O.n.s.s.-2016

La licee ramane INDIVIDUAL! Azi am facut faza municipala.am vb cu dna inspector de ed.fizica si a confirmat.

- - - Actualizat - - -

Mai mult au fost scoase și premiile în bani!

la o anumita varsta frageda ajungem sa jucam doar pt bani? sunteti tari!pacat ca se gandeste in aceste fel!

Corect!!! Exact cum a spus colegul în postarea de mai sus, la ciclul liceal faza județeană o să fie numai prin participarea individuală atât la fete, cât și la băieți!! Eu o am programată în luna aprilie 2016!

Va multumesc...si va rog, domnilor, nu se poate organiza de catre Amatur o competitie paralela cu mascarada aceasta pentru copii? Este o idee doar, insa stiu ca sunt multi oameni care iubesc micutii de la mese...in privinta transportului pt. turneul final, cred ca parintii pot , o data pe an sa vina cu cei calificati...

"..........?mi place ideea dvs, la Suceava voi organiza eu un Campionat Judetean pentru copiii ..............."

Emi a prins in calendarul de anul viitor(in aprilie,la Victoria)"Turneul final pentru copii" pentru toate categoriile!
Majoritatea dintre copiii amaturisti fiind si participanti la aceste Olimpiade scolare,nu cred ca va fi asa de greu sa se gaseasca intelegere din partea parintilor si profesorilor pentru a putea participa la aceasta competitie(chiar daca se desfasoara sub egida Amatur-ului).

Ne poate spune cineva cum a ramas? ONss sau olimpiada liceelo...La noi in caras s-a anuntat de catre ijspectorul general ca se merge si la gimnaziu tot ca anul trecut....!?..

- - - Actualizat - - -

Stie cineva ceva concret?...multumim mult

La București s-a anuntat municipala pe 8 aprilie.Nu se stie cine vine...cine s-a calificat si daca va exista o faza nationala dar pana atunci aflam noi.

Pe mine ma interesa daca la gimnaziu a ramas varianta pe echipe, caci in Caras Severin s-a anuntat ca ramane si la gimnaziu vechea varianta...! Nu stii ce sa mai crezi.....poate un domn profesor ne lamureste...caci daca este vechea varianta, inseamna ca nu mai este faza zonala... Uffff! Ce lipsa de transparenta...!

Da apare pe site-ul isjBotoșani , iar onss la gimnaziu este denumita "Olimpiada gimnaziilor" desi formatul competitiei este tot individual. Dar am observat ca se organizeaza si onss la tenis de masă si la clasele 3-4
Aveti aici site-ul isjBotoșanihttp://www.isjBotoșani.ro/categorie/Olimpiada+Gimnaziilor

Multumim foarte mult...Asta inseamna ca dupa judet...urmeaza faza nationala...interesant cu clasele trei-patru, e categorie separata, sau intra tot la gimnaziu?

NU gimnaziul numai are onss are doar "Olimpiada gimnaziilor"
OLIMPIADA GIMNAZIILOR se organizează și se desfășoară în conformitate cu dispozițiile Regulamentului de organizare și desfășurare a
competiției sportive școlare „Olimpiada Gimnaziilor”, cu datele Calendarului competițional național, cu prevederile regulamentelor tehnice ale
federațiilor naționale sportive, cu respectarea prevederilor Protocolului de colaborare dintre MECȘ, COSR și cele 10 federații federațiilor sportive
naționale participante la O.G.
8
 La competițiile sportive școlare din cadrul O.G. au drept de participare elevii claselor V-VIII din unitățile de ?nvățăm?nt preuniversitar,
forma de zi, înscriși în registrul matricol al unității școlare pe care o reprezintă, la data de 15 octombrie a anului școlar respectiv. Elevii din
centrele de excelență și centrele olimpice, școlarizați temporar în unități de ?nvățăm?nt din localitățile în care funcționează acestea, au drept de
participare numai pentru unitățile de ?nvățăm?nt de unde provin și sunt ?nmatriculați;

Am gasit acest regulament pe site-ul isjmures. E regulamentul OG si cred ca e valabil atat la tenis cat si la alte discipline

Pana la urma la Olimpiada Gimnaziilor se participa cu echipa sau individual? Este dat un comunicat undeva in sensul asta? In Vrancea nu ne-a anuntat nimeni in legatura cu vreo schimbare...

Pana la urma la Olimpiada Gimnaziilor se participa cu echipa sau individual? Este dat un comunicat undeva in sensul asta? In Vrancea nu ne-a anuntat nimeni in legatura cu vreo schimbare...

E tot individual. E aceeasi chestie ca onss doar ca se numeste OG . si nu se v-a mai organiza ONSS la gimnaziu pentru ca au OG. Oricum e acelasi lucru.Poate premiile la etapa nationala sa fie mai mari,cine stie.

Da, in regulament scrie ca este pe echipe....totusi, inspectorul de sport din Caras a anuntat c faza judeteana , la noi in judet se va tine individual...asa spuneau toti profesorii de sport pe care i-am intalnit...mai mult, se pare ca onorabilul inspector a cerut sa nu mai vina 4 copii din fiecare zona a judetului, ci doar trei, sa se termine mai repede!!!??? Halal organizator...!!!(anul trecut a tinut pana la ora doua, din cate imi amintesc). Mare incurcatura anul acesta la gimnaziu...Ma intreb de ce au schimbat numele? Si onorata Federatie de Tenis de masa, daca tot doreste sa organizeze faza nationala, de ce nu o face de la cap la coada, iar daca se multumeste cu ,,coada", de ce nu se stie clar ce si cum? Oare chiar nu mai exista oameni competenti si responsabili?... Pana una alta, asteptam, fara a stii: ne apucam sa incropim echipe de patru,doi baieti,doua fete?,.....ii antrenam pe copii pt meciul de dublu, care poate fii decisiv?....se mai organizeaza sau nu faza regionala? Nu stiu daca FR TM-ul ar un site unde sa putem pune aceste intrebari...Multumiri celor care au incercat sa ma lamureasca...

Inspectorul vostru este total pe dinafara!!! Trimiteti-l sa citeasca regulamentul actual al Olimpiadei Gimnaziilor!
La gimnaziu se joaca numai pe echipe, formate dintr-o fata si un baiat!
Acesti copii din Călărași nu mai pot participa la faza zonala daca nu se califica cu echipa si nu individual!!
Aici se face zona, apoi nationala!
La licee se joaca individual fete si baieti! Cei calificati merg direct la Faza Nationala care se desfasoara in luna martie in judetul Ilfov!Succes tuturor!

Faza judeteana in Dâmbovița la licee o organizez pe data de 27.02.2016, ora 9.00 la Liceul Ion Heliade Radulescu si o sa va tin la curent cu date live pe site!

Inspectorul vostru este total pe dinafara!!! Trimiteti-l sa citeasca regulamentul actual al Olimpiadei Gimnaziilor!
La gimnaziu se joaca numai pe echipe, formate dintr-o fata si un baiat!
Acesti copii din Călărași nu mai pot participa la faza zonala daca nu se califica cu echipa si nu individual!!
Aici se face zona, apoi nationala!
La licee se joaca individual fete si baieti! Cei calificati merg direct la Faza Nationala care se desfasoara in luna martie in judetul Ilfov!Succes tuturor!

Multe inspectorate nu prea inteleg care e treaba cu OG si la noi tot individual se joaca....

Back
Sus