AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Iernii - Moș Crăciun" ediția a VIII-a, Fălticeni - 19.12.2015

Pe viitor, pentru comenzi de genul asta, http://ro.bursatransport.com functioneaza foarte bine. Se pune marfa pe camioane/ camionete/ microbuze care mai au ceva loc liber si din București spre Suceava sunt sute de oferte. Ma bucur ca s-a rezolvat.

Open
1.Nemaciuc Mihai 2.Vasilache Sebastian 3.Aga Alexandru 4 .Carpovici Boris
Amatori
1.Rosca Niculai 2.Corneanu Sorin 3.Ticu Dorin 4.Ungureanu Florin

Mă bucura faptul ca sunt menționat in pronosticurile dumneavoastră dar totuși cred ca sunt mulți mai buni ca mine pentru a ocupa primele locuri.Cu multă stima pentru încrederea acordată al dumneavoastră partener de joc si nu in ultimul rând prieten Ungureanu Florin

Mă bucura faptul ca sunt menționat in pronosticurile dumneavoastră dar totuși cred ca sunt mulți mai buni ca mine pentru a ocupa primele locuri.Cu multă stima pentru încrederea acordată al dumneavoastră partener de joc si nu in ultimul rând prieten Ungureanu Florin

...de-am trece de superioare ! (
Se asigură:apa, vin , țuică, afinată, un croissant, un Kebab XL, mere, alune,dulciuri
)

Cand se fac pronosticuri nu se iau in calcul si conditiile ? :twisted:
Se asigură:vin , țuică, afinată, vin , țuică, afinată, vin , țuică, afinată,...

Ultima editare:
Da,da mare dreptate aveți. ,,Condiții,,foarte grele nerecomandate performantei:)))))))

Eu as fi mai atent la acei "nou veniti".
Mai dai peste un Vasilache, peste... cine stie peste cine ! Ca doar Sebastian n-are "decat" doua meciuri jucate. Siii, parca cate-i mai trebuie !? :thumbup:

Am avut onoarea sa ma prezint la masa cu el, probabil ca n-a inteles mare lucru ce cautam eu pe-acolo dar cel putin mi-am dat seama cam pe unde ma aflu. Nu vreau sa va spun ca va stric pronosticurile. :D

Știu,am patit si eu cu Mihai Marola la Humor.Un meci pierdut ,,doar,,cu 0-3 in care am fost bun doar sa țin scorul:)))))

ei abia aici este lucratura , presiunea se pune pe tine ca sa nu treci de grupe

Open - Orza, Nemaciuc, Vasilache, Aga :)).

Avansati - Macari, Dragan Ionut, Iacob Gabriel,Stefan Alexandru ( ca sa fiu partinitor) :)

Lucian multumim frumos de increderea acordata, dar ca sa fiu sincer eu m-as bucura daca as ajunge pe tabloul eliminator. Daca am sa urc mai sus fii sigur ca am sa incerc sa iti sustin pronosticul dar imi e greu sa cred ca un mos de 53 de ani poate face fata la atata presiune din partea tinerilor

Se retrag din Toplița :Colcer Niculae, Tornea Daniel, Aros Istvan, ne pare rău, unul s-a âmbolnăvit și ceilalți nu au mașină cu ce merge,mult succes și mulțumim pentru înțelegere

Se retrage Ungureanu Danut de la avansati, din Iași ( probleme cu serviciul ).

Un pronostic dat de cineva caruia ii pare rau ca nu poate participa.

La OPEN
I. Nemaciuc M.
II. Irimia Sorin
III. Aga Alexandru
IV. Rojnita S.

La AMATORI
I. Bulubasa N.
II. Volostiuc Marius
III. Rosu Gabriel
IV. Nistor Florin

HAI Comăneștiul!!!

Back