AmaTur: Turneu A Turneu A Sibiu - Cupa "EMI-TT & Aria Sport" - 04 Octombrie 2014

Se retrag Chibulcutean Ioan si Chibulcutean Bogdan din Târnaveni. Va doresc un turneu reusit!

bună seara...

sunt bucuros de parcă aș fi câștigat la loto.

?mi dați voie vă rog, domnule Mureșan Alex, să fac lansarea cărții la turneu la ARIA?
nu cum am scris dincolo, ci simplu, doar eu și câteva prostii pe care le voi spune. :)
poate facem și o poză frumoasă de grup, chiar mai repede, să nu plece oamenii acasă între timp.

Da,d-le Adi Mucu sunt de acord.Maine te rog sa-mi dai un telefon sa discutam detalii.
Alex Mureșanu

Stimati pasionati ai tenisului de masa.Pentru faptul ca ,am vazut si constatat faptul, ca sunt doritori multi pentru turneul organizat in frumoasa noastra sala ,organizatorii au decis sa suplimenteze locurile de la sectiunea Amatori.Drept urmare ,inca 12 persoane vor intra pe tabloul principal ,si vom avea grupe inferioare de 7.Va multumim si speram ca ,cu aceasta decizie sa multumim o parte din jucatorii de pe lista de asteptare.
Cu respect ,
Echipa Aria Sport TDM.

foarte fain.

e de apreciat chestia asta. un organizator care acționează în spiritul competiției.
mai ales că înainte de asta s-a și retras de pe listă, împreună cu co-organizatorul.

să mai spună cineva că nu merită să vină la Sibiu...

Stimati pasionati ai tenisului de masa.Pentru faptul ca ,am vazut si constatat faptul, ca sunt doritori multi pentru turneul organizat in frumoasa noastra sala ,organizatorii au decis sa suplimenteze locurile de la sectiunea Amatori.Drept urmare ,inca 12 persoane vor intra pe tabloul principal ,si vom avea grupe inferioare de 7.Va multumim si speram ca ,cu aceasta decizie sa multumim o parte din jucatorii de pe lista de asteptare.
Cu respect ,
Echipa Aria Sport TDM.
Ghinion de nesansa, cand te gandesti ca m-am retras cand eram eram pe locul 10 in lista de asteptare... :) C'est la vie!

Datorita faptului că: cei care s-au retras și erau pe lista de AȘTEPTARE nu au avut cum sa ia în calcul că se vor face grupe de 7 jucători
precizăm că dacă doresc să participe se va ține cont de data înscrierii pe forum de aceea va rugam să confirmați participarea pe forum pentru a actualiza listele

Vă muțumim
Echipa Aria Sport TDM.

Datorita faptului că: cei care s-au retras și erau pe lista de AȘTEPTARE nu au avut cum sa ia în calcul că se vor face grupe de 7 jucători
precizăm că dacă doresc să participe se va ține cont de data înscrierii pe forum de aceea va rugam să confirmați participarea pe forum pentru a actualiza listele

Vă muțumim
Echipa Aria Sport TDM.

In acest caz, le multumesc organizatorilor pentru oportunitate si ma reinscriu: Dospinescu George - Amatori - București

Se retrag:
Tarcea Ciprian - Nou - Sibiu
Bratu Ovidiu - Nou - Sibiu

Back
Sus