AmaTur: Turneu A Turneu de categoria A 'CUPA DE SIDEF' - MANGALIA - 29 August 2015.

Felicitări tuturor celor implicați în buna desfășurare a turneului.Mulțumim Emi că prin efortul tău, ai readus Mangalia,?n Circuitul AMATuR.
Un turneu foarte frumos,cu participanți de valoare,încheiat cu o finală la open extraordinară.

Alex,bine ai revenit printre "muritorii" din Amatur!Cred ca Bila era in stare sa-ti ia (mai degraba) mana dreapta,daca se putea,dar s-a multumit si cu tricoul,in semn de mare respect pentru "titular".
Bravo si felicitari tuturor!Privind lista participantilor la Open,pentru o clipa am avut senzatia ca azi a fost o adevarata etapa de div. "A" la Mangalia.
CHAPEAU organizatorilor si participantilor!

Am ajuns cu bine acs dupa atata drum dar a meritat din plin sa mai stau o zi pt tenis si pt ultima baie in mare pe anul acesta.Un turneu atat de bine organizat si gestionat in cat la 2 cand a inceput openul in permanenta erau 3 sau 4 mese libere pt încălzire sau amicale.Am apreciat că Emi a murit intrebat participanti cum dorim să jucam 6 in grupă sau 4 eu am vrut sa vad cum sunt grupele de 4 si asa am votat ca si majoritatea de altfel si este un sistem bun sau pot spune foarte bun.eu la 12 am ajuns la Mangalia am jucat si tenis si la ora 0-30 eram deja acs si unde acs tocmai la Craiova.Multumesc tuturor participantilor organizatorilor a fost o super sambata cu de toate tenis de super calitate,plaje.mare ,etc.........

A intrebat particupanti imi cer scz scriu de pe telefon si al naiba scrie si prosti se da singur in enleza sa traiscaaaaa emiiii

Faci 500 de km dus-intors ca sa ce? Ca sa pierzi timp , bani samd, ca sa joci in niste conditi de nota 3?! ... Din pacate tenisul nu mai este o placere asa de mare , mai degraba a devenit o afacere , organizatorii nu se mai gandesc sa le fie bine jucatorilor , in schimb sau gandit sa le fie lor bine , din pacate dasta nici oamenii numai vin intr-un numar atat de mare , si din acesta cauza vor veni jucatori din ce in ce mai putini.
Daca voua vi se pare normal , eu imi retrag cuvintele. !
Cum poti fii multumit de aceste conditi sincer acuma?
1 Caldura excesiv de mare.
2 Lumina foarte proasta.
3 Condes de mingea sare numai in jos
.. astea sunt principalele cauze !!!
Faceti ceva, altfel vor juca finala numai "jucatori de prima clasa"
O seara buna.
Pace.
Cu respect Macarenco Mario.

Ultima editare:
.... organizatorii nu se mai gandesc sa le fie bine jucatorilor , in schimb sau gandit sa le fie lor bine , ......
....cand unul dintre "prostii" de organizatori vine tocmai din Germania, cu mesele de tenis adunate de prin tara, mai mult t?rîși decat cu masina, cand cheltuieste de zece ori mai mult decat incaseaza, numai de dragul acestor cuvinte, probabil aruncate pe fuga, ...eu zic ca e cazul sa-ti retragi partea aceasta din context si lasa celelalte impresii pe care le-ai constatat fizic sau cu ochii tai (lumina, condens, etc).

PS. Emi, nu pune la suflet si ajuta-ne in continuare!

Un turneu frumos, un bun prilej de revedere cu prietenii ,iar bucuria si placerea de a juca tenis a facut ca totul sa para in regula , vorbesc din punctul de vedere al unui amaturist. Multumim Mangalia.

Un turneu reusit.
Felicitari organizatorilor si participantilor.

P.S. Intradevar foarte cald in sala. Am vorbit cu Emi si a zis ca data viitoare o sa aduca si o sala din Germania, daca se poate chiar din nordul Germaniei unde este mai frig si salile sunt mai racoroase si fara condens.

Faci 500 de km dus-intors ca sa ce? Ca sa pierzi timp , bani samd, ca sa joci in niste conditi de nota 3?! ... Din pacate tenisul nu mai este o placere asa de mare , mai degraba a devenit o afacere , organizatorii nu se mai gandesc sa le fie bine jucatorilor , in schimb sau gandit sa le fie lor bine , din pacate dasta nici oamenii numai vin intr-un numar atat de mare , si din acesta cauza vor veni jucatori din ce in ce mai putini.
Daca voua vi se pare normal , eu imi retrag cuvintele. !
Cum poti fii multumit de aceste conditi sincer acuma?
1 Caldura excesiv de mare.
2 Lumina foarte proasta.
3 Condes de mingea sare numai in jos
.. astea sunt principalele cauze !!!
Faceti ceva, altfel vor juca finala numai "jucatori de prima clasa"
O seara buna.
Pace.
Cu respect Macarenco Mario.

dacă o luăm fiecare personal, vom găsi de fiecare dată neajunsuri. din punctul ăsta de vedere, aveți dreptate, domnule Macarenco.
eu am stat și mi-am imaginat cum ar arăta un turneu organizat de mine, la care eu să fiu singur participant. vă rog să mă credeți că și în acest scenariu am găsit motive de critică.

