AmaTur: Turneu A Turneu de categoria A 'CUPA DE SIDEF' - MANGALIA - 29 August 2015.

Ca participant la turneu,incerc sa-mi spun punctul de vedere in cateva cuvinte:

Numarul de jocuri si timpul de desfasurare la un turneu cu grupe de 6 este cunoscut si verificat in zeci de turnee, intarzieri nu au fost decat in cazul turneelor supraaglomerate sau cu probleme de organizare.
Concret, participantii la turneul de la Mangalia pot vedea mai jos cate jocuri si cate ore stau in sala in varianta turneelor cu 6 in grupa, cu 48 de participanti - 6x8 grupe pe 8 mese:

loc 33-48.....9,30-13,30 ..... 5 jocuri.....3,5-4 h
loc 17-32.....9,30-16.00 ..... 8 jocuri.....6,5 h
loc 9-16...... 9,30-17,00..... 9 jocuri......7,5 h
loc 5-8........ 9.30-17,30..... 10 jocuri.....8 h
loc 1-4.........9,30-18,30.....12 jocuri......9 h
Acoperirea meselor este maxima, timpii morti minimi.

In varianta prezentata pt concurs, am inteles ca se joaca astfel:
grupe inferioare 3 jocuri
grupe superioare 2 jocuri
eliminatorii
turneu de consolare pt cei necalificati din gr inferioare.
Turneul s-ar putea incheia dupa ~6-7 ore.

As prefera grupe de 6, dar voi participa in orice varianta aleasa de organizatorii turneului - d-nii Ionel Panaite si Viorel Chiurtu.

Organizatori turneului Ionel Panaite si Viorel Chiurtu se vor ocupa de tot ce tine de organizarea si punerea la punct a tuturor aspectelor ce tin de primirea participantilor,cazare,sejur ,locatie etc ,iar eu ,EMI (Dumitru Beltechi) sunt Organizatorul principal al desfasurarii turneului ce tine de logistica si desfasurarea jocurilor,insotit la pupitru de cunoscutii maestrii ai organizarilor turneelor Amatur Dan Bodeanu si Chirap Dan.Deci impreuna cu acestia vom gasi cea mai buna varianta de a gestiona turneul fara a ne bloca intr-un sistem sau altul . Deci prin experienta lor sunt convins ca vom gasi cea mai buna varianta.

Va asteptam sa petrecem impreuna un sfarsit de saptamana placut si nici decum tensionat.

EMI

Ultima editare:
Cu parere de rau,
Se retrag Grecu Elena_ Bistrița , Pricop Sorin_ București , Felix Manuel_București , Nicolau Dumitru_Cluj__toti la categoria începători
Succes

Imi pare rau, eu Moise Viorel, trebuie sa ma retrag din acest concurs.
Succes tuturor participantilor.

daca tot sunt prin Romania, hop si eu Danut Clapa, București, Amatori... asta pt ca nu am mai pus mana pe paleta de un an:)

Back
Sus