A fost un turneu care a presupus mari eforturi de organizare, sunt convins de asta, avand in vedere nr enorm de participanti. Sunt sigur ca in sala sporturilor a fost totul ca la carte, pt ca pe la 21.00, cand am ajuns acolo, am ramas socat cand am vazut ce conditii extraordinare au fost asigurate de Gelu si de colaboratorii lui. Felicitari sincere pentru asta si tot respectul si aprecierea pentru munca enorma pe care a presupus-o organizarea unui astfel de turneu.
Cat despre noi, cei de la open, ce sa spun ? Am trait una dintre cele mai neplacute experiente de cand sunt in Amatur. Frig groaznic toata ziua si vizibilitate zero. Mi-a parut rau ca am plecat la un drum de vreo 700-800 de km dus-intors, in zi de Sf Nicolae, ca n-am stat cu familia in week end si ca am cheltuit o gramada de bani si nici macar nu am avut placerea de a ma simti bine jucand cateva partide frumoase de tenis, pt ca numai tenis nu a fost ce am jucat noi in conditiile alea. Fiecare isi asuma deciziile si asta voi face si eu, insa daca mi s-ar fi spus la ce sa ma astept, era foarte usor de ales pentru mine, indiferent de pasiunea mea: NU VENEAM, pt ca ar fi trebuit sa fiu masochist ca sa stiu ce conditii sunt si totusi sa vin.
Avand in vedere ca stiu ce eforturi fac organizatorii ca totul sa fie bine si ca muncesc enorm pt a organiza un asemenea concurs, pana acum nu cred ca am scris decat de bine despre toate locatiile in care am fost. Nu am cum sa fac asta acum: a fost o dezamagire mare sa fim chemati sa jucam in asemenea conditii si evident ca in viitor ma voi gandi bine inainte daca voi mai onora concursuri din Brașov.