Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
.......Si tot din Arad vine Olah Remus la Amatori.
Dl. Marius poate ne dati si o cafea daca venim asa de departe...
O sala asa de bine dotata ( toata stima pentru efortul Dvs.) ar trebui sa aiba si un aparat coffee-maker...![]()
Zsolt ,la ultimul turneu A pe care l-am organizat mesele au ramas nemodificate la amatori pentru ca toti au fost multumiti de spatiul de joc;nu am avut cerinta de modificare a spatiului de joc la amatori.Marius, mesele raman asa pana la final sau? Am inteles ca e cam mic spatiul de joc...
...Dane ..multumim.....va fi un turneu normal ...pentru oameni normali.....intr-o sala normala.......iar noi organizatorii va dorim sa va simtiti...ANORMAL ..DE BINE...Dan Daniel Oradea -Amatori
Mult succes tuturor mai ales organizatorilor se pare ca va fi un turneu mare din toate punctele de vedere!
Mai asteptam niste intarziati;este posibil sa vina jucatori si maine dimineata din ce informatii am;......sa vedem......buna seara grupele se fac din aceasta seara?
Din pacate Cozmi Alin se retrage din motive obiective (serviciul bata-l vina)...
Bogy,te astept si pe tine....eventual cu formatia............nu-i gluma.....improvizam o scena in mijlocul mall-ului.....
.....sa facem un LIVE METAL......