AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ PITESTI - 18 aprilie 2015

Pozitia din cls dă prioritatea, iar cu MP se formeaza grupele.
(700 are prioritate)

In cazul depasirii locurilor disponibile la Avansati va rog sa tineti cont de regulamentul din 2015:
"4.1.4.Participantii cu drept de joc in circuitul AmaTur se pot inscrie la categoria din care face parte, conform mediei detinute, sau la o categorie superioara, exceptie de la aceasta regula se face numai la turneele A+ unde inscrierea/participarea se face in functie de locurile disponibile, prioritate avand cei din categoria respectiva, asa cum sunt mentionati la cap. 2.1. si in ordinea primilor clasati."
Fara suparare dar in exemplul care vi l-am dat nu mi-ati raspuns in spiritul si litera regulamentului.

In cazul depasirii locurilor disponibile la Avansati va rog sa tineti cont de regulamentul din 2015:
"4.1.4.Participantii cu drept de joc in circuitul AmaTur se pot inscrie la categoria din care face parte, conform mediei detinute, sau la o categorie superioara, exceptie de la aceasta regula se face numai la turneele A+ unde inscrierea/participarea se face in functie de locurile disponibile, prioritate avand cei din categoria respectiva, asa cum sunt mentionati la cap. 2.1. si in ordinea primilor clasati."
Fara suparare dar in exemplul care vi l-am dat nu mi-ati raspuns in spiritul si litera regulamentului.

Ai dreptate, ...Dl. Toma e de vina :-)))ca a facut inca o categorie si care trebuie sa recunosc ca in regulamentul 2015 nu a fost luata in calcul , in schimb este mentionat in regulament (3.1) ca A+urile sunt dedicate celor mai buni din circuit, iar eu imi fac culpa si recunosc ca nu am citit regulamentul.

cum de anul acesta nu se face turneul o data cu "Simfonia Lalelelor" ?

Pintilie Nela din Galați trece la Avansati din cauza lipsei de locuri de la Open ! Multumesc !

Ai dreptate, ...Dl. Toma e de vina :-)))ca a facut inca o categorie si care trebuie sa recunosc ca in regulamentul 2015 nu a fost luata in calcul , in schimb este mentionat in regulament (3.1) ca A+urile sunt dedicate celor mai buni din circuit, iar eu imi fac culpa si recunosc ca nu am citit regulamentul.[/
Celor mai buni din circuit???????????.Rau de tot suna treaba asta mai ales ca nr turneelor A+ creste.CLASAMENTUL AMATUR prioritate la inscrierii iar media criteriu de formare grupe inferioare.
Dinicescu Ion Pitești OPEN

Din Agnita la Open Nicula Dumitu si Crisan Romica pt ca nu ajungem de dimineata/Daca ne acceptati va multumim/Geo iarba.

cum de anul acesta nu se face turneul o data cu "Simfonia Lalelelor" ?
Anul trecut, ca si in alti ani, Simfonia Lalelelor era prevazuta cam in jurul datei de 20 aprilie, cind reusesc lalelele sa infloreasca.
Anul acesta, deoarece primarul a fost arestat, au fost multe actiuni ce au avut probleme, deoarece nimeni nu mai vroia sa semneze actele pentru deblocarea fondurilor necesare. Acelasi lucru s-a intimplat si la Simfonia Lalelelor de anul acesta, dar la presiunea locuitorilor (adica a consilierilor locali) viceprimarul a semnat, si a fixat-o pe data de 25 aprilie.
Noi nu putem schimba datele din calendar asa cum vrea primaria, mai ales ca sunt si alte turnee prevazute, asa ca anul acesta suntem decalati fata de acel festival traditional.

Din Agnita la Open Nicula Dumitu si Crisan Romica pt ca nu ajungem de dimineata/Daca ne acceptati va multumim/Geo iarba.
Va accept, dar nu aveti loc, deoarece prioritate la OPEN au jucatorii cu media peste 18.....
Sa-mi spuneti daca vreti la Avansati (Nicula Dumitru) sau Incepatori (Crisan Romica) ca sa stiu daca va inscriu.

Dinicescu Ion Pitești OPEN
Conform Regulamentului, prioritate la turneele A+ au cei din categoria respectiva, binenteles in functie de clasament, asa ca nu pot sa te inscriu decit la Avansati.
Sa-mi spui daca vrei la Avansati sau in echipa de organizatori...

Back
Sus