AmaTur: Turneu A TURNEU A Oradea-Cupa Pingpongmania editia a IV-a 18.01.2014 Open+Amatori

un turneu frumos si bine organizat... un pic intarziat, dar am vazut mai sus motivele...Marius am inteles si problema cu cafeaua...atunci asteptam data viitoare un sandwich... si butoiul de bere ofcors' :p
bravo Zsolt, Dan si Edi...la Open se pare ca e nevoie de intariri...:D
nota 10 pt. fair-play Vlad Codau, care la 1-1 seturi , in al treilea set m-a corectat desi gresisem in favoarea lui (am zis 2-4 si m-a corectat 3-3)...toata stima din partea mea, in conditiile in care la asemenea concursuri mai vezi si disperati sa castige prin orice mijloace...;)

Salutam participarea domnului doctor Cotrau Calin din Beius la primul sau concurs amatur unde a avut o participare onorabila.

Clasament Open
1 - 4.
Frant Nicusor-Resita
Parvu Nicolae-Resita
Sorescu Deian-Resita
Corbu Sorin-Resita
5 - 8.
Avram Victor-Arad
Popa Bogdan-Timișoara
Tic Ioan-Oradea
Kovacs Ferenc-Ungaria
9 - 10
Andrasi Zoltan-Ungaria
Crisanov Aurel-Timișoara
11 - 15 loc 3 gr.sup.
Sferlea Marius-Oradea
Budes Alin-Timișoara
Curut Gabriel-Timișoara
Szalay Liviu-Oradea
Kecskes Robert-Ungaria
16-20 loc 4 gr.sup.
Roman Bogdan-Arad
Papp Dezso-Ungaria
Vaida Sorin-Oradea
Thuroczy Andras - Ungaria
Gergely Anton- Oradea
21 - 3v gr.inf.
Dihel Mihaly-Ungaria
22 - 2v gr.inf.
Paius Lilian-Oradea
23 - 26 1v gr.inf.
Craciun Calin- Oradea
Popute Remus- Oradea
Varga Tibor-Ungaria
Mihalescu Dinu-Timișoara
27-32 0v gr inf
Parfenie Constantin-Resita
Horvath Tibor-Oradea
Meszar Razvan-Arad
Bulz Ovidiu-Arad
Szabo Lajos-Ungaria-nemotivat
Karacsanyi Emese-Oradea-nemotivat
...Clasamentul poate fi urmarit si pe prima pagina.....

Ultima editare:
Bravo Zsolt, bravo Edy !
Bravo Resita !
Felicitari organizatorului !

Aoleooo! grpa a-4-a e cea mai tare si de urmarit! Daca a-ti putea sa puneti si scorurile la aceasta grupa sunteti cei mai tari... defapt as vrea doar o poza la sfarsitul acestei grupe inferioare la formular....bafta tuturor! :)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
.....

....Pentru Ghita....grupa nr 4 inf din care domnul Parvu Nicolae a iesit pe locul 4.....................asta a fost numai incalzirea...............dupa aia a inceput spectacolul....:D
....ESTE FOAIA ORIGINALA SCRISA DE CONCURENTI.....

Multumim pentru ospitalitate! A fost un turneu frumos cred ca toata lumea s-a simtit bine...
Afiseaza te rog si clasamentul de la Amatori.

Clasament Open
1 - 4.
Frant Nicusor-Resita
Parvu Nicolae-Resita
Sorescu Deian-Resita
Corbu Sorin-Resita
5 - 8.
Avram Victor-Arad
Popa Bogdan-Timișoara.....
Wow !!!! Mai rar asa dominare (dominatie) intr-un turneu respectabil. Va sun eu, se intampla ceva important (serios) la Resita ! ...si umbla in "haita (echipa)". Felicitari !!!

