roman bogdan
Coordonator Onorific
si restu'!?))
incerc sa multumesc cat mai multa lume
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
si restu'!?))
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php?searchj=ilia+i;+codea+e;+cocias ... sint ceva diferente ...Ilia Ion,Coceas Gheorghe si Codea Eugen din Oravita nu sunt jucatori noi .Au fost la 2 Turnee B,Arad si Resita!!
Bună seara .
Cum rămâne cu realizarea grupelor de 6 jucatori ( singura varianta mentionată in anunțul postat de Dl.Giosan....cel cu privire la modificarea regulamentului ) .
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php?searchj=ilia+i;+codea+e;+cocias ... sint ceva diferente ...
Ilia Ion,Coceas Gheorghe si Codea Eugen din Oravita nu sunt jucatori noi .Au fost la 2 Turnee B,Arad si Resita!!
Eu as putea interpreta fraza respectiva "Pentru realizarea grupelor complete de 6 jucători la categoria superioară se va putea face transferul a maxim 5 jucători de la categoria inferioară, fie la cererea acestora, fie în ordinea MP-ului." ca este doar un exemplu de cum trebuie completate grupele incomplete .
Oricum am discutat si cu Marcel Giosan si Gelu Vladoiu care practic m-a indrumat spre aceasta solutie si vad ca si Florin Apian nu a avut nimic impotriva sistemului de organizare si Roman Bogdan insa poate nu au fost nici ei atenti la acest amanunt .
Pe de alta parte posibil sa ai dreptate legat de litera regulamentului insa nu ar fi in spiritul regulamentului Amatur cred sa eliminam cei 20 de jucatori de la open daca am gasit o solutie buna , cred eu , ca sa ii putem lasa sa participe .
Desigur daca conducerea Amatur considera ca totusi nu se pot face grupe de patru vom reveni la varianta initiala si voi taia cele 20 de locuri suplimentare de la Open .
Pentru mine personal desi as avea mai multa bataie de cap cu grupele de patru totusi am optat pentru acesta varianta sa mai putem primi 20 de jucatori .
Bună seara.
Cum rămâne cu realizarea grupelor de 6 jucători (singura varianta menționată in anunțul postat de Dl. Giosan ... cel cu privire la modificarea regulamentului).