Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Daca ati castigat grupa superioara ar fi trebuit sa fiti pe una din pozitiile 1-32, in functie de clasamentul general. Probabil s-a gresit completarea foii sau a rezultatelor in program.Eu am castigat grupa superioara,deci locul 1. ?Poate verifica d-l Emi pe biletelele verzi.
era vorba de postul 328 si postul 336 unde am primit numi place pt un numi place pe care eu l-am acordat in topicul propuneri la o exprimare grosolana a dlui Gelu el asa sa razbunat ,si tin sa ai multumesc din nou !MAINE DIMINEATA CRED CA ERA VORBA DE AZI NU DE LUNI ..DAR POATE MA INSEL SI DV AVETI DIN NOU DREPTATE !!organizatorul a afisat ca il posteza maine dimineata ,adica luni
- - - Actualizat - - -
Rezultatele la amatori maine dimineata !
Sunt singur responsabil de completarea eronata a datelor de la grupa 10. Valoarea Domnului Rusu Radu este una remarcabila . Probabil ar fi ajuns pe locul I in acest turneu...Daca ati castigat grupa superioara ar fi trebuit sa fiti pe una din pozitiile 1-32, in functie de clasamentul general. Probabil s-a gresit completarea foii sau a rezultatelor in program.
Later edit: De pe foile verzi rezultatele se trec pe foile albeiar apoi in program, dupa care se genereaza tabelul cu cei calificati si tabloul eliminatoriu.