AmaTur: Turneu A Turneu A Sibiu - Cupa "EMI-TT & Aria Sport" - 04 Octombrie 2014

Se retrage Vladoiu Gelu...bv...open

... se casatoreste Robul/Fiul (al doilea), si m-a anuntat ca pe 04.oct.2014 are loc cununia civila,...pe langa aceste evenimente, care parca se intampla toate in 2014, am primit si vestea cealalta, voi fi bunic la ambele nurori in aceiasi luna, ...atunci sa vezi lapte.

NA, mai joaca tenis! :)))))
Fericitule ! Un an mai mult decat implinit pentru tine. Felicitari !
N-o sa stai tu prea mult pe tusa, fii sigur !
Parca vad ca o sa apari prin sali de sport cu nepoteii, echipati de tenis (chiar inainte sa invete sa mearga)...

Se retrage Vladoiu Gelu...bv...open

... se casatoreste Robul/Fiul (al doilea), si m-a anuntat ca pe 04.oct.2014 are loc cununia civila,...pe langa aceste evenimente, care parca se intampla toate in 2014, am primit si vestea cealalta, voi fi bunic la ambele nurori in aceiasi luna, ...atunci sa vezi lapte.

NA, mai joaca tenis! :)))))

Gelule, noi nu te lasam, chiar am vorbit cu Dora si iti punem 1-2 carucioare de gemeni la dispozitie sa poata "bunicu" sa-i legene si sa mai de-a si cu baieti o bila.:D

EMI

Adi...pune lista si aici pe ultima pagina..mersi.. si aici e la indemana ..

am să pun listele o data pe saptam?nă și mai la sfirșit
dar o să se cam lungească topicul :p

Datorită faptului că lista de așteptare la Amatori este destul de mare
organizatorii

Mureșanu Alex

Filea Adonis

se retrag pentru a putea participa alți jucători.

spor la antrenamente

lista amatori actualizată pe prima pagină

Vin si eu Anitei marcel ......amatori

- - - Actualizat - - -

Bunicu,bunicule ,,,spunene o poveste��

- - - Actualizat - - -

Toate ca toate,,sănătate sa fie avem o viata,,nasterea căsătoria si moartea ....care dumnezeul nostru ni le da sa fie intrun ceas bun...Doamne ajuta ..Sa ne vedem intr-un ceas bun...La Cluj pa 29 noiembrie..

- - - Actualizat - - -

A sultanu,,, sultan rămâne si .

Datorită faptului că lista de așteptare la Amatori este destul de mare
organizatorii

Mureșanu Alex

Filea Adonis

se retrag pentru a putea participa alți jucători.

spor la antrenamente

lista amatori actualizată pe prima pagină

Un gest frumos dar din pacate ati fericit doar 2 participanti.Daca ati introduce sistemul cu grupele de 4 jucatori in inferioare si 2 grupe pe masa ati ferici inca 24 de jucatori,iar avantajele acestora am obosit deja sa le mai explic(la 3 grupe de 4 pe o masa se joaca 18 meciuri si sunt 12 jucatori iar la o grupa de 7 se joaca 21 de meciuri si sunt 7 jucatori)(mai multi jucatori,mai multe meciuri per persoana,durata mult mai scurta ,si mult mai multe dispute intre jucatori de nivele apropiate.)

Adonis are deja programul pregatit pentru acest sistem,iar pt mine ramane inca o nebuloasa de ce exista atat frica de a introduce un sistem ce functioneaza peste tot in lume cu eficienta maxima,timp de desfasurare scurt,in detrimentul acestor turnee obositoare extrem de lungi si incarcate din ce in ce mai mult de stres,limitare de locuri,mese,spatiu si multe alte dezavantaje.

Cu drag EMI

?nseamnă că avem nevoie de un om „căpos”... că eu la mine-n cap n-o sparg :D :D :D

Teica Radu...Tg Jiu...open
Gitman Laurentiu...Tg Jiu...open

Stefan Andrei - Târnaveni - amatori

... la rugamintea d-lui Ciky din Târnaveni ...

bună seara...

sunt bucuros de parcă aș fi câștigat la loto.

?mi dați voie vă rog, domnule Mureșan Alex, să fac lansarea cărții la turneu la ARIA?
nu cum am scris dincolo, ci simplu, doar eu și câteva prostii pe care le voi spune. :)
poate facem și o poză frumoasă de grup, chiar mai repede, să nu plece oamenii acasă între timp.

Pffff! Păi dacă-i așa e tac?mul complet. Domnule Ferenc, vă rog veniți la Sibiu și dacă nu veți juca. Plăcerea mare va fi a mea, iar surpriza mare va fi a dumneavoastră, garantez!!!
:D

Back
Sus