AmaTur: Turneu A TURNEU A Oradea-Cupa Pingpongmania editia a IV-a 18.01.2014 Open+Amatori

Se inscriu in ultima secunda urmatorii luptatori....la amatori
Merai Janos-Oradea
Csorsz Zoltan-Oradea
Codau Vlad-Oradea
Cotrau Calin-Oradea
Alin Brandas-Oradea

A inceput turneul intr-o atmosfera destinsa de familie,fara stres si aglomeratie :
Grupe inferioare amatori

1.Kaposta Victor,Curpas Ioan,Radu Constantin,Manciu Dan,Nutiu Mihai,Cszorsz Zoltan
2 Birtalan Robert,Olah Remus,Sas Tibor,Pop Stefan,Carabas Cosmin,Brandas Zoltan
3 Boata Edgar,Dan Daniel,Merai Janos,Omut Gheorghe,Dem Ciprian,Cotrau Calin
4 Hattab Amin,Istrate Samir,Codau Vlad,Griga Cristian,Bartha Arpad,Petre Bogdan
5 Dani Leo , Neamț Doru,Lacatis Ghita, Todor Cristian,Bucurica Razvan,Negrut Rares
6 Birtalan Laszlo, Spatariu Daniel, Onofrei Dan,Buricea Radu, Munteanu Sorin,Bondar Octavian
7 Popa Octavian,Damian Alin, Marisca Darius, Sferlea Calin, Hulea Calin,Iancau Catalin
8 Bekesi Zsolt,Balogh Attila, Alexandru Badescu,Bartha Attila,Torje Sorin,Dulau Alexandru Marius

Grupe inferioare OPEN
1 Roman Bogdan, Andrasi Zoltan, Gergely Anton, Mihalescu Dinu, Kovacs Ferenc, HorvathTibor,Paius Lilian
2 Frant Nicusor, Papp Dezso, Craciun Calin, Szabo Lajos , Vaida Sorin, Thuroczy Andras
3 Avram Victor, Sferlea Marius , Parfenie Constantin, Budes Alin, VargaTibor , Kecskes Robert
4 Popa Bogdan ,Meszar Razvan, Crisanov Aurel , Curut Gabriel , Dihel Mihaly, Karacsanyi Emese, Parvu Nicolae
5 Sorescu Deian , Corbu Sorin, Szalay Liviu, Tic Ioan , Popute Remus, Bulz Ovidiu

Ultima editare:
Aoleooo! grpa a-4-a e cea mai tare si de urmarit! Daca a-ti putea sa puneti si scorurile la aceasta grupa sunteti cei mai tari... defapt as vrea doar o poza la sfarsitul acestei grupe inferioare la formular....bafta tuturor! :)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Grupe superioare amatori
1. Kaposta Victor, Damian Alin, Lacatis Ghita,Cotrau Calin,
2. Birtalan Robert, Balogh Attila,Onofrei Dan,Bartha Arpad
3. Boata Edgar, Curpas Ioan, Sferlea Calin,Todor Cristian
4. Codau Vlad, Olah Remus, Alexandru Badescu,Munteanu Sorin
5. Dani Leo, Merai Janos, Radu Constantin, Hulea Calin
6. Spatariu Daniel, Istrate Samir, Sas Tibor, Torje Sorin
7. Popa Octavian, Neamț Doru, Dan Daniel, Czorsz Zoltan
8. Bekesi Zsolt, Birtalan Laszlo, Petre Bogdan, Carabas Cosmin

S-a inscris la ora 14.00 Paius Lilian la open pe care l-am adaugat la grupa 1 in care Andrasi Zoltan este posibil sa nu ajunga din ungaria pt ca este la concurs.De asemenea Varga Tibor este la concurs in Ungaria si Szabo Lajos.Acum 10 minute am aflat de ei ca s-ar putea sa nu ajunga.

