Turneu frumos, meciuri spectaculoase...pacat ca dl.Vlad Farcas a fost iar in forma si ca de obicei a reusit sa ne ofere momente jenante cu crizele care le-au consacrat...pacat ca nici organizatorii nu au reusit sa-i puna frau...Vlade, eu sincer cred ca tu ai nevoie de ajutor, de un psiholog sau psihiatru, ceva...in rest a fost bine :-(
,,pacat ca nici organizatorii nu au reusit sa-i puna frau,, La inceputul concursului am anuntat f.clar ca orice sesisare care ne este reclamata va fi analizata si rezolvata cit se poate de repede.
Meciul dintre Bekesi Zsolt si Vlad Farcas sa desfasurat la masa nr 17,adica doar masa 18 o despartea de masa mea ,a organizatorului,masa juriului, si auzind discutiile dintre suporteri celor doi mi-au trebuit aprox 3 secunde sa fiu acolo,discutind cu cei 2 jucatori am aflat ca s-a luat time out si dupa aceea Vlad a sustinut ca scorul este 9-8 , iar Bekesi a sustinut 8-7 ,iar majoritatea sustinatorilor si de o parte si de cealalta mi-au explicat situatia si sustineau 8-7 .Tinind cont ca la inceputul setului serviciul a fost inceput de Vlad ,am reluat meciul ca arbitru de la scorul de 8-7 si serviciul la Bekesi dupa aproximativ 2 minute.Scorul evolueaza 10-8 Bekesi,10-10 ,si cistiga Vlad
.Analizind atunci si acum comportamentul lui Vlad am doar o singura explicatie pe care o sustin de f. multa vreme inclusiv la topicul fenomenul Vlad,Acest comportament este al unui copil de 13 ani cu o dorinta mare de a cistiga cu ori ce pret(perfect normala),este comportamentul unui copil cu un temperament coleric care colerat cu tensiunea meciului la 2-2,numarul mare de meciuri jucate pina in acel moment,10-11,(f.multe) si gasindu-l la 5 dimineata in holul hotelului ca nu mai avea somn si astepta sa ajunga la sala,si ora la care s-a intimplat evenimentul,in jur de ora 20,mie mi-se pare normal ca se comporta asa, intrebind citiva pshiologi toti mi-au spus ca oboseala ,stresul si tensiunile la copii duc la astfel de comportamente pe care noi adulti (amatori)nu vrem sa le intelegem.Acuma ma uit la fetita mea de 7 luni care mirie si urla,si o intreb pe sotie ce sa fac sa o duc la un pshiholog sa o linisteasca

,bineintelesc ca ride si imi raspunde ca de fiecare data toti copii sunt la fel important sa sti sa le citesti problemele si se pot f.usor rezolva,acuma trebuie sa o duc la culcare si totul dupa aceea va fi bine.(Sotia este invatatoare si profesoare de 20 de ani)
A-si mai avea o intrebare referitoare la aceeasta propozitie d-ul Axel,,pacat ca nici organizatorii nu au reusit sa-i puna frau,, ,Ce sa inteleg?
EMI