marcu vasile
organizator local
STIMA SI RESPECT si dumneavoastra domnule profesor ,jos palariasant prof ed fizica in Bacău si de ani buni organizez etapa judeteana la tenis de masă
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
STIMA SI RESPECT si dumneavoastra domnule profesor ,jos palariasant prof ed fizica in Bacău si de ani buni organizez etapa judeteana la tenis de masă
Dragilor, din anul școlar 2015 /2016, la ciclul gimnazial nu se mai discuta despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar, ci de Olimpiada Gimnaziilor, competiție susținută de COSR, cu un nou regulament și cu premii bunicele!!! La ramura sportivă tenis de masă se merge pe varianta de joc în echipa, formată din 4 jucători, 2 fete și 2 băieți!! Acesta formula pe unii ?i avantajează, pe alții ba!
La ciclul liceal se merge în continuare pe varianta individuală fete și băieți!!!
La gimnaziu sa taiat craca , nu se vrea sa se invete acest sport si basta ,sunt o multime de copii care asteptau acest concurs si uite unde s-a ajuns .Au plans au venit la mine la club am stat sa-i lamuresc care este treaba eu nu pot sa le fac nimic ,voi cei de la FRTM mai puteti sista acest regulament si sa mergeti pe varianta veche ,eu sigur le-am povestit ca nu am ce sa le fac .V-am spus si mai sus salile anul trecut era neincapatoare acun 10 de copii atat.Pacat ,mare pacat:-(La liceu se va merge în continuare pe varianta individuală băieți și fete!
voi cei de la FRTM mai puteti sista acest regulament si sa mergeti pe varianta veche
Aveti idee la faza regionala ce judete participa in regiunea Nord Est?
Trimis de pe al meu LG-F310L folosind Tapatalk
Unii dintre cei care conduc mișcarea sportivă la licee, doresc introducerea fazei zonale imediat după faza județeană și atunci vor merge doar 8 fete și 8 băieți la faza națională!! Această variantă este luată în calcul pentru a reduce costurile acestei competiții!!
Cred că se va aplica de anul acesta!!!
Vezi atașament 12011Vezi atașament 12012Vezi atașament 12013Vezi atașament 12014Vezi atașament 12015
- - - Actualizat - - -
Vă rog să descifrați ce zice regulamentul ăsta și să descrieți dacă puteți, pas cu pas, cum se desfășoară această competiție școlară.
Mulțumesc frumos!
Scuze, dar nu am știut cum să pun tot regulamentul într-o singură postare!