. Acum am intrebat pe cineva din conducerea amatur de o masa si mi s-a spus ca nu s-ar mai cumpara. Probabil ca s-au cumparat atat cat a fost nevoie pentru ca anumite persoane sa scape de mesele lor, la preturi foarte bune, dupa care dintr-o data cheful de a dezvolta Amatur-ul s-a estompat....
Da Claudiu, probabil ca si eu sunt suspectat de imbogatire, asa ca sunt dator cu o explicatie, si poate asa iti dai seama cam cat am castigat.
Scurt istoric:
Cei de la Mangalia, prin Medeleanu Stefan, au sistat evenimentele de genul acesta (diferite motive, probabil s-au saturat de imbogatire ) si au scos la vanzare toate cele 20 mese la pretul de 1350 lei. Eu pentru a ma imbogati rapid, m-am hotarat sa le cumpar pentru turneele si numai pentru cele doua turnee pe an. Zis si facut, le-am achitat, am tinut cele doua turnee, m-am imbogatit si m-am gandit sa scot si un profit, asa ca le-am scos la vanzare cu fabuloasa suma de 1000.
Initial le-am scos la vanzare, si am vandut catre terte persoane 11 buc. La sedinta de la Tgv de anul acesta a venit vorba de mesele Amatur, si am fost intrebat de dl.Bodeanu daca mai am mese la vanzare si cate. Fara sa-mi dau seama cate mai am, am spus 13, desi mai aveam doar 9. Dumnealui m-a rugat sau mi-a propus sa le dau Amaturului pe datorie, sa le achitate in rate. Am zis DA. Cand am inceput sa trimit mesele prin tara mi-am dat seama ca nu am 13, si ca sa ma imbogatesc din nou am cumparat restul de mese cu banii jos si le-am dat pe datorie Amaturului, iarasi cu o suta de lei mai ieftin pentru ca am pus si fileu la fiecare masa.
Cred ca aici este vorba de altceva, si daca voi nu mai doriti sa fim impreuna nu este nicio problema. Parerea ta conteaza, si va fi tratata ca atare. Tocmai ca am tinut seama de cerintele participantilor am gresit de multe ori, asa ca poate este loc sa te imbogatesti si tu sau altii care vad ca sunt destul de capabili.
Refritor la turneul de la Sf Gh pot sa-ti spun ca nu am avut profit dintr-un singur motiv: am fost "organizator tehnic" si nu am ajuns la bani, iar recuzita necesara a fost pusa de mine sau de Florin A din placere (imprimanta, coli, toner, medicamente, etc).
Pot sa mai spun ca pt TF s-a mai facut ceva efort (din partea lui Oliver cu Emi, impreuna cu alti voluntari) si au carat mese de joi si pana astazi. Saptamana trecuta au luat de la mine din curte cu ajutorul lui Dan Rosu zece corpuri de iluminat industrial, cu becuri de 300 w si le-a montat (improvizat) in sala cu probleme, tocmai pentru a rezolva problema iluminatului.
Desi odata cu suplimentarea locurilor s-a redus taxa cu 5 lei tot a existat o tendinta de imbogatire. Poate ca odata si-o data vine timpul sa echipati o sala pentru o zi, si-o sa va dati seama cat este de simplu la sfarsit cand nu veti avea nicio satisfactie.
Personal, pentru ca nu mai am nevoie de profit am decis sa fac un turneu pe an, daca se poate la Sala Polivalenta (stiu de pe acum ca nu vei fi prezent, boicotul fiind de vina), dar mai stiu ca taxa de participare va egala cu cheltuielile (chirie, apa, cupe, etc), iar numarul de persoane va fi exact de 6 x 16 mese (sa vezi calitate), ambele categorii la aceiasi ora, locurile fiind impartite egal.
Mi-e dor sa organizez un turneu ca la carte, dar si multora le va fi dor sa mai aibe un TF in centrul tarii.
Apropo, urmatorul TF se tine la Focșani in luna octombri 2015.