Felicitari Jeno, pentru locul doi!! Foarte frumoasa prestatie!
pentru locul doi merită felicitări într-adevăr și este meritul său că a luptat cu tot ce a avut la dispoziție (iarba și talentul)...și mai spun odată, ca să nu se interpreteze altfel: sincer bravo din partea mea pentru locul 2!
...dar prestația n-a fost deloc frumoasă.
se știe că am scris o poezie dedicată ierbarilor, pentru că până la un punct consider că și ei formează o parte din farmecul competiției. însă asta e valabil când vorbim de o confruntare de forțe echilibrată. un ierbar încearcă oarecum să ?egalizeze? anumite diferențe între el și alți jucători.
dar ce-ar putea simți un copil de în vârstă de câțiva ani ani (abia i se vedea capul deasupra mesei) în fața unui asemenea ?antijoc? ?!? tot ce a jucat micuțul întreaga zi de astăzi, pentru că l-a propulsat atât de departe, poate fi privit ca un vis pe care l-a trăit (pentru mine care am privit, aproape ca un vis a fost...) ce-ar mai putea g?ndi acum, când visul lui s-a terminat brusc și a fost înlocuit cu acel coșmar de meci în care singurul care a jucat ping-pong adevărat a fost el și totuși a pierdut?!?
acum aștept să mă înjurați sau să-mi dați ?ban? pe forum, dar eu voi rămâne după această zi la Brașov cu 2 lucruri importante în minte:
1. am văzut tenis foarte frumos, m-am simțit extraordinar printre oameni pe care aproape că nu-i cunosc
2.imaginea unui puști ambițios și curajos, cu un joc admirabil, dar, culmea, dornic să ?nvețe mai mult, plâng?nd efectiv la sf?rșitul meciului (deși nu avea motiv, ceea ce făcuse până atunci a fost extraordinar), în timp ce adversarul lui zâmbea cu toată fața și cineva mai târziu spune că a avut ?o prestație frumoasă?
vă rog să nu mă înțelegeți greșit. nu mi-am schimbat părerea și nu cred că trebuie ?alungați? ierbarii. dar aici m-am referit strict la o situație concretă și de data asta cred că puteau să fie lucrurile ?puțin altfel?. nu mă gîndesc la rezultatul meciului neapărat, ci la modul cum s-a ajuns acolo.
- - - Actualizat - - -