Clasament Open
1 - 4.
Frant Nicusor-Resita
Parvu Nicolae-Resita
Sorescu Deian-Resita
Corbu Sorin-Resita
5 - 8.
Avram Victor-Arad
Popa Bogdan-Timișoara.....
Wow !!!! Mai rar asa dominare (dominatie) intr-un turneu respectabil. Va sun eu, se intampla ceva important (serios) la Resita ! ...si umbla in "haita (echipa)". Felicitari !!!
Tot ce s-a intamplat a fost facut la vedere prin tragere la sorti de catre concurenti.......................chiar vorbeam aseara cu ei ca si daca s-ar fi vrut sa se faca aranjamente ...era imposibil;cine ar fi crezut ca d-l Parvu iese pe locul 4 din grupa 4..!!!!!!!!!!!sau Pap Dezso care il bate fara drept de apel cu 3-1 pe Frant in grupa 2 inf...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc fumos Marius... eram curios de niste meciuri... Parvu nu prea se stie cu 'materialistii-plasticieni' :) ... se pare ca nici acum nu a stralucit cu ei... dar ma asteptam sa faca o figura faina in acest turneu... felicitari si lui Frant, Corbu si Deian care nu se dezmint... de domn' Parfenie ce mai este de zis!? El ii ia de fiecare data sub aripa sa si-i duce cam la toate turneele doar de dragul tenisului... pacat ca nu am putut ajunge macar ca privitor... stiu ca am pierdut niste meciuri superbe... Felicitări si tie Mariuse pentru o asa organizare reusita... tine-o tot asa hard' ! Numai Bine

off, ma faceti sa-mi para rau ca am plecat de la fazele superioare, Aud numai Resita Resita!!!!!!!!!!:)))))))))))
Tr sa ma revansez la urmatoru:)))))

off, ma faceti sa-mi para rau ca am plecat de la fazele superioare, Aud numai Resita Resita!!!!!!!!!!:)))))))))))
Tr sa ma revansez la urmatoru:)))))
.....Mai Bogdane....:D.....trebuie sa mai castige si altii cupe.......si medalii.....:D..;daca ramaneai pana la final sigur se mai inversa ceva ....la ierarhie....:D
P.S Sanatate la sotie.

A fost un turneu frumos, bravo Marius...si multumesc pentru toti aradenii si nu numai care m-au sustinut pana la finala...cu atatia aradeni la turneu m-am simtit ca acasa...si referitor la spatiul de joc vorba lui Marius "ca la Monte Carlo" aviz pentru fanii formula 1...

Clasament Amatori

1 -- 4
Bekesi Zsolt-Arad
Birtalan Robert-Oradea
Spatariu Daniel-Arad
Boata Edgar-Arad
5 -- 8
Neamț Doru-Arad
Kaposta Victor-Arad
Birtalan Laszlo-Oradea
Damian Alin-Campia Turzii
9 -- 16
Dani Leo-Arad
Popa Octavian-Oradea
Olah Remus-Arad
Curpas Ioan-Oradea
Merai Janos-Oradea
Istrate Samir-Arad
Balogh Attila-Oradea
Munteanu Sorin-Arad
17 -- 24 loc 3 gr.sup.
Cotrau Calin-Oradea
Onofrei Dan-Oradea
Todor Cristian-Oradea
Alexandru Badescu-Oradea
Radu Constantin-Sibiu
Sas Tibor - Oradea
Dan Daniel - Oradea
Petre Bogdan-Oradea
25 -- 32 loc 4 gr.sup.
Lacatis Ghita-Arad
Bartha Arpad-Arad
Sferlea Calin-Oradea
Codau Vlad-Oradea
Hulea Calin-Alesd
Torje Sorin-Oradea
Csorsz Zoltan- Oradea
Carabas Cosmin-Timișoara
33 - 2v gr.inf.
Nutiu Mihai-Oradea
34 -391v gr.inf.
Pop Stefan-Bistrița
Dem Ciprian-Oradea
Negrut Rares - Oradea
Buricea Radu-Arad
Marisca Darius-Arad
Bartha Attila-Arad
40 -- 48 0v gr.inf.
Dan Manciu-Oradea
Brandas Alin- Oradea
Omut Gheorghe-Oradea
Hattab Amin-Cluj-Napoca-nemotivat
Griga Cristian - Oradea
Bucurica Razvan ? Oradea
Bondar Octavian-Oradea
Iancau Catalin-Oradea
Dulau Alexandru-Oradea

Clasamentele sunt postate si pe prima pagina.

