AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Iernii - Moș Crăciun" ediția a VIII-a, Fălticeni - 19.12.2015

Raspuns corect.:) Urmeaza sa validam sau nu raspunsul in functie de participarea ta..Daca nu vii,vom reporta mingea:)

Roman Iulian
Sterea Viorel
Lungu cosmin ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

(habar n-am daca au fost toti la Fălticeni dar asa cred - chiar daca s-a raspuns deja) :)

Quiz 4`:
Cea mai galonată echipă învinsă de Foresta Fălticeni în perioada când evolua în Divizia C și punea în mișcare rotativele ziarelor centrale?

Premiu: - o minge de fotbal ***

deci e Rapidul? :)) alta victorie mare nu cred ca a mai avut :))

Păi ținând cont ca in sezonul 1967-1968 Foresta activa in Divizia C, iar Rapidul se mîndrea cu titlul de Campioană a României (1967), cred că asta e marea victorie a Forestei: Eliminarea în semifinalele Cupei României a Rapidului cu scorul de 1-0.
Bizareria regulamentului de atunci era că în sferturile de finală s-a calificat în dauna Politehnicii Iași (1-1 după prelungiri) deoarece avea lotul mai tânăr. :)

Roman Iulian
Sterea Viorel
Lungu cosmin ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

(habar n-am daca au fost toti la Fălticeni dar asa cred - chiar daca s-a raspuns deja) :)

Ai fost pe-aproape si ca viteza si caco rectitudine:)..ai un preimu de consolare,o minge Xiom 2 stele pentru incercare:)

ura. am castigat o minge :D . desi eu tin cu Dinamo. dar nu strica :D . sa nu uitam si de acea victorie impotriva lu Dinamo. de la 4-0 pt caini. sa facut 5-4 pentru Fălticeni.

Stimate organizator.Avand in vedere ca la acest concurs vor participa multi concurenti si mai ales ca bEutura este pe primul plan in crearea unei atmosfere placute in desfasurarea concursului,rog sa specifici daca asiguri si (cate o)asistenta medicala participantilor.

Stimate organizator.Avand in vedere ca la acest concurs vor participa multi concurenti si mai ales ca bEutura este pe primul plan in crearea unei atmosfere placute in desfasurarea concursului,rog sa specifici daca asiguri si (cate o)asistenta medicala participantilor.

Luați, vă rog, exemplu de la Dl. Dr. Toma care, atunci când asigură asistență medicală la un turneu, nu vine cu m?na goală. :)

Am vazut ceva despre dublu knock-out, asa ca vin si eu. Sper sa nu apara ceva sa ma deturneze pe traseu, ca sunt de garda ziua urmatoare...

La 2KO va mai trebuie un partener.
O sora, o infirmiera, ceva... :)

Da...voi anunta din timp..ACS Somuz ,coorganizatorul evenimentului este clubul Scolii de Jandarmi Fălticeni care practic are curte comuna cu ISU Fălticeni,problema e ca si rezolvata.Mersi ca mi-ai adus aminte,uitasem de aspectul asta

Iar cum concursul va avea loc in apropierea sarbatorilor,sa speram ca nu vor veni sa ne creeze atmosfera ceva practicanti de alte sporturi si obiceiuri de prin Ruginoasa.

Back
Sus