AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

TURNEUL "CAMPIONILOR" 7 decembrie 2013 - Brașov

TURNEUL "CAMPIONILOR" 7 decembrie 2013 - Brașov

Vizionati filme pe you tube : GRAMA MIHAI AZUGA
FOTO :

un meci jucat la caldura:)
Din pacate , nimic mai mult decat caldura din sala !
Diferenta de valoare si de experienta a fost mult prea mare. Am asteptat meciurile tari dintre openisti, dar din pacate am avut doar finala ..... anosta din punctul meu de vedere ...

Din pacate , nimic mai mult decat caldura din sala !
Diferenta de valoare si de experienta a fost mult prea mare. Am asteptat meciurile tari dintre openisti, dar din pacate am avut doar finala ..... anosta din punctul meu de vedere ...

Fii cu bagare de seama cu aprecierile ...nu toti userii sunt in stare sa citeasca printre randuri...si cam iau totul personal.:thumbup:

Ultima editare:
Dn pacate nu....inca.... am tot cautat si eu si ...nimic.
- - - Actualizat - - -
Dl gelu, va rog sa mai stergeti din mesaje, nu va pot raspunde la PM!
Sau rog pe cineva care are nr. d-lui geluBV, sa ii spuna sa stearga din PM-uri, ca are casuta plina!

in locul atator controverse si certuri ar fi frumos sa postati(cine are) si ceva inregistrari de la OPEN: semifinale, finala....

Finala va fi recuperata, mi-a promis cineva, probabil dupa-miaza cand vine de la munca,...

Multumesc pentru felicitari Gabi. Acestea ti se cuvin tie cu prisosinta pentru constantul si bunul tau joc la fiecare turneu.

Mult succes in continuare si Sarbatori fericite.

Turneul si-a meritat titulatura,fiind prezenta toata elita TM amatorial,iar organizarea a fost pe masura.In ciuda incidentului de la sala din Sanpetru,organizatorii acestui eveniment sportiv merita TOATA consideratia noastra pentru munca titanica(Gelu si Emi),profesionalismul(Florin,Sorin)si spiritul de sacrificiu(Razvan,doamnele si ceilalti colaboratori de nadejde).Pregatirea unor asemenea evenimente sunt rodul muncii in echipa,iar Gelu si-a ales bine colaboratorii.CHAPEAU!
Turneul in sine a propus un adevarat regal de tenis de masă,pentru roate categoriile si varstele,o adevarata sarbatoare la care au avut placerea sa participe cei mai buni dintre amaturisti,prilej cu care am remarcat:
-o sala impecabila cu logistica "a la carte",conditii foarte bune,curatenie exemplara
-organizarea si desfasurarea grupelor fluida,Gelu fiind omniprezent,ca un argint viu printre mese,"cravasand" pe toti
-partide foarte echilibrate,pana la dramatism unele,spectaculoase cu deznodamant neasteptat foarte multe!
-multe surprize(la amatori) in inferioare,cu jucatori consacrati care nu au prins superioarele si altii care nu au intrat in eliminatorii
-victoria incontestabila a lui Viorel Sterea la Open,motiv pt care se (poate) alege formula viitoare in Amatur:Amatori,Open si....Sterea Viorel
-victoria (oarecum) previdibila a lui Dan Tecuschi la amatori in fata unui Tamas Jeno inconfundabil(ca joc,stil si..material)
-confirmarea in parte a pronosticului(pariul) facut la amiaza cu colegii mei,cu finala Tecuschi-Pal Zoltan(scos de Tamas insa in sferturi),si Sterea-Gogu la Open(pe nv)
-explozia "uriasului" Andrei Tomica(de 9 ani) care "a rupt in bucati" toti favoritii pana in semifinala pierduta(din pacate!) in fata lui Tamas.Bravo Andrei!
-proba de sportivitate si fair-play trecuta cu brio de Gabriela Constantin,un nume ce deja "provoaca" respect si admiratie in randurile noastre.CHAPEAU ,Gabriela!
-atmosfera calda,prieteneasca,de adevarat sarbatoare ,care a "tronat" pe toata durata desfasurarii evenimentului
-momentul jenant(penibil chiar) de la festivitatea de premiere in care s-a regasit Emi Beltechi cand a fost strigat de speaker pentru atribuirea unei diplome de excelenta pentru contributia adusa in promovarea si organizarea turneelor amatur pe 2013,iar diploma...ia-o de unde nu-i !!!!
Una peste alta,a fost unul dintre cele mai reusite turnee finale de pana acum,cel mai tare cu siguranta!Felicitari intregii echipe de organizatori care "a tinut tare pe baricade" inainte,in timpul si chiar si dupa terminarea turneului,in fata tuturor presiunilor!"Omul din greseli invata",iar aici ,la Brașov,sunt convins ca nu o sa se mai intample ce s-a intamplat de aceasta data!

