Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Eu am descris procedura curenta in proiectarea salilor de sport din Romania.Desi partea de instalatii electrice nu e domeniul meu,eu fac proiectare de 18 ani pe structuri de rezistenta in constructii fiind civilist,am avut unele tangente cu colegii instalatori proiectanti si stiu ca si fac treaba bine.
Proiectele de sali de sport sunt facute din fonduri publice majoritatea,avand documentatii pe toate specialitatile,structura arhitectura, electrice ,sanitare,termice, ventilatii,sistematizare vertiala, etc.Sunt duse apoi la verificatori atestati de proiecte care le dau avizul.
Procesura apoi este de scoatere la licitatie.Ce firma de constructii castiga ,nu face nici un rabat de la proiectul primit,are controale de la Inspectia de stat in constructii, diriginti de santier, program de control pe faze determinante,etc.Nu exista furt, se verifica materialele de CTC, sa aiba acte de conformitate ,etc.
Se face si receptia finala in 2 etape.
Ceea ce mi descrieti dvs, ca nu ar fi lumina in salile de tip Nastase,inseamna ca proiectele sunt eronate,si s au gresit.Executantii pun in opera ce au in proiect fiind verificati.
Verificarea unui proiect daca este gresit sau nu, o va stabili numai un expert tehnic si aici ma refer la partea de instalatii electrice.
Nu si mai da fiecare cu parerea aiurea,in domenii care nu le apartin.Punct.
Sa pui in culpa toate salile de tip Nastase e grav.Trebuie stabilit clar prin expertiza tehnica.
PS.Noi aven una in Alexandria de tip Nastase.Nu s a vaitat nimeni de lumina din e PANA ACUM.Cam asta e problema in fond.
Clasament Amatori
1.Tudorache Alexandru - Constanța![]()
2.Bodeanu Dan - București![]()
3 -- 4
Manea Mihaita - Tulcea
Bujor Dragos - București
5 -- 8
Staicu Dan - Constanța
Zdrobeu Stefan - Constanța
Panaite Ionel - Mangalia
Morosan Marian - Suceava
9 -- 16
Peiu Cosmin - Babadag
Badescu Leontin - Valul lui Traian
Lica George - Eforie
Manu Daniel - Constanța
Avram Nicolae - Nedelea
Darmaz Ion - Targoviște
Dinu Gheorghe - București
Vestineanu Ionut - Slobozia
17 -- 1v gr.sup.
Grecu Gheorghe - Bistrița
18 -- 25 0v gr.sup.
Ticu Dorin - Bacău
Diaconescu Lucian - Targoviște
Ursulescu Ioan - Bacău
Matei Razvan - București
Samoila Ion - Babadag
Stanciu Stelian - Călărași
Clapa Danut - București
Gherasim Iulian - Tulcea
26 -- 1v gr.inf.
Ilie Cristian - Constanța
27 -- 33 0v gr.inf.
Solcan Florin - Constanța
Nicola Marian - Constanța
Amzu Alexandru - Constanța
Beltechi Razvan - Victoria
Anton Cristian - Tulcea
Durea Victor - Constanța
Marcosanu Dan - Galați
Clasament repozitionare incepatori
1.Stan Stefan - Mangalia![]()
2.Neagu Cristian - Slobozia![]()
3 -- 4
Popp Riana - Constanța
Raducanu Bianca - Constanța
5 -- 6
Toader Georgian - București
Motoianu Maria - Mangalia
Lipseste o parte din clasament...9-16Domnul Dinu Gheorghe de ce nu figurează in clasamentul amatorilor?