Gabriel - Brăila
Vass Sandor - Beclean
Purcileanu Liviu - Piatra Neamț
Corocaescu Cristian - Suceava
Mihalea Lucian - Suceava
Zamfirache Ioan - Botoșani
Georgescu Cristi - Rădăuți
Gora Madalin - Rădăuți
Munteanu Gheorghe - Piatra Neamț
Condrea Emil - Iași
119 - 136 0v gr.inf.
Pralea Constantin - Alba Iulia
Palamaru Emil - Vatra Dornei
Poturu Ioan - Pascani
Dobai Istvan - Cluj Napoca
Cretu Cristian - Piatra Neamț
Ursescu Iuliu - Rădăuți
Horeanu Lucian - Botoșani
Tatarau Tudor - Gura Humorului
Paduret Catalin - Panciu
Lucic Corneliu - Suceava
Chiscop Bogdan - Brăila
Chiriac Marius - Botoșani
Tocariu Sebastian - Botoșani
Hoza Denis - Cluj Napoca
Mirt Alexandru - Pascani
Munteanu Sorin - Bacău
Nicolae Nicolae - Liteni
Ciocoiu Gheorghe - Bacău

Pentru cei mai multi care se cred balastrudisti, universalisti sau cel putin politisti sau cum mai credeti voi ! Incercati sa faceti un turneu cu 9 se scrie NOUA pentru unii , categorii de participanti in doua zile si o sa vedeti ce bine e !
DA am scris grsit rezultatele din gr. superioara nr, 10, si imi asum aceasta greseala. ( nu este greseala sistemului propus de Emi ci dimpotriva) dar..... DOMNULE Rusu Radu trebuia sa ma anuntati din timp daca ati observati ca ati fost frustrat ! Fiind toti contarani din Suceava nu cred ca nu il cunosteati pe Georgiu Dragors din V. Dornei. cu care ati jucat eliminatoriile. Unii cred ca dreptatea se afla totdeauna de partea lor si trebuie sa mearga pe langa ea. Am o intrebare ? La concursul din August de la Gura Humorului de ce nu v- ati autosesizat ca jucati cu doua fete de aceeasi culoare ( dintre care una antispin) ?! ;) si sa va excludeti de la turneu ? si acolo ati reusit sa mergeti mai departe... Mi se pare ca cineva care incearca sa respecte regulamentul este observat ca un parria. Vi s- au dat de catre Emi 2 ( DOUA ) cartonase galbene , asta pentru- ca nu ati respectat regulamentul. Acum va razbunati si ati mai gasit unul care... Dupa parerea mea la nr. de jucatori prezenti la turneu totul s-a facut in limite rezonabile. Inferioarele Amatur incepute la ora stabilita, la fel si superioarele, dar am observat si ceva foare Foarte Foarte interesant Aparitia lui Gica Contra la Turneu. Daca e bine de ce sa nu fie si mai rau ? Daca nu faceam pauze pentru perpetuarea condensului era mai bine? Nu stiu daca in meseria Dvs. lunecarea la vale nu este un avantaj. Probabil de asta v-ati apucatde T.D.M. sau poate ca aveti nevoie de cineva sa va unrmareasca pe forum... Apropo. La ce ora ati terminat superioarele? In legatura cu Vlad Farcas. Cand am vazut ce se intampla in sala am vorbit cu dansul si i- am spus ca daca se mai intampla o data este exclus din turneu. Deasemenea nu am primit o persoana care dorea sa participe la concurs pentru ca nu era inscrisa pe site pana la ora anuntata. Aici am castigat o gramada de bani si vorbe frumoase.... Regulamentul este ptr,. organizatori si nu numai. Daca am anuntat ca nu se joaca la alte mese pentru a se evita condensul mi sa spus ca '' Mai vedem noi pe forum ''. DA a fost decizia mea de a opri jocurile care nu erau in concurs si de a da celor de la Open sa joace pe mai multe mese pentru a termina in timp propice turneul. Depinde de fiecare din noi sa respectam sau nu aceasta parte. Vorba romanului: daca e bine de ce sa nu ne fie si mai rau ?
Multumesc tuturor participantilor !

Daca ati castigat grupa superioara ar fi trebuit sa fiti pe una din pozitiile 1-32, in functie de clasamentul general. Probabil s-a gresit completarea foii sau a rezultatelor in program.

Later edit: De pe foile verzi rezultatele se trec pe foile albe :) iar apoi in program, dupa care se genereaza tabelul cu cei calificati si tabloul eliminatoriu.
Sunt singur responsabil de completarea eronata a datelor de la grupa 10. Valoarea Domnului Rusu Radu este una remarcabila . Probabil ar fi ajuns pe locul I in acest turneu...

Eu nu m-am luat de meseria ta.Care ?? .Ok.In vara tu ai vrut sa joci asa si cand ai vazut ca ai fost invins de mine ai inceput sa faci scene penibile.Nu stiu despre ce cartonase galbene vorbesti ???? Dupa ce s-a afisat pe forum am observat greseala facuta de Dvs. ,ca altfel Va comunicam in fata.Eu am facut doar niste observatii despre care toti vorbeau dar nu aveau tupeul ??? sa-ti spuna,Am impresia ca tu si cu M.emi va credeti niste guru ai tenisului.Esti asa ofticat de valoarea mea din cauza ca te-am invins in ultimele meciuri ? In legatura cu completarea eronata nu este prima data,de aceea ti-am comunicat acum aspectele sesizate!!!
- - - Actualizat - - -
Am impresia ca adevarul ustura.Am spus eu ceva gresit in posturile anterioare? Ai impresia ca daca tu organizezi turnee de tenis ,ceilalti nu mai au voie sa stie cum se fac grupele sau fazele eliminatorii. Mi-am cerut scuze anticipat daca am gresit,ceea ce nu este cazul dar tu iti dai arama pe fata daca cineva spune adevarul.
Scuze daca V-am deranjat D.le Dan Chirap

Ultima editare:
Felicitari organizatorilor Emi si Dan pentru organizarea turneului intr-o locatie superba.
Un turneu reusit organizat cu 200 de participanti pe 24 de mese.
A fost interesanta idea lui Emi cu grupele superioare de cate 3 din care se califica 2, in loc de grupe superiaore de 4. Asa se elimina posibilitatea de aranjare a unor meciuri, iar in eliminatori rezulta un numar de jucatori optim pentru a continua competitia. Toti participantii au sanse egale mai departe fara a fi unii avantajati ca stau un tur tur in eliminatorii pentru rezulta un numar de jucatori multiplu de 2. Deci idea cu grupe de 3 mai trebuie incercata, dar trebuia explicata din timp mai bine.
A fost putin greoaie deoarece organizatorii s-au inhamat la o munca grea cu biletele verzi deoarece cand se venea cu rezultatul de la masa el trebuia trecut pe foile de joc, facut clasamnetul pe fiecare grupa si mai exista posibilitatea unor greseli in atmosfera incarcata din sala. Parerea mea ca era mai bine daca se dadeau in sala foile de joc pentru grupele superioare pentru cele 12 mese care erau disponibile la amatori si apoi cand se termina un meci sa merga la masa repectiva o alta grupa superioara.Asa participanti nu trebuia sa stea in picioare langa masa organizatorilor si sa astepte sa fie chemati la masa 2 cate 2 cu sonorizarea din sala, care nu a fost foarte reusita.

Back
Sus