Felicitari organizatorilor , openul s-a desfasurat foarte bine cu multe meciuri frumoase , o sa revin cu drag la Sf Gheorghe .
Felicitari Gicu pentru locul 1 si domnului Marcu .
Felicitari Gicu pentru locul 1 si domnului Marcu .
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bine ai venit in club Dane, eu de ceva timp am luat hotararea de a participa doar la concursurile unde se asigura conditii decente, de unde poti veni cu amintirile unor meciuri frumoase si placute in compania unor oameni abia cunoscuti dar pe care ii poti numi prieteni, nu cu frustrarile stranse in perioadele astronomice de asteptare, din cauza condensului din sala, a iluminatului prost, sau meselor de carton. Este de apreciat replica d-lui mihais mioveni, "De aia suntem unde suntem ca prea multi vad doar partea plina a paharului si se multumesc cu asta. Norocul nostru este ca altii nu vad asa treburile si au impins societatea umana ca sa nu ramana in epoca de piatra"... De ce sa cautam consolare si resemnare facand comparatie cu anii trecuti, daca in momentul de fata se poate mai mult? Am spus-o de atatea ori, si am observat ca au inceput si alti membrii sa isi exprime parerile cu privire la acest lucru. Se prefera cantintatea in detrimentul calitatii... Nu este normal... Si da, ai dreptate Dane, noi suntm fraieri ca mergem si incurajam acest lucru...
...propuneri de desfasurare a turneului final : Mamaia plaja (luna iulie ok) , Arena Nationala -cu deschiderea acoperisului si de ce nu Palatul Parlametului...
Da Claudiu, probabil ca si eu sunt suspectat de imbogatire, asa ca sunt dator cu o explicatie, si poate asa iti dai seama cam cat am castigat.. Acum am intrebat pe cineva din conducerea amatur de o masa si mi s-a spus ca nu s-ar mai cumpara. Probabil ca s-au cumparat atat cat a fost nevoie pentru ca anumite persoane sa scape de mesele lor, la preturi foarte bune, dupa care dintr-o data cheful de a dezvolta Amatur-ul s-a estompat....
Nea Popa ti-ai expus punctul de vedere referitor la turneul final.Nu cred ca este normal sa faci ''caterinca'' vis-a-vis de postarile si parerile altor colegi amaturisti si sa incerci sa-i combati pe cei ce nu sunt de parere cu dvs,in felul acesta determinati pe multi sa nu-si mai exprime opiniile si sugestiile referitoare la modul de desfasurare al turneelor amatur.Bine ar fi ca toti amaturistii prezenti la turneul final de la Sf.Gheorghe sa-si spuna parerea lor despre turneu, in felul asta o sa vedem noi astia ''carcotasii'',''neoamenii'' ,nemultumitii daca suntem minoritari sau majoritari.
Am sa-ti raspund eu pentru ca sunt unul din jucatorii care nu am fost de acord cu lucrul asta(apropos din ceilalti cinci jucatori din grupa respectiva numai Marian Florin a fost de acord sa joace restul de 4 jucatori din grupa respeciva nu au fost de acord si o pot confirma aici pe forum oricand) si nu ii inteleg nemultumirea domnului respectiv pentru ca organizatorii turneului final i-au respectat dorinta de a juca si i-au oferit un loc la Open.Ar trebui sa ne obisnuim odata pentru totdeauna ca regulile sunt facute pentru a fi respectate!Un singur lucru nu mi s-a parut ok la turneul final, iar aici nu sunt implicati organizatorii.
Un domn mi-a povestit cele intamplate, si anume: presupun ca era ultimul pe lista de asteptare la amatori, a sunat joi, chiar si vineri si a intrebat daca poate veni. I s-a transms ca poate sa vina ca e imposibil sa nu lipseasca cel putin un jucator din 190.
La fata locului a aflat ca lipsesc vreo 3 jucatori si i s-a transmis ca poate sa joace si a fost inscris intr-o grupa oarecare. Din pacate o parte din jucatorii din acea grupa s-au revoltat deoarce acest domn avea media 15,6 si nu era corect sa fie inscris in grupa lor de pe ultimul loc.
Le dau dreptate pe undeva, e pacat sa mergi la turneul final si sa nu iesi din grupa ca un jucator mai tehnic e cotat cu ultima sansa, dar fratilor suntem AMATUR, de asta s-a infiintat, pentru a juca cu jucatori din alte zone geografice, cu stiluri diferite, pentru a invata noi miscari pentru a socializa, pentru a ne face prieteni, pentru a ne ambitiona pentru ca anul viitor sa muncim mai mult si sa facem o figura mai frumoasa