AmaTur: Turneu B Turneu B "Cupa Primaverii", Tulcea - 25.03.2017

- HELLOUU ANA. Te tii de ghidusii ::D Vrei sa puna si mana pe rosul pe care se jura :D
- HELLOU IULIAN Dragul meu prieten. Cum ai reusit sa suprapui ISPITITORUL TURNEU cu cel de la Baicoi?
- Daca nu eram inscrisi acolo (eu si grupa) sigur eram impreuna la Tulcea.
- SUCCES MAXIM TUTUROR PARTICIPANTILOR, MECIURI FRUMOASE SI O ATMOSFERA COMPETITIONALA DE VIS

- HELLOUU ANA. Te tii de ghidusii ::D Vrei sa puna si mana pe rosul pe care se jura :D
- HELLOU IULIAN Dragul meu prieten. Cum ai reusit sa suprapui ISPITITORUL TURNEU cu cel de la Baicoi?
- Daca nu eram inscrisi acolo (eu si grupa) sigur eram impreuna la Tulcea.
- SUCCES MAXIM TUTUROR PARTICIPANTILOR, MECIURI FRUMOASE SI O ATMOSFERA COMPETITIONALA DE VIS
Hello, Shogun :)...e frumos la Baicoi...si ei jura pe rosu, galben si albastru ca fac in sala mare :)...bafta, tuturor!

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

- Hello LUCA
- Eu stiu ca poti castiga revansa cu SOLCAN... dar asta mai trebuie sa afli si tu de la tine insuti:D
- Cat timp nu ai meci cu IULIAN G. ai toata sustinerea mea.👍

Bran Florin - Tulcea
Evtei Vasile - Tulcea
Jica Vasile - Tulcea
Timofei Valentin - Tulcea

Ultima editare:
- Hello LUCA
- Eu stiu ca poti castiga revansa cu SOLCAN... dar asta mai trebuie sa afli si tu de la tine insuti:D
- Cat timp nu ai meci cu IULIAN G. ai toata sustinerea mea.👍

E doar o chestiune de timp multumesc pentru sustinere

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stoica Emanuel si Balbarau Razvan din Mangalia.

Pare tentant... Deocamdata, am niscaiva probleme de program, dar nu pot sa-l las pe Mircea sa castige :-)

Deci, hai sa incercam:