Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Finala Amatori
Tecuschi Dan - Tamas Nagy Jeno 3-0
Gasit ochelari
Dar o sa am eu. Din pacate unii comentatori nu au respectul pe care il aveti d-voastra.Din respect pt organizatori si concurenti nu o sa am niciun comentariu.
....Bogdan are sansa porcului ...
Vad ca sunteti tot cu porcul in gura, desi nu stiu ce legatura au jucatorii cu el....si porcul spera '...
O atitudine,care merita remarcata.Felicitari Gelule,ca iti asumi cand gresesti(direct sau indirect),asta denota un caracter sanatos,lucru care le lipseste cam la multi.......la prea multi,din pacate.Va spun eu, care nu am fost acolo. A fost cea mai proasta alegere, aceasta sala nu se preteaza tm, mai ales pe timp de iarna. Proprietarul si-a batut joc de munca mea si de musafirii mei. Imi asum toate criticile pt ca le merit.
In aceasta sala sau tinut competitii internationale de T.M. si nu era inca modernizata[asa cum este acum] puteti sa va informati.Felicitari pentru turneu !!
Mici comentarii vor fi intotdeauna, de multe ori intemeiate dar sunt chestii pe care nu le poti rezolva ... Asta este... Locatia nu a fost ca la olimpiada... Nu ai ce sa-i faci ..
Totusi eu felicit atat organizatorii cat si participantii si astept turnee amatur 2014 cat mai multe !![]()
Dar o sa am eu. Din pacate unii comentatori nu au respectul pe care il aveti d-voastra.
Vad ca sunteti tot cu porcul in gura, desi nu stiu ce legatura au jucatorii cu el.
Nu ma mai mir ca europenii au o parere " asa buna " despre romani, daca ajung la ei oameni cu asemenea exprimari. Asta daca intr-adevar locuiti in " NORWAY " cum ati scris in locatie.
care zapada de la Sibiu ?