AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina", Galați - 18.06.2016

Eu nu mai înțeleg nimic. ...daca tu nu ai vrut sa îmi validezi răspunsul cum rămâne cu Ionica Buzila care a răspuns corect la câteva secunde după mine:shock: persoana căruia ia-i oferit bilete la concert apare mult mai târziu !!!!!! Noapte buna

La ora asta nici eu nu mai înțeleg nimic. Haideți mai bine să o lăsăm baltă. Bine?
Bilete la concertul Danube Rock mai sunt, e suficient să vă manifestați dorința aici pe forum.
Lui Mihai i-am oferit două bilete la Folk la Dunăre, care e săptăm?na asta și ?i stă mai la îndem?nă fiind din Brăila.

Imaginea muzicală a zilei - Day 19

Imaginea muzicală a zilei - Day 19

Bucovina, mon Amour:
La mijloc de pădure!

Imi pare rau ca nu pot veni la acest concurs. Sunt sigur ca domnul Marcel si staful de acolo vor face, din nou, o sarbatoare a tenisului de masa si nu numai.

Din Oradea se inscrie la Avansati : Rus Nicolae - Avansati

Buna ziua ,
Ma inscriu si eu la cobze de pastrav ....desi as opta pt contrabas .
Calde salutari

Pe prima pagina a turneului apare:

"PARTENERI:
-Arcelor Mittal, Galați;
-ACS Magic Spin, Brăila;
......"

Nu stiam de ce Gigi Spin (Dinu Gheorghe din București) are fetele acelea magice. Are firma in Brăila. :) Salutari, nea Gigi, Magic Spin!

Doresc si eu 2 bilete la Festivalul Rock la Dunare pentru Sandu Mihai si Zarinschi Catalin, plus o cobza de pastrav afumat.
Va multumesc.

Dunărea Noastră... Descoperă Folk-ul!

Dunărea Noastră... Descoperă Folk-ul!

?n seara aceasta s-au repartizat ultimele bilete la Folk la Dunăre, norocoșii fiind următorii:

Participanți Folk la Dunăre 2016 - on 06.06.2016 at 21:22:04

1. Wischegg Robert, Galați, 22 - 28,33 - O
2. Zarinschi Catalin, Galați, 76 - 22,25 - O
3. Pintilie Nela, Galați, 193 - 20,53 - OLF
4. Ciurusniuc Costel, Galați, 200 - 17,2 - A
5. Florea Gigi, Galați, 312 - 13,5 - AW
6. Sandu Mihai, Brăila, 660 - 12,95 - A
7. Petrin Mitica, Galați, 1009 - 7,55 - A
8. Hulpan Cristian, Galați, 1476 - 8,75 - A
9. Amarinei Sorin, Galați, 1569 - 4,75 - A
10. Sandu Mihai`s Friend, Brăila, 4002 - -

Vreau să vă asigur că nu am uitat de cazare. în seara asta am fost reasigurați de posibilitatea de cazare la un hotel de patru stele **** din Brăila, dar dată fiind reducerea foarte mare (peste 60%) o să vă rog să ne mai păsuiți până m?ine să apucăm s-o verificăm direct la hotel, cu personalul de serviciu, pentru a nu apărea neconcordanțe.
Cum avem confirmarea 100% vom posta anunțul pe forum.
Mulțumim de înțelegere!

Descoperă Bucovina - Question nr. 11

Descoperă Bucovina - Question nr. 11

Care dintre produsele ValePutna - Povestea păstrăvului desăv?rșit destinate câștigătorilor turneului "Dunărea Noastră... Descoperă Bucovina" nu a fost prezentat într-un post distinct, cu fotografie, poezie și o nuanță infinitenzimală de ... miros? :)

Ultima editare:
Pastrav in smantana

- - - Actualizat - - -

Pastrav manastiresc

- - - Actualizat - - -

Trutta Dux

Răspunsul corect este: Trutta Dux - Păstrăv afumat cu lemn de fag, conuri de brad si boabe de ienupăr, crema de brânza (bio), hrean, coaja de lămâie, ceapă chives, sare, piper. ​O tartinabilă lejeră cu un gust nebănuit. Premiul de etapă merge la Dl. Dicu Vlad din Vaslui și constă într-un porție de Păstrăv V?nătoresc și, bineînțeles, poziția nr. 11 în finala concursului "Descoperă Bucovina".
Felicitări!

Răspunsul corect:

Premiul de etapă:

Ultima editare:
Imaginea muzicală a zilei - Day 20

Imaginea muzicală a zilei - Day 20

Bucovina, mon Amour:
Autumn!

Roaga si d-nul Uzuneanu Costica sa fie inscris in programul bilete la festivalul rock si folk , cu multumirile de rigoare .

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus