Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bogdane, nu ai luat inca nici o hotarare cu coada aia asa mare pe lista de asteptare de la Open??? Parca e aiurea limita de 60, in conditiile in care ai 20 mese, grupele de la Avansati si incepatori sunt gata cand incepe Openul banuiesc. Matematica zice ca vor fi 10 mese pentru Open si 10 pentru eliminatorii, adica cei din eliminatoriu joaca 4 meciuri pe o masa (probabil sa nu le uzeze prea tare).
Hotararile le ia Fekete Istvan, eu ma ocup de restul , din cate stiu, cu 20 mese nu ne incafram altfel
Ai dreptate open si elite pe 10 mese
Poate scot mesele de handbal si pot baga 24, inca nu stiu sigur daca pot
Asa s-a făcut la TF Sf. Gheorghe., adică la părerile unora (propuneri) am fost influențat și am mărit nr de locuri. I-am chinuit pe toți în ziua turneului. Asa ca cel mai bun lucru este sa respectam 6xnr de mese dimineața și jumătate din Nr de mese x6 după-amiază pt open/elite.
Sunt de acord cu Sorin. Ar trebui cumva regandita treaba cu nr de participanti, sa aibe sansa cat mai multi jucatori sa participe ( Openisti in mod special ca ei sunt putin sa zic asa dezavantajati dupa departajarea in 2 turnee separate Elite si Open ). Avansatii si incepatorii vor termina cu grupele superioare cel mai probabil la ora 3 si dupa cu siguranta se pot rastrange pe mai putine mese.. eventual pe 6. Multi nu isi iau inima in dinti sa se deplaseze pe distante foarte lungi la turnee A+ ( majoritatea sunt destul de departe de zona noastra ). Ar fi frumos si pentru promovarea jucatorilor din zona noastra sa poata sa participe la un astfel de regal. Asteptam vesti bune de la Pitzi :-D :-D si bafta tuturor sa prindeti loc sa ne putem vedea la masa de joc![]()
Ok, Bogdane, las ca fac cu Piti un pic de matematica, si poate ajunge si el la concluzia ca 16 mese la Open, si 4 la eliminatorii genereaza 18 meciuri in grupe inferioare la o masa de Open, si 10 pentru eliminatorii ( 39 meciuri la 4 mese iese rotund cam 10 meciuri pe o masa). Ca timp nu stiu cat ar dura, dar probabil ca eliminatoriile ar dura cam jumate din timpul grupelor inferioare. Nu cred ca are nimeni obiectii.
Ceea ce e mai important e ca se castiga 24 locuri la Open, si ai rezolvat si cu coada aia stufoasa, daca nu o retezi de tot, o faci cel mult ca una de urs. (ca tot iti place tie animalul respectiv)
La elite cate locuri vor fi? Mulțumesc
Cred ca 80 de locuri pe 10 mese merg numai daca se fac si la Elite grupe de 4.Open + Elite vor fi 80 locuri
Cred ca 80 de locuri pe 10 mese merg numai daca se fac si la Elite grupe de 4.
Felicitări Gelu si Pitzi, pentru ca ați gasit cea mai acceptabila soluție de compromis pentru majoritatea participanților !
Si restu'!?Bun, sa deslusit problema, ma duc sa iau ceva bautura fina pt mintile luminate)))