Da, in regulament scrie ca este pe echipe....totusi, inspectorul de sport din Caras a anuntat c faza judeteana , la noi in judet se va tine individual...asa spuneau toti profesorii de sport pe care i-am intalnit...mai mult, se pare ca onorabilul inspector a cerut sa nu mai vina 4 copii din fiecare zona a judetului, ci doar trei, sa se termine mai repede!!!??? Halal organizator...!!!(anul trecut a tinut pana la ora doua, din cate imi amintesc). Mare incurcatura anul acesta la gimnaziu...Ma intreb de ce au schimbat numele? Si onorata Federatie de Tenis de masa, daca tot doreste sa organizeze faza nationala, de ce nu o face de la cap la coada, iar daca se multumeste cu ,,coada", de ce nu se stie clar ce si cum? Oare chiar nu mai exista oameni competenti si responsabili?... Pana una alta, asteptam, fara a stii: ne apucam sa incropim echipe de patru,doi baieti,doua fete?,.....ii antrenam pe copii pt meciul de dublu, care poate fii decisiv?....se mai organizeaza sau nu faza regionala? Nu stiu daca FR TM-ul ar un site unde sa putem pune aceste intrebari...Multumiri celor care au incercat sa ma lamureasca...