Nu am scris nimic pina acum, deoarece asteptam parerile jucatorilor, dar din ultimele posturi, sunt din ce in ce mai dezamagit…. fiecare vede doar din punctul lui de vedere. O sa-mi spun si eu parerea, din punctul de vedere al organizatorului :
1. D-l Pralea spunea ca e bine daca se poate ca toti jucatorii sa fie intr-un singur loc(sau in sali apropiate) pt socializare, pentru a se intilni cu prietenii din alte localitati, etc. D-l Moise, din contra, fiecare cu sala lui. E clar ca indiferent cum ai face, nu e bine…
2. Cineva spunea ca in taxa de participare se astepta sa primeasca o cafea, un sandwich, etc. Scrie undeva asa ceva ? Nu cred. Am facut tot posibilul sa-mi respect vizitatorii, si am reusit in ultimul moment sa schimb locatia de la o sala de sport cu lipsurile pe care le are orice sala din Ro (lumnina slaba, geamuri cit cuprinde pt a intra soarele, fara ventilatie, etc) intr-o sala moderna, fara condens, fara sa-l incomodeze soarele, cu lumina din belsug, cu sonorizare profesionala (fara urlete, tipete, si fluieraturi), cu mese profesionale, cu mingii de 3*. Si in loc sa observe aceste lucruri, el astepta cafea si sandwich…
3. Recunosc, si imi fac mea culpa, ca unii participanti la Avansati au asteptat prea mult intre inferioare si superioare. Dar stiti care este cauza ? Meciurile ce au depasit ca timp orice imaginatie, dintre care unul, cel dintre D-l Curpas Ioan din Oradea si Sorescu Gabriel din Pitești cred ca se va inscrie ca si record in Guiness Book-ul Amaturului : 1h si 40 minute. Un singur meci…..Si atunci cum sa termini grupele inferioare asa cum erau ele prevazute ?
Imi cer inca o data scuze celor care nu s-au simtit bine la acest turneu, si multumesc tuturor celor ce ne-au onorat cu prezenta.