Eliminatorii amatori

Kaposta Victor
------------------------ Kaposta Victor 3-2
Curpas Ioan
---------------------------------------------------- Birtalan Robert 3-2
Birtalan Robert
------------------------ Birtalan Robert 3-0
Olah Remus
------------------------------------------------------------------------------ Birtalan Robert 3-0
Boata Edgar
------------------------ Boata Edgar 3-1
Balogh Attlia
---------------------------------------------------- Boata Edgar 3-1
Munteanu Sorin
------------------------ Damian Alin 3-0
Damian Alin
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bekesi Zsolt 1-3
Merai Janos
------------------------ Spatariu Daniel 3-1
Spatariu Daniel
---------------------------------------------------- Spatariu Daniel 3-2
Istrate Samir
------------------------ Birtalan Laszlo 3-2
Birtalan Laszlo
------------------------------------------------------------------------------- Bekesi Zsolt 3-1
Neamț Doru
------------------------ Neamț Doru 3-2
Dani Leo
--------------------------------------------------- Bekesi Zsolt 3-0
Bekesi Zsolt
------------------------ Bekesi Zsolt 3-2
Popa Octavian

Ultima editare:
Grupe Superioare OPEN

1. Roman Bogdan, Crisanov Aurel, Corbu Sorin, Sferlea Marius;
2. Papp Dezso, Tic Ioan, Budes Alin, Parvu Nicolae;
3. Avram Victor, Kovacs Ferenc, Curut Gabriel, Vaida Sorin;
4. Popa Boddan, Frant Nicusor, Gergely Anton, Szalai Liviu;
5. Sorescu Deian, Kecskes Robert, Thuroczy Andras, Andrasi Zoltan.

In eliminatorii s-au calificat primii doi din fiecare grupa, astfel : locurile 1 din fiecare grupa si cel mai bine clasat loc 2 - direct in faza a II-a.

Eliminatorii OPEN

Corbu Sorin
------------------------ Corbu Sorin 3-0
Bye
---------------------------------------------------- Corbu Sorin 3-0
Kovacs Ferenc
------------------------ Kovacs Ferenc 3-0
Bye
------------------------------------------------------------------------------ Parvu Nicolae 3-2
Parvu Nicolae
------------------------ Parvu Nicolae 3-0
Bye
---------------------------------------------------- Parvu Nicolae 3-2
Popa Bogdan
------------------------ Bogdan Popa 3-0
Bye
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Frant Nicusor 0-3
Tic Ioan
------------------------ Tic Ioan 3-2
Crisanov Aurel
---------------------------------------------------- Sorescu Deian 3-2
Sorescu Deian
------------------------ Sorescu Deian 3-0
By
------------------------------------------------------------------------------- Frant Nicusor 3-2
Avram Victor
------------------------ Avram Victor 3-1
Andrasi Zoltan
--------------------------------------------------- Frant Nicusor 3-0
Frant Nicusor
------------------------ Frant Nicusor 3-0
Bye

La Open....festival resitean......semifinale 100%Resita............:D
La amatori...festival aradean.....in semifinale 3 aradeni si un oradean.............:D
FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR CARE AU FOST DE NOTA 10+..............DUPA PAREREA MEA A FOST CEL mai reusit si spectaculos turneu la care am fost organizator.

La Open....festival resitean......semifinale 100%Resita............:D

La amatori...festival aradean.....in semifinale 3 aradeni si un oradean.............:D

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR CARE AU FOST DE NOTA 10+..............DUPA PAREREA MEA A FOST CEL mai reusit si spectaculos turneu la care am fost organizator.

Acum are de ce sa-mi para rau ca nu am ajuns,dar cum povesteam asta ii doar inceputul,eu sunt convins ca de acum incolo o sa fie din ce in ce mai bine.Succese Marius

EMI

Acum are de ce sa-mi para rau ca nu am ajuns,dar cum povesteam asta ii doar inceputul,eu sunt convins ca de acum incolo o sa fie din ce in ce mai bine.Succese Marius
EMI
Emi ..te-am asteptat pana in ultima clipa crezand ca totusi ajungi.A fost spectacol.....ce sa mai spun.....si la amatori.......................dar la OPEN a fost.....durere...:D...cu resitenii astia.......superfantastici......:D....

Acum 2 minute s-a facut plata taxei de 152 lei(76-platitori inclusiv organizatorul ca sa nu mai fie discutii pe forum)in contul lui Sorin B. prin internet banking-rog sa confirme in momentul in care receptioneaza plata.
Mentiuni-1.Dani Leo-scutit de taxa
2.Bartha Attila-copil sub 14 ani
3.Hattab Amin-absent nemotivat
4.Szabo Lajos din Ungaria-absent nemotivat
5.Karacsony Emese-absent nemotivat-a anuntat prin cineva ca vine sigur ,am asteptat-o am facut grupele........etc
Am intarziat cel putin o ora din cauza lor ;ceilalti 3 sportivi din Ungaria au reusit sa ajunga cu intarziere de 1 ora dar au venit de la un concurs tinut peste granita.

Back
Sus