AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina", Galați - 18.06.2016

Eu nu mai înțeleg nimic. ...daca tu nu ai vrut sa îmi validezi răspunsul cum rămâne cu Ionica Buzila care a răspuns corect la câteva secunde după mine:shock: persoana căruia ia-i oferit bilete la concert apare mult mai târziu !!!!!! Noapte buna

La ora asta nici eu nu mai înțeleg nimic. Haideți mai bine să o lăsăm baltă. Bine?
Bilete la concertul Danube Rock mai sunt, e suficient să vă manifestați dorința aici pe forum.
Lui Mihai i-am oferit două bilete la Folk la Dunăre, care e săptăm?na asta și ?i stă mai la îndem?nă fiind din Brăila.

Imi pare rau ca nu pot veni la acest concurs. Sunt sigur ca domnul Marcel si staful de acolo vor face, din nou, o sarbatoare a tenisului de masa si nu numai.

Pe prima pagina a turneului apare:

"PARTENERI:
-Arcelor Mittal, Galați;
-ACS Magic Spin, Brăila;
......"

Nu stiam de ce Gigi Spin (Dinu Gheorghe din București) are fetele acelea magice. Are firma in Brăila. :) Salutari, nea Gigi, Magic Spin!

Doresc si eu 2 bilete la Festivalul Rock la Dunare pentru Sandu Mihai si Zarinschi Catalin, plus o cobza de pastrav afumat.
Va multumesc.

Dunărea Noastră... Descoperă Folk-ul!

Dunărea Noastră... Descoperă Folk-ul!

?n seara aceasta s-au repartizat ultimele bilete la Folk la Dunăre, norocoșii fiind următorii:

Participanți Folk la Dunăre 2016 - on 06.06.2016 at 21:22:04

1. Wischegg Robert, Galați, 22 - 28,33 - O
2. Zarinschi Catalin, Galați, 76 - 22,25 - O
3. Pintilie Nela, Galați, 193 - 20,53 - OLF
4. Ciurusniuc Costel, Galați, 200 - 17,2 - A
5. Florea Gigi, Galați, 312 - 13,5 - AW
6. Sandu Mihai, Brăila, 660 - 12,95 - A
7. Petrin Mitica, Galați, 1009 - 7,55 - A
8. Hulpan Cristian, Galați, 1476 - 8,75 - A
9. Amarinei Sorin, Galați, 1569 - 4,75 - A
10. Sandu Mihai`s Friend, Brăila, 4002 - -

Vreau să vă asigur că nu am uitat de cazare. în seara asta am fost reasigurați de posibilitatea de cazare la un hotel de patru stele **** din Brăila, dar dată fiind reducerea foarte mare (peste 60%) o să vă rog să ne mai păsuiți până m?ine să apucăm s-o verificăm direct la hotel, cu personalul de serviciu, pentru a nu apărea neconcordanțe.
Cum avem confirmarea 100% vom posta anunțul pe forum.
Mulțumim de înțelegere!

Descoperă Bucovina - Question nr. 11

Descoperă Bucovina - Question nr. 11

Care dintre produsele ValePutna - Povestea păstrăvului desăv?rșit destinate câștigătorilor turneului "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina" nu a fost prezentat într-un post distinct, cu fotografie, poezie și o nuanță infinitenzimală de ... miros? :)

Ultima editare:
Răspunsul corect este: Trutta Dux - Păstrăv afumat cu lemn de fag, conuri de brad si boabe de ienupăr, crema de brânza (bio), hrean, coaja de lămâie, ceapă chives, sare, piper. ​O tartinabilă lejeră cu un gust nebănuit. Premiul de etapă merge la Dl. Dicu Vlad din Vaslui și constă într-un porție de Păstrăv V?nătoresc și, bineînțeles, poziția nr. 11 în finala concursului "Descoperă Bucovina".
Felicitări!

Răspunsul corect:

Premiul de etapă:

Ultima editare:
Roaga si d-nul Uzuneanu Costica sa fie inscris in programul bilete la festivalul rock si folk , cu multumirile de rigoare .

Back
Sus