Dl Damaz ma simt foarte bine-)). Musca o sa las pentru tine.Nu ma intereseaza ce scri aici in forum si nu raspund la afirmatiile tale.
Incearca si tu sa fi un om cilivizat!!

Felicitam sincer pe Claudiu Pribeagu si pe Vasile Marcu pentru premierea muncii lor din partea Amatur si a performantelor obtinute pe merit de copiii de la cluburile din Pitești si Vatra Dornei.Impreuna cu ei,ne alaturam celorlalti colegi si ii multumim lui Emi Beltechi pentru cadourile de Mos Craciun oferite copiilor din toata tara!
Emi BELTECHI,CHAPEAU!

Multumesc Luky pentru gandurile bune. As vrea sa transmit un mesaj catre toti pasionatii de tenis de masă.
Dragi prieteni, incercati sa vedeti in partenerul de joc din orice competitie sau antrenament un prieten si nu un dusman pe care trebuie sa-l taiati cu sabia. Aceste turnee trebuie sa ne apropie mai mult prin pasiunea noastra comuna, sa fim fericiti ca suntem sanatosi si ca putem sa desfasuram o activitate fizica. Ganditi-va la cei care nu pot face asemenea lucruri ca noi. Credeti ca stim sa jucam tenis de masă? Este o iluzie. Sa ne comparam cu jucatorii de super liga si mai sus si atunci vom vedea cat de departe suntem toti cei din AMATUR.
Pentru mine aceste turnee mi-au adus multi priteni cu care ma intalnesc cu drag, atat la competitii, cat si in orasele in care merg ca turist: Cluj, București, Constanța, Sibiu, Deva, Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc, etc.

Am fost in Franta si Germania si am putut sa vad atmosfera de prietenie din salile de joc unde am fost bine primit ca strain si unde erau jucatori f.f. buni. Am vazut pasionati de tenis la 70-75 de ani care jucau la o masa si erau fericiti. Aceasta va doresc si eu. Sa ajungeti la varste frumoase, sanatosi si sa puteti juca in continuare.

Acceptati orice stil de joc, mai ales ca fetele sunt aprobate ITTF. Fiecare cu "armele" si tehnica lui, ca in artele martiale orientale. Aceasta este frumusetea jocului: diversitatea care ne scapa de monotonie.
Nu subestimati partenerii, nu-i blamati si atunci veti vedea, v-o spun din experienta, ca veti avansa in tehnicile individuale. Ascultati de toti cei care va indruma de bine, care va observa de pe margine si tineti cont de sfaturile lor.

In incheiere inca o data Sarbatori fericite, La multi ani tuturor si joc bun in noul an !!!

Ultima editare:
Dragi prieteni, incercati sa vedeti in partenerul de joc din orice competitie sau antrenament un prieten si nu un dusman pe care trebuie sa-l taiati cu sabia. Aceste turnee trebuie sa ne apropie mai mult prin pasiunea noastra comuna, sa fim fericiti ca suntem sanatosi si ca putem sa desfasuram o activitate fizica. Ganditi-va la cei care nu pot face asemenea lucruri ca noi. Credeti ca stim sa jucam tenis de masă? Este o iluzie. Sa ne comparam cu jucatorii de super liga si mai sus si atunci vom vedea cat de departe suntem toti cei din AMATUR.
Pentru mine aceste turnee mi-au adus multi priteni cu care ma intalnesc cu drag, atat la competitii, cat si in orasele in care merg ca turist: Cluj, București, Constanța, Sibiu, Deva, Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc, etc.
Am fost in Franta si Germania si am putut sa vad atmosfera de prietenie din salile de joc unde am fost bine primit ca strain si unde erau jucatori f.f. buni. Am vazut pasionati de tenis la 70-75 de ani care jucau la o masa si erau fericiti. Aceasta va doresc si eu. Sa ajungeti la varste frumoase, sanatosi si sa puteti juca in continuare.
Acceptati orice stil de joc, mai ales ca fetele sunt aprobate ITTF. Fiecare cu "armele" si tehnica lui, ca in artele martiale orientale. Aceasta este frumusetea jocului: diversitatea care ne scapa de monotonie.
Nu subestimati partenerii, nu-i blamati si atunci veti vedea, v-o spun din experienta, ca veti avansa in tehnicile individuale. Ascultati de toti cei care va indruma de bine, care va observa de pe margine si tineti cont de sfaturile lor.
In incheiere inca o data Sarbatori fericite, La multi ani tuturor si joc bun in noul an !!!
Cei care inca nu stiu asta ar trebui sa invete pe derost acest post !
Sarbatori cu bine !

Back
Sus