O.n.s.s.-2016

Buna ziua.Din cauza acestui nou regulament baiatul meu ,Velicu Bogdan ,care invata la scoala Martisor din București nu a mai putut participa cu toate ca anul trecut a iesit primul pe sectorul 4.De unde sa mai scoata profesoara de sport doua fete care sa joace tenis de masă? Pur si simplu nu sunt conditii pentru a-i invata pe alti copii sa joace tenis de masă intr-un timp foarte scurt.Pacat ca nu a ramas varianta pe individual.

Dragilor, din anul școlar 2015 /2016, la ciclul gimnazial nu se mai discuta despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar, ci de Olimpiada Gimnaziilor, competiție susținută de COSR, cu un nou regulament și cu premii bunicele!!! La ramura sportivă tenis de masă se merge pe varianta de joc în echipa, formată din 4 jucători, 2 fete și 2 băieți!! Acesta formula pe unii ?i avantajează, pe alții ba!
La ciclul liceal se merge în continuare pe varianta individuală fete și băieți!!!

Dragilor, din anul școlar 2015 /2016, la ciclul gimnazial nu se mai discuta despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar, ci de Olimpiada Gimnaziilor, competiție susținută de COSR, cu un nou regulament și cu premii bunicele!!! La ramura sportivă tenis de masă se merge pe varianta de joc în echipa, formată din 4 jucători, 2 fete și 2 băieți!! Acesta formula pe unii ?i avantajează, pe alții ba!
La ciclul liceal se merge în continuare pe varianta individuală fete și băieți!!!

E adevarat ce spuneti, dar premiile se dau doar la Etapa Nationala unde accesul va fi rezervat doar pentru CSS, ei vor avea echipe mai omogene! (chiar sunt curios sa vad ce premii sa dau, in afara de: arbitrajul este asigurat de cei de la FRTM eu nu am vazut altceva). Si asa o competitie de masa devine o competitie a CSS-urilor. Daca ai un baiat bun sau o fata care ar putea sa se "bata" cu legitimatii de la CSS in formula actuala nu are nici o sansa, singura sansa e sa-l trimitem la CSS oare?

Ultima editare:
Buna seara ! Stie cineva detalii despre cum se vor desfasura competitiile la nivel judetean, la liceu ? Se aplica regula cu 2b si 2f ?

Tocmai s-a discutat despre acest lucru!
La liceu se va merge în continuare pe varianta individuală băieți și fete!
Oricum, îmi pare rău de cei care sunt la gimnaziu, pentru că sunt foarte mulți cei dezamăgiți de noul regulament, care "scoate de la masă" mulți copii talentați!

La liceu se va merge în continuare pe varianta individuală băieți și fete!
La gimnaziu sa taiat craca , nu se vrea sa se invete acest sport si basta ,sunt o multime de copii care asteptau acest concurs si uite unde s-a ajuns .Au plans au venit la mine la club am stat sa-i lamuresc care este treaba eu nu pot sa le fac nimic ,voi cei de la FRTM mai puteti sista acest regulament si sa mergeti pe varianta veche ,eu sigur le-am povestit ca nu am ce sa le fac .V-am spus si mai sus salile anul trecut era neincapatoare acun 10 de copii atat.Pacat ,mare pacat:-(

Unii dintre cei care conduc mișcarea sportivă la licee, doresc introducerea fazei zonale imediat după faza județeană și atunci vor merge doar 8 fete și 8 băieți la faza națională!! Această variantă este luată în calcul pentru a reduce costurile acestei competiții!!

Aveti idee la faza regionala ce judete participa in regiunea Nord Est?

Trimis de pe al meu LG-F310L folosind Tapatalk

Unii dintre cei care conduc mișcarea sportivă la licee, doresc introducerea fazei zonale imediat după faza județeană și atunci vor merge doar 8 fete și 8 băieți la faza națională!! Această variantă este luată în calcul pentru a reduce costurile acestei competiții!!
Cred că se va aplica de anul acesta!!!

Din păcate în această seară am primit și eu o veste foarte proastă și anume că olimpiada școlară la tenis de masă (LICEU) se va organiza asemănător cu cea de la GIMNAZIU, adică pe echipe!
Mai mult au fost scoase și premiile în bani!
Așa că noi cei din liceele din București, care ne cunoaștem între noi, ne-am vorbit să nu mai participăm la bătaia de joc care ni se pregătește!

Sunt stupefiat !....Nu mai sunt bani ? Eu cred ca nu mai este intelepciune si vointa... Culmea este ca pe municipiul Caransebeș s-a organizat concursul saptamana trecuta, in vechea formula !!! Probabil se mai organizeaza odata... Miram-as insa sa mai fie atatia copii... La gimnaziu baieti au fost 18. Dar pe echipe nu cred ca vor fi mai mult de 3 echipe (daca vor fi), deci sase copii care vor juca efectiv, ceilalti vor face fotografi !!! Bravo mintilor luminate care au putut nascoci asa ceva... Eu voi organiza prima faza in familie...Si explicati-mi, va rog...faza regionala va fi si la gimnaziu si la liceeni? Daca da, imi poate spune cineva care a citit regulamentul(din pacate nu il pot descarca) ce judete mai sunt impreuna cu judetul Caras Severin in regiune...Va multumesc...si va rog, domnilor, nu se poate organiza de catre Amatur o competitie paralela cu mascarada aceasta pentru copii? Este o idee doar, insa stiu ca sunt multi oameni care iubesc micutii de la mese...in privinta transportului pt. turneul final, cred ca parintii pot , o data pe an sa vina cu cei calificati...

Vezi atașament 12011Vezi atașament 12012Vezi atașament 12013Vezi atașament 12014Vezi atașament 12015

- - - Actualizat - - -

Vă rog să descifrați ce zice regulamentul ăsta și să descrieți dacă puteți, pas cu pas, cum se desfășoară această competiție școlară.
Mulțumesc frumos!

Scuze, dar nu am știut cum să pun tot regulamentul într-o singură postare!

Din cate vad e vorba de Olimpiada gimnaziilor, la licee a ramas pe formula veche - individual, sau cel putin la acest moment nu am alte informatii.

Va multumesc...si va rog, domnilor, nu se poate organiza de catre Amatur o competitie paralela cu mascarada aceasta pentru copii? Este o idee doar, insa stiu ca sunt multi oameni care iubesc micutii de la mese...in privinta transportului pt. turneul final, cred ca parintii pot , o data pe an sa vina cu cei calificati...[/QUOTE]

?mi place ideea dvs, la Suceava voi organiza eu un Campionat Judetean pentru copiii de la clasele 0-VIII si nu doar V-VIII, in saptamana Scoala altfel! Daca fiecare Judet va face la fel putem sa organizam si un turneu final pentru acesti copii inainte de vacanta de vara. Detaliile tehnice, sponsorii unei astefel de editii se pot stabili ulterior daca mai toate Judetele vor agreea ideea!
Multumesc.

Back
Sus