AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ PITESTI - 18 aprilie 2015

Matei Dumitru - Deva - ma inscriu si eu la amatori, in speranta ca se va juca in sistemul clasic- incepatori si avansati impreuna _
Domnule Matei,nu sunteti constient (realist)ca ati avansat(i) spre categoria ...incepatori?In domeniul medical se spune ca o persoana mai in varsta ...da in mintea copiilor(nu este cazul dvs,dar trebuie sa va dea de gandit pentru viitor).

Domnule Matei,nu sunteti constient (realist)ca ati avansat(i) spre categoria ...incepatori?In domeniul medical se spune ca o persoana mai in varsta ...da in mintea copiilor(nu este cazul dvs,dar trebuie sa va dea de gandit pentru viitor).

Nea Titi se pare ca Doctorul Veterinar ti-a pus diagnosticul de senilitate,daca a fost o gluma ia-o ca atare ,dar daca a vorbit serios trebuie luate masuri.:D

Matei Dumitru - Deva - ma inscriu si eu la amatori, in speranta ca se va juca in sistemul clasic- incepatori si avansati impreuna _
Sistemul clasic era pina acum citiva ani, la gramada, adica o singura categorie.
De ceva timp, toate turneele se joaca pe 2 categorii: OPEN si AMATORI
Acum, din cauza numarului mare de participanti, a aparut si a treia categorie, asa ca nu mai stiu care este sistemul clasic.
Ceea ce stiu este ca dvs puteti juca la AVANSATI sau OPEN
Doar sa-mi spuneti unde vreti sa va inscriu.

Multumesc tuturor pentru aprecieri !...Las`ca va vine si voua rindul :D

In alta ordine de idei, in eventualitatea ca voi participa la ,, amatori ", il iau cu mine si pe POPA RADU din Deva, la open.

Sa ne dea Domnul gindul cel bun !

Buna ziua,
ma uit pe tabelul de inscrieri, si vreau sa rog organizatorii ca asezarea in grupe sa se faca dupa MP si nu dupa locul in clasament. E posibil, la avansati unde joc, ca locul 5 sau 6 din grupa sa fie jucatori cu media 15 sau 16. Din experienta de pana acum, unde s-a jucat tot asa cu avansatii separati de incepatori, turneele au fost foarte tari, mai tari decat un A+ de exemplu. La Victoria, in grupa mea, locul 1 nu a iesit din grupele inferioare iar locul 4 din grupa inferioara a castigat turneul. Si nu a fost singura grupa cu "surprize". Dupa lista de inscrieri se anunta un turneu puternic, de aceea pentru a evita pe cat posibil surprizele v-as ruga sa faceti clasamentul si impartirea pe grupe dupa MP.
Multumesc

Buna ziua,
ma uit pe tabelul de inscrieri, si vreau sa rog organizatorii ca asezarea in grupe sa se faca dupa MP si nu dupa locul in clasament. E posibil, la avansati unde joc, ca locul 5 sau 6 din grupa sa fie jucatori cu media 15 sau 16. Din experienta de pana acum, unde s-a jucat tot asa cu avansatii separati de incepatori, turneele au fost foarte tari, mai tari decat un A+ de exemplu. La Victoria, in grupa mea, locul 1 nu a iesit din grupele inferioare iar locul 4 din grupa inferioara a castigat turneul. Si nu a fost singura grupa cu "surprize". Dupa lista de inscrieri se anunta un turneu puternic, de aceea pentru a evita pe cat posibil surprizele v-as ruga sa faceti clasamentul si impartirea pe grupe dupa MP.
Multumesc
Inscrierile sunt dupa clasament, deoarece in momentul in care vor aparea listele de asteptare, ordinea va fi data de clasament, si nu de MP.
In schimb atunci cind vom face grupele, pentru a fi echilibrate, ele vor fi facute dupa MP

Nu-mi dau seama de unde provine frica de surprize, mai ales ca tenisul de masa este un sport al surprizelor. Fiecare vrea sa surprinda adversarul cu o serva sau o lovitura la care nu se asteapta pentru a castiga punctul. Media ponderata nu releva intotdeauna nivelul pentru ca una e sa fie media a 10 turnee si alta e media a 2 turnee jucate intr-un an. Nu exista criterii de echilibrare reala a grupelor pentru ca exista stiluri diferite si materiale diferite. Una e sa fie 5 ierbari si un softist intr-o grupa si alta e sa fie invers. Parerea mea este ca alcatuirea grupelor dupa MP reprezinta un efort suplimentar pentru organizatori, care oricum au mult de lucru la un turneu, mai ales A+.

Radu Costica -open - Galați

- - - Actualizat - - -

... si meniul nr 2, va rog, aripioare. Daca e posibil... Multumesc.

Radu Costica -open - Galați

Costel, dacă continui să te auto-intitulezi de Galați :), la A+ -ul Regional din toamnă vei fi, alături de Noro, printre bucureștenii invitați morțiș la Turneul de la Brăila.
Oricum, până te hotărăști dacă-ți schimbi sau nu viza de flotant AmaTur pe București, gălățenii ?ți vor ține pumnii la Pitești.

Buna ziua,
Multumesc

Din cate inteleg eu Andrei ,surprizele apar cand grupele nu sant facute dupa Mp, ci dupa clasament.La prima vedere asa este ,deoarece calculul pozitiei din clasament nu are la baza valoarea jucatorului ci o suma combinata a punctelor primite la o anumita suma de turnee,iar calculul Mp este mai apropiat de adevarata valoare ,dar la jucatorii cu numar relativ mare de turnee intr-un an,si nici decum la jucatori cu 1-2 turnee.Cele mai multe surprize(surpriza=schimbarea pozitilor initiale in grupa) de pana acum in turneele Amatur au aparut in cazul jucatorilor noi(noi,sau 1-2 turnee)si in cazul asezarii dupa clasament.

La Victoria grupele au fost dupa Mp,dar au fost valori f.apropiate ,intre 17,xx si 12,xx din cauza plasarii incepatorilor intr-o alta categorie ,valori ce se regasesc si la un turneu A+,unde pana acuma incepatori cu media sub 11 aproape ca ii numarai pe degetele de la o mana.

P.S.Alex Bondoc a venit la Victoria ca" Favorit 1" fiind o persoana cunoscuta in tenisul de masa brasovean,si victorian ,dar conf regulamentului in vigoare nu am putut sa ii acordam pozitia 1 in grupa fiind gasit in clasamentul Amatur cu Mp=0.

EMI

Din Pitești la Avansati
Vladu Nicolae
Iliescu Dan
Din Curtea de Argeș, la Avansati
Zavricescu Geo
Preda Nicolae
Stan Catalin
Din Curtea de Argeș la Incepatori
Preda Vasilica
Vuta Bogdan

Sa nu uitam Emi,in afara de necalificarea din gr.ynf.a unor capi de serie si in gr. sup. a fost o lupta acerba,unde a persistat sorprizele!
Jucatori cu experienta au ratat calificarea!
Asta s-a intamlpat si la Targoviște,und s-a jucat amestecat[avansati/incepatori]

Back
Sus