Ben
senior
Felicitari domnilor pentru turneul organizat, a fost un concurs foarte frumos si niste merciuri....ce meciuri
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
la prima vedere asa pare dar copiii astia au eliminat veteraniiPolo, ai concurat la copii V-VIII, sau la Amatori? Felicitari înca o data!
am crezut ca doar eu am vazut asta si ca de.. sunt chiar dus... pt ca nimeni nu zice nimic !! asta e dlor daca nu spunem ce ne doare atunci ne meritam soarta!:shh:Celor de la Open le-a placut ca au jucat fara pauza(doar pauza de condens ora 18,45-19,15),insa jucatorii de la amatori au facut pauze foarte mari.Eu am stat de la 12,00 pana la 16,15(prima pauza care a inclus masa) si de la 17,00 pana la 19,30.In aceasta perioada de timp am jucat doar un meci(15 min.) In acest timp (13,00-16,00)erau uneori si 7,8 mese goale la care se puteau juca grupele superioare ,insa la care se juca de antrenament.Cand organizatorul (D.Emi)a fost intrebat de ce nu se joaca ,a motivat ca suntem inaintea prrogramului ????.
La formarea perechilor pentru eliminatorii s-a gresit foarte tare.Eu(Rusu) sunt locul 634 in clasament si apar pe pozitia 61 la imperechere,iar alti jucatori clasati mult dupa mine ,Calenciuc-2058 apare la nr.32;;Bobarnac-987 apare la nr.31.;Subcinski vecin de clasament cu mine 640 apare la nr.28, din aceasta cauza am cazut cu favoritul nr.4(Georgiu)care m-a eliminat.Normal mi se parea sa se tina cont de locul in clasament sau exista alte criterii(favoritisme) pe care eu nu le stiu!Daca gresesc corectati-ma va rog d-lor organizatori-Dl Emi a organizat 300 de concursuri(citat).Imi cer scuze anticipat daca am deranjat.