AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

In aceasta sala sau tinut competitii internationale de T.M. si nu era inca modernizata[asa cum este acum] puteti sa va informati.
Aceasta sala s-a obtinut prin stradania dl.Gelu,care a batut la multe usi pt. aprobare!
Adevarat si cu consimtamantu AmaTuR !
Daca nici aceasta sala[fara condens] n-a corespus cerintelor,spatiu,caldura,wc. apa,sponsori cu atricole T.M. servirea;cafea ;masa[in pretul de participare] 2 feluri !
Parcare gratuita,etc.
Atunci sa ramanem la garaje,hale trasformate,baloane,etc.
Nea Deni...dupa cum spunea in acel post,mici comentarii vor fi intotdeauna.NICIODATA,nu v-a fi totul ok,mereu se vor gasi cativa,care sa gaseasca de comentat.Parerea mea este ca Gelu si cei care l-au ajutat ar trebui sa fie mandri de ce au reusit,si sincer cred ca merita mai multa recunostinta din partea participantilor,eu personal ii felicit.Nu multi stiu ce inseamna sa gestionezi un asa mega turneu de 299 de participanti(de fapt nimeni nu a mai organizat asa turneu numeros).Evident ca mai sunt si scapari,perfecti nu suntem,dar am convingerea ca fiecare organizator se straduieste sa faca(si nu sunt multe mijloacele de care dispune) un lucru bun,sa fie gazde cat mai bune,nu uitati ca si ei sunt participanti la 99% dintre turneele la care participa,oare credeti ca nu vad si ei micile probleme care apar ?Dar daca marea majoritate a lor nu trec imediat la comentarii neprincipiale nu inseamna ca nu exista mici probleme.Unele se vor remedia,vor apare altele,samd.Important este ca marea majoritate a participantilor vin sa se simta bine...si datorita acestei miscari pe nume AMATUR,oamenii socializeaza,si mai fac si miscare.Nu asta e cel mai important Nea Deni?:thumbup:

Felicitari Jeno, pentru locul doi!! Foarte frumoasa prestatie!

pentru locul doi merită felicitări într-adevăr și este meritul său că a luptat cu tot ce a avut la dispoziție (iarba și talentul)...și mai spun odată, ca să nu se interpreteze altfel: sincer bravo din partea mea pentru locul 2!

...dar prestația n-a fost deloc frumoasă.

se știe că am scris o poezie dedicată ierbarilor, pentru că până la un punct consider că și ei formează o parte din farmecul competiției. însă asta e valabil când vorbim de o confruntare de forțe echilibrată. un ierbar încearcă oarecum să ?egalizeze? anumite diferențe între el și alți jucători.

dar ce-ar putea simți un copil de în vârstă de câțiva ani ani (abia i se vedea capul deasupra mesei) în fața unui asemenea ?antijoc? ?!? tot ce a jucat micuțul întreaga zi de astăzi, pentru că l-a propulsat atât de departe, poate fi privit ca un vis pe care l-a trăit (pentru mine care am privit, aproape ca un vis a fost...) ce-ar mai putea g?ndi acum, când visul lui s-a terminat brusc și a fost înlocuit cu acel coșmar de meci în care singurul care a jucat ping-pong adevărat a fost el și totuși a pierdut?!?

acum aștept să mă înjurați sau să-mi dați ?ban? pe forum, dar eu voi rămâne după această zi la Brașov cu 2 lucruri importante în minte:

1. am văzut tenis foarte frumos, m-am simțit extraordinar printre oameni pe care aproape că nu-i cunosc
2.imaginea unui puști ambițios și curajos, cu un joc admirabil, dar, culmea, dornic să ?nvețe mai mult, plâng?nd efectiv la sf?rșitul meciului (deși nu avea motiv, ceea ce făcuse până atunci a fost extraordinar), în timp ce adversarul lui zâmbea cu toată fața și cineva mai târziu spune că a avut ?o prestație frumoasă?

vă rog să nu mă înțelegeți greșit. nu mi-am schimbat părerea și nu cred că trebuie ?alungați? ierbarii. dar aici m-am referit strict la o situație concretă și de data asta cred că puteau să fie lucrurile ?puțin altfel?. nu mă gîndesc la rezultatul meciului neapărat, ci la modul cum s-a ajuns acolo.
- - - Actualizat - - -

Ultima editare:
Felicitări Roman Bogdan pt rezultatul obtinut...suntem mandrii de tine...cu respect din partea sportivilor aradeni ;-)...

Felicitari Gelu pt organizare! Conditii excelente de joc, gulas super bun, jucatori talentati (mai putin eu), zapada, atmosfera de vis, nu stiu ce-ar mai fi trebuit in plus.
Inca odata felicitari Gelule. esti mare omule!

Nu in ultimul rand multumim domnului Vlase Gheorghe din Slobozia pentru premiul acordat, domnului Dumitru Beltechi si tututror care s-au implicat in premierea copiilor.

Sarbatori Fericite! va ureaza copiii din Pitești

69 -- 79 2v gr.inf.
Fratea Aurel - Constanța
Temelie Dragos - Sibiu
Marcu Vasile - Vatra Dornei
Carpovici Boris - Fălticeni
Aftenii Daniel - București
Nemaciuc Mihai - Suceava
Filimon Bogdan - București
Vasiliu Remus - Mioveni
Suditu Andrei - Campina
Dinicescu Ion - Pitești
Balazs Lorant - Sfantu Gheorghe

Felicitari nea Ioane pentru locul 78 la open.Sa inteleg acum ca o sa te inscri numai la sectiunea open?
Aveam si eu o revansa cu dvs asa in meci oficial.....dar in sectiune amator

Doresc sa multumesc organizatorilor, care au ales sa lucreze din greu ca noi sa ne simtim bine.
Gelu, Emi, Bodeanu D., Apian F., Botarca S. jos palaria in fata voastra.
Felicitari castigatorilor!!!
Felicitari colegului meu de echipa, finalistul la amatori : Tamas Nagy Jeno. Un rezultat excelent . Bravo Jeno !