nu condițiile sunt problema, cred eu, ci exigențele. oamenii au început să aibă exigențe din ce în ce mai ?nalte legate de aceste turnee. se raportează la turneele AmaTur ca la ceva ce ele de fapt nu sunt.

lumina va fi foarte proastă probabil în orice sală din România....probabil încă vreo 50 de ani. de asemenea condensul și alte probleme tehnice. astea nu se pot rezolva doar cu ce aduc 120 de oameni într-o sâmbătă. organizatorii de turnee sunt organizatori de turnee, nu electricieni de prima clasă..., nici instalatori. sălile în care se joacă sunt acolo dintotdeauna, nu le aduc organizatorii. ei doar le închiriază. mai încercați să vă imaginați și cam cât de des au loc în acele săli activități la care participă 120 de oameni. ....foarte rar. acolo probabil se fac ore de sport cu elevii. cam 30 de persoane. (nici atâta, că vreun sfert din clasă de obicei chiulesc sau sunt scutiți medical). acolo probabil mai joacă lumea minifotbal, volei sau baschet. cam 10-12 persoane. g?ndiți-vă cât se poate încălzi atmosfera când în sală sunt 10 sau 30 de oameni, față de cazurile când sunt 120. și mai faceți un experiment. întrebați elevii care fac ore acolo, sau chiar spectatorii la competiții oficiale în cazul sălilor care au tribună, dacă ?i deranjează lumina slabă sau condensul sau căldura, dacă au reclamat asta undeva și dacă reclamațiile lor au avut efect...

poate eu nu sunt destul de priceput să citesc forumul. dar nu am găsit aici vreo temă în care oamenii să propună soluții concrete și fezabile: cum să facem lumina mai bună în săli, cum să aerisim sălile mai bine,...cum să le facem mai încăpătoare dacă-ar putea, ca să punem 30 de mese la turneu în loc de 16...., sau chiar cum să facem rost de benzină gratis ori de bilete de tren compensate în zilele de turneu AmaTur. sunt sigur că oricare organizator s-ar bucura să vadă propunerile astea și ar încerca imediat să le pună în practică.

Mereu iese frumos la Mangalia :). Turneu f bine organizat, totul a mers repede si fluent. Intr adevar caldura excesiva si a spus cuvantul in cazul multora.eu unul dupa grupele inferioare am vrut sa renunt (sinuzita mea cronica a fost f afectata de lipsa aerului).5 tricouri schimbate in 5 ore e o premiera :). Pt mine e o placere de fiecare data cand ajung la mangalia la concurs indiferent de conditiile de joc,timp stat in sala,lumina etc. Turnee cat mai frumoase in continuare si eu o sa va urmaresc din umbra..!

Ultima editare:
Nu a cerut nimeni sa fie conditi de 5 stele : am cerut decat sa fie lumina si sala sa fie bine aerisita, dar daca pe dvs va multumeste aceste condiiti veti veni si veti jucam singuri 20 de participanti.
Va rog frumos , fara povesti dastea ca cei care organizeaza se dau peste cap sa ne fie noua bine , m-am saturat sincer de oamenii cu 2 fete .
Am 24 de ani dar observ de la distanta foarte bine ceea ce faceti , sa nu intram in discuti . Si am discutat cu foarte multa lume din sala , toti vor acelas lucru conditi de joc !!

Nu am vazut clasamentul final dar pana aici FELECITARI "Mario Moro" Marian Morosan din Suceava. Succes pe mai departe.

Nu a cerut nimeni sa fie conditi de 5 stele : am cerut decat sa fie lumina si sala sa fie bine aerisita, dar daca pe dvs va multumeste aceste condiiti veti veni si veti jucam singuri 20 de participanti.
Va rog frumos , fara povesti dastea ca cei care organizeaza se dau peste cap sa ne fie noua bine , m-am saturat sincer de oamenii cu 2 fete .
Am 24 de ani dar observ de la distanta foarte bine ceea ce faceti , sa nu intram in discuti . Si am discutat cu foarte multa lume din sala , toti vor acelas lucru conditi de joc !!
Dar cu ce iese in castig organizatorul daca sunt conditii proaste? Ca tot zici ca vezi ce fac organizatorii? Parca de exemplu in mangalia erau 2-3 sali, doua cu lumina si climatizare si organizatorul a ales a 3 sala fara lumina buna si fara climatizare, ca sa iasa in castig la inchirerea salii....
Din pacate asta este infrastructura in tara. Sunt total de acord cu ce spui, partea cu conditiile, dar nu inteleg de ce tot vb de rau organizatorii, ptr ca din pacate nu pot face nimic.

ia si uite aici ce ramane de pe urma participantilor cu o fata(cum spui tu)-astia care cer conditii de parca ati juca in Megaliga Interstelara , normal curatita de cealalta fata a organizatorilor care de fiecare data trebuie sa inghita rahaturi ca ale tale ..
Care fata nu-ti place mai 24 de ani degeaba ?
Poate din acest film realizezi ce reprezinta Mangalia pentru majoritatea celor ce au fost aici ,ci nu a celui care-si da cu tesla si-n numele altora
Felicitari Mangalia !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=qcPPRcaHr_M

Back
Sus