Ultima editare:
A fost un turneu frumos... atmosfera calda, felicitari Marius pentru turneu dar si celor de pe podium... bravo Jolty :) ai progresat mult in ultimul timp. Multe laude si trupei de la Resita pentru ocuparea intregului careu de asi :-P pacat ca nu a putut ramane si Bogdanel sa puncteze si Aradul la Open, eu atat am putut.
Jolty de azi incepand, la prima actualizare a clasamentului o sa devii jucator de Open... mult succes :) si ne vedem la Open :P

Felicitari Marius tie si echipei organizatoare pentru un turneu asa de reusit si in mod special pentru ca ati postat - in timp real - grupele si clasamentul, dar mai ales pentru faptul ca ati delimitat clar - la clasamentul postat - si locurile 3 si 4 ptr grupele superioare. Singurele off-uri pentru unii aradeni de la amatori, au fost ca - in inferioare ne-am cam intalnit noi de noi aradenii (desi sunt constient ca nu se putea altfel, ca am fost destul de multi aradeni) - si ca - la tragerea la sorti pentru eliminatorii cei de pe locul doi din superioare, nu au tras ei biletele (nu se pune problema ca nu a fost tragerea corecta, doar ca ar fi vrut ei sa-si traga "destinul" cu mana lor - asa ne-a obisnuit Bogdan la concursurile organizate de el).
Felicitari si castigatorilor de la ambele categorii si deasemenea felicitari si voua celor doi oradeni - Liviu Szalay si Tic Ioan - care desi la prima participare la open, ati ajuns destul de in fata in clasament. La mai mare!

Ultima editare:
Felicitari Marius tie si echipei organizatoare pentru un turneu asa de reusit si in mod special pentru ca ati postat - in timp real - grupele si clasamentul, dar mai ales pentru faptul ca ati delimitat clar - la clasamentul postat - si locurile 3 si 4 ptr grupele superioare. Singurele off-uri pentru unii aradeni de la amatori, au fost ca - in inferioare ne-am cam intalnit noi de noi aradenii (desi sunt constient ca nu se putea altfel, ca am fost destul de multi aradeni) - si ca - la tragerea la sorti pentru eliminatorii cei de pe locul doi din superioare, nu au tras ei biletele (nu se pune problema ca nu a fost tragerea corecta, doar ca ar fi vrut ei sa-si traga "destinul" cu mana lor - asa ne-a obisnuit Bogdan la concursurile organizate de el).
Felicitari si castigatorilor de la ambele categorii si deasemenea felicitari si voua celor doi oradeni - Liviu Szalay si Tic Ioan - care desi la prima participare la open, ati ajuns destul de in fata in clasament. La mai mare!
Multumesc frumos pentru felicitari;personal am facut tot ce mi-a stat in putinta sa va simtiti ca intr-o familie adevarata.Atmosfera era asa de calda......ca la un moment dat termometrul salii arata 25 grade C...:D....Dar meritul pentru reusita acestui turneu este 100% al vostru celor care ati participat-bihoreni ,aradeni,timisoreni,resiteni,un clujean si un bistritean care impreuna cu prietenii nostrii din Ungaria ati fost actorii adevarati ai acestui turneu.
Referitor la observatii:1.GRUPELE inf s-au format cf regulii sarpelui cu mici modificari de la locul 3 in jos dar cum spuneai era foarte greu sa nu se intalneasca sportivi din acelasi judet.
2.Cheia 3 pentru grupele superioare la amatori a fost trasa de.......Boata Edgar din Arad
3.La tragerea la sorti pentru eliminatorii amatori au fost prezenti mai multi sportivi inclusiv din Arad;iar la open unde a fost mai complicat fiecare concurent si-a tras cu manuta lui biletul de fata cu toti.
..Dorule te felicit ca la varsta ta joci super si pe merit ai ajuns intre primii 8.....

Felicitări amatorilor arădeni ! Si încurajări pentru openisti !

Felicitări amatorilor arădeni ! Si încurajări pentru openisti !

- - - Actualizat - - -
Rezultatele pe forum au fost de bun augur ! Pentru cei din afara , :))))
- - - Actualizat - - -
Rezultatele pe forum au fost de bun augur ! Pentru cei din afara , :))))

Multumesc Dorule pentru felicitari, si sa stii ca si tu meriti felicitari pentru ca in ultima vreme esti acolo sus tot mai sus!:D

Mersi Liviu, desi nu stiu in ce masura o sa ajung mai sus de atat, ca se pare ca sunt plafonat la nivelul asta, ba mai mult, in ultima vreme avansez ca racul, ca tot mai rau imi intra si reverul si forhendul.

Back
Sus