Un turneu bine organizat cu jucatori buni in numele meu si al colegilor din Agnita te felicitam Gelu/la multi ani!!!!!!!!!!!!Geo

69 -- 79 2v gr.inf.
Fratea Aurel - Constanța
Temelie Dragos - Sibiu
Marcu Vasile - Vatra Dornei
Carpovici Boris - Fălticeni
Aftenii Daniel - București
Nemaciuc Mihai - Suceava
Filimon Bogdan - București
Vasiliu Remus - Mioveni
Suditu Andrei - Campina
Dinicescu Ion - Pitești
Balazs Lorant - Sfantu Gheorghe

Felicitari nea Ioane pentru locul 78 la open.Sa inteleg acum ca o sa te inscri numai la sectiunea open?
Aveam si eu o revansa cu dvs asa in meci oficial.....dar in sectiune amator
Multumesc pentru felicitari ,rezultatul se datoreaza si a retragerii unui concurent .Revanse oricand ADRIAN,cat despre OPEN
incerc si eu sa profit de fluenta concursurilor . Despre turneul OPEN ce pot spune in afara de disconfort total(temperatura ,lumina si suprafata de joc )am avut parte de parteneri de joc draguti cu mine si am vazut numeroase meciuri crancene,spectaculoase dar si unele cu sportivitate scazuta. Am fost incantat de jocul lui NORO in partida cu dl. FARCAS G.,m-a bucurat jocurile prestate de VADUVA GABRIEL ,DRAGAN VALENTIN si am mai vazut un jucator valoros CALIN MIHAI .

FRIGUL acumulat in oase a contribuit la intoarcerea rapida acasa cu regret ca nu am vizionat meciurile din cealalata sala.

Felicitari Dane! Te asteptam cu nerabdare si la Open. Stefan Rusu
Si eu ma alatur acestor urari adresate castigatorului.Precizez ca domnul Dan Tecuschi a jucat mult timp la sectiunea open,a avut si rezultate notabile si la aceasta categorie.Ma bucur de rezultatul obtinut mai ales ca face parte dintre jucatorii old care se mentin acolo sus pe ?meterezele? tenisului de masa.Dansul are si marele avantaj ca la Brașov se antreneaza alaturi de multi jucatori valorosi si astfel isi mentine vigoarea tenisistica ,varsta pe care o are nefiind un impediment de a se lua la ?tranta?cu adversari mai tineri decat el.

Si eu ma alatur acestor urari adresate castigatorului.Precizez ca domnul Dan Tecuschi a jucat mult timp la sectiunea open,a avut si rezultate notabile si la aceasta categorie.Ma bucur de rezultatul obtinut mai ales ca face parte dintre jucatorii old care se mentin acolo sus pe ”meterezele” tenisului de masa.Dansul are si marele avantaj ca la Brașov se antreneaza alaturi de multi jucatori valorosi si astfel isi mentine vigoarea tenisistica ,varsta pe care o are nefiind un impediment de a se lua la ”tranta”cu adversari mai tineri decat el.
INTELEGETI GRESIT FENOMENUL AMATUR.
dl. DAN a dorit neaparat rezultat si consider cu 3 turnee OPEN la care a participat in 2013 nu a avut respect intai pt. dansul ca a jucat la amatori si pentru amatorii ca nu a jucat la OPEN iar in opinia mea nu avea loc pe nici-o lista.

Clasamentele fiind cu 38-39 de posturi mai devreme, le copiez ca sa poata fi citite si aici:
http://tenisdemasa.ro/forum/showthr...ie-2013-Brașov&p=188984&viewfull=1#post188984http://tenisdemasa.ro/forum/showthr...ie-2013-Brașov&p=188985&viewfull=1#post188985
Dupa orice confruntare, trebuie sa-ti feliciti invingatorii. Respect Somlea Darian, Cocean Valer si Voicu Corneliu.
Fiind la primul meu turneu final, trebuie sa spun ca si mie mi-a lasat o impresie excelenta faptul ca a fost un concurs extraordinar de echilibrat, in care au "cazut capete" atat in grupe cat si la inceputul eliminatoriilor. Felicitari celor 16 premiati la cele doua categorii la acest turneu extrem de valoros.
Turneul final este ceva unic, si trebuie sa-i multumim inca o data pentru Gelu, Emi, domnul Tutoveanu, tuturor ajutoarelor lor, respectiv coordonatorilor AMATuR pentru posibilitatea de a se intalni la masa cat mai multi amatori (dupa cum se vede mai jos, turneul batand recordul de pana acum cu 18 participanti in plus), dar si tuturor celor 299 de participanti pentru efortul depus ca sa fie prezenti.
Fiecare dintre noi ne-am putut intalni la Brașov cu multi amici, si de asemenea ne-am facut noi prieteni.
Cum spun vorbele a doi distinsi amaturisti: CHAPEAU & Hai ai nostri!
Sarbatori fericite!
Cele mai "populate" turnee pana acum au fost:
Turneu A+ 31 oct 2009 - Valenii de Munte - Festivalul Toamnei - 24 mese - au participat 242 jucatori +4 invitati =246
Turneu A 21 ian 2012 - București - Top Tenis Arena - Cupa Unirii - 23 mese - au participat 281 jucatori (185 la Amatori).

Ultima editare de un moderator:
Back
Sus