Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu A "Cupa Iernii - Moș Crăciun" ediția a VIII-a, Fălticeni - 19.12.2015
Open
1.Nemaciuc Mihai 2.Aga Alexandru 3-4 Orza Catalin Morosanu Vasile
Amatori
1.Rosca Niculai 2.Corneanu Sorin 3-4 Corocaescu Cristian Ungureanu Florin
Pe viitor, pentru comenzi de genul asta, http://ro.bursatransport.com functioneaza foarte bine. Se pune marfa pe camioane/ camionete/ microbuze care mai au ceva loc liber si din București spre Suceava sunt sute de oferte. Ma bucur ca s-a rezolvat.
Open
1.Nemaciuc Mihai 2.Vasilache Sebastian 3.Aga Alexandru 4 .Carpovici Boris
Amatori
1.Rosca Niculai 2.Corneanu Sorin 3.Ticu Dorin 4.Ungureanu Florin
Mă bucura faptul ca sunt menționat in pronosticurile dumneavoastră dar totuși cred ca sunt mulți mai buni ca mine pentru a ocupa primele locuri.Cu multă stima pentru încrederea acordată al dumneavoastră partener de joc si nu in ultimul rând prieten Ungureanu Florin
Mă bucura faptul ca sunt menționat in pronosticurile dumneavoastră dar totuși cred ca sunt mulți mai buni ca mine pentru a ocupa primele locuri.Cu multă stima pentru încrederea acordată al dumneavoastră partener de joc si nu in ultimul rând prieten Ungureanu Florin
Eu as fi mai atent la acei "nou veniti".
Mai dai peste un Vasilache, peste... cine stie peste cine ! Ca doar Sebastian n-are "decat" doua meciuri jucate. Siii, parca cate-i mai trebuie !?
Am avut onoarea sa ma prezint la masa cu el, probabil ca n-a inteles mare lucru ce cautam eu pe-acolo dar cel putin mi-am dat seama cam pe unde ma aflu. Nu vreau sa va spun ca va stric pronosticurile.
Lucian multumim frumos de increderea acordata, dar ca sa fiu sincer eu m-as bucura daca as ajunge pe tabloul eliminator. Daca am sa urc mai sus fii sigur ca am sa incerc sa iti sustin pronosticul dar imi e greu sa cred ca un mos de 53 de ani poate face fata la atata presiune din partea tinerilor
Se retrag din Toplița :Colcer Niculae, Tornea Daniel, Aros Istvan, ne pare rău, unul s-a âmbolnăvit și ceilalți nu au mașină cu ce merge,mult succes și mulțumim pentru înțelegere