Pierdut tricou albastru adidas plin de sudoare...rog fanul care l a "imprumutat" sa mi l returneze ca sa pot sa i dau un autograf![]()
Astept autograful!!!!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pierdut tricou albastru adidas plin de sudoare...rog fanul care l a "imprumutat" sa mi l returneze ca sa pot sa i dau un autograf![]()
....cand unul dintre "prostii" de organizatori vine tocmai din Germania, cu mesele de tenis adunate de prin tara, mai mult t?rîși decat cu masina, cand cheltuieste de zece ori mai mult decat incaseaza, numai de dragul acestor cuvinte, probabil aruncate pe fuga, ...eu zic ca e cazul sa-ti retragi partea aceasta din context si lasa celelalte impresii pe care le-ai constatat fizic sau cu ochii tai (lumina, condens, etc)..... organizatorii nu se mai gandesc sa le fie bine jucatorilor , in schimb sau gandit sa le fie lor bine , ......
Faci 500 de km dus-intors ca sa ce? Ca sa pierzi timp , bani samd, ca sa joci in niste conditi de nota 3?! ... Din pacate tenisul nu mai este o placere asa de mare , mai degraba a devenit o afacere , organizatorii nu se mai gandesc sa le fie bine jucatorilor , in schimb sau gandit sa le fie lor bine , din pacate dasta nici oamenii numai vin intr-un numar atat de mare , si din acesta cauza vor veni jucatori din ce in ce mai putini.
Daca voua vi se pare normal , eu imi retrag cuvintele. !
Cum poti fii multumit de aceste conditi sincer acuma?
1 Caldura excesiv de mare.
2 Lumina foarte proasta.
3 Condes de mingea sare numai in jos
.. astea sunt principalele cauze !!!
Faceti ceva, altfel vor juca finala numai "jucatori de prima clasa"
O seara buna.
Pace.
Cu respect Macarenco Mario.
5 tricouri schimbate in 5 ore e o premiera
Dar cu ce iese in castig organizatorul daca sunt conditii proaste? Ca tot zici ca vezi ce fac organizatorii? Parca de exemplu in mangalia erau 2-3 sali, doua cu lumina si climatizare si organizatorul a ales a 3 sala fara lumina buna si fara climatizare, ca sa iasa in castig la inchirerea salii....Nu a cerut nimeni sa fie conditi de 5 stele : am cerut decat sa fie lumina si sala sa fie bine aerisita, dar daca pe dvs va multumeste aceste condiiti veti veni si veti jucam singuri 20 de participanti.
Va rog frumos , fara povesti dastea ca cei care organizeaza se dau peste cap sa ne fie noua bine , m-am saturat sincer de oamenii cu 2 fete .
Am 24 de ani dar observ de la distanta foarte bine ceea ce faceti , sa nu intram in discuti . Si am discutat cu foarte multa lume din sala , toti vor acelas lucru conditi de joc !!
Nu a cerut nimeni sa fie conditi de 5 stele : am cerut decat sa fie lumina si sala sa fie bine aerisita, dar daca pe dvs va multumeste aceste condiiti veti veni si veti jucam singuri 20 de participanti.
Va rog frumos , fara povesti dastea ca cei care organizeaza se dau peste cap sa ne fie noua bine , m-am saturat sincer de oamenii cu 2 fete .
Am 24 de ani dar observ de la distanta foarte bine ceea ce faceti , sa nu intram in discuti . Si am discutat cu foarte multa lume din sala , toti vor acelas lucru conditi de joc !!