PaliHR
Coordonator Onorific
Mai asteptam 2-3 zile. As dori sa vin.
Deci te inscriu la Open?![]()
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Deci te inscriu la Open?![]()
Raspuns corect.Urmeaza sa validam sau nu raspunsul in functie de participarea ta..Daca nu vii,vom reporta mingea
![]()
Dinamo București
Dinamo
atunci e Rapid București. apoi a pierdut in finala cu 6-0 de la steaua bucuresti
deci e Rapidul?) alta victorie mare nu cred ca a mai avut
)
Roman Iulian
Sterea Viorel
Lungu cosmin ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
(habar n-am daca au fost toti la Fălticeni dar asa cred - chiar daca s-a raspuns deja)![]()
Stimate organizator.Avand in vedere ca la acest concurs vor participa multi concurenti si mai ales ca bEutura este pe primul plan in crearea unei atmosfere placute in desfasurarea concursului,rog sa specifici daca asiguri si (cate o)asistenta medicala participantilor.
Am vazut ceva despre dublu knock-out, asa ca vin si eu. Sper sa nu apara ceva sa ma deturneze pe traseu, ca sunt de garda ziua urmatoare...
Stimate organizator.Avand in vedere ca la acest concurs vor participa multi concurenti si mai ales ca bEutura este pe primul plan in crearea unei atmosfere placute in desfasurarea concursului,rog sa specifici daca asiguri si (cate o)asistenta medicala participantilor.