Lupsa Bogdan
organizator local
Ajung si eu.Din Râmnicu Valcea-Lupsa Bogdan-avansați. Multumesc.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Parerea mea este ca diseara la ora 21 sa se stabileasca acest aspect, si am sa motivez pe scurt aceasta parere:
Exista jucatori care nu vor sa urce la categoria imediat superioara si au dreptul (eventual) de a alege sa nu participe, ori in conditiile in care vin pana la sala si se schimba categoria ...
Prin absurd zicem ca o sa fie nemotivati, ceea ce nu cred ca vor fi mai mult de doi si poate sa ramana o grupa-doua cu 3 participanti, nu este nicio problema, abia se termina mai repede, iar nr de jocuri in formatia de 3 indeplineste nr de meciuri (cele 5);
Diseara la 21,00 se vede si se poate rezolva problema . Cine nu vrea sa "urce" abandoneaza si se inlocuieste cu urmatorul, ori direct la sala sa nu avem surprize.
Prin urmare :
In cazul in care vor fi grupe incomplete la Elite avem trei jucatori care au optat : Savu Cristian ,Vladoiu Gelu si Istrate Samir si in aceasta ordine dupa MP . In plus asta inseamna ca nimeni de la Open nu va fi fortat sa urce la Elite .
La Incepatori avem multi participanti care au optat pentru Avansati deci nu va fi o problema sa fie completate locurile. Deci nici aici nu va fi nimeni fortat sa urce la Avansati.
Pitzi, vezi sa nu faci confuzie cu Savu Cristian, eu lam inscris (Vaida Sorin), si vorbeam de mine ca prefer sa joc la Elite doar de aia m-a duc la concurs. Nu cumva sa ii faci o surpriza si sa ramana blocat cand se vede la Elite.
Din pacate sunt nevoit sa ma retrag, succes tuturor.
Nu, a uitat sa puna categoria ... ultima oara cand l-am vazut jucand era la Amatori ...Vezi ca s-a retras **************** ...a uitat sa puna si numele .
Nu, a uitat sa puna categoria ... ultima oara cand l-am vazut jucand era la Amatori ...