Felicitari Miron Andrei si Iacob Bogdan. Am avut placerea sa fiu batut "mar" de amandoi. Niste tineri deosebiti, simpatici, talentati, respectuosi si cu viitor in campionatul Amatur.
Felicitari Suditu Andrei care a castigat concursul la amatori cu toate ca avea "gatul stramb" - prietenii stiu ce vreau sa spun.
Felicitari si celorlalti participanti. Mi-am facut prieteni noi, oameni deosebiti pe care nu ii cunosteam decat din vedere. Peste tot spirit de fair play si relaxare, dorinta de a ne simti bine si bineinteles de a face miscare si daca se poate, performanta. Mi-a placut mult acest turneu.
Felicitari organizatorilor care au facut tot posibilul ca totul sa fie bine. Din punctul meu de vedere au reusit : sala buna, pardoseala buna, lumina buna, mesele si mingile de concurs bune.
Am si o obiectie, care nu stiu daca poate fi remediata vreo data. Am stat 4 ore intre grupele inferioare si cele superioare cu toate ca de la masa oficiala mi s-a spus ca grupele superioare la amatori vor incepe in 10 minute. Asa a fost, au inceput in 10 minute, dar grupei mele (20) i-a venit randul dupa 4 ore. Daca as fi stiut mergeam la hotel, in parc, la o terasa sau dormeam in masina ca sa ma relaxez - mi-ar fi fost mult mai usor in grupele superioare si in ceea ce a mai urmat. TIMPII MORTI MA "OMOARA" - nu stiu cum ar putea fi rezolvata aceasta problema - intotdeauna este la fel.
Sa ne vedem sanatosi la urmatorul turneu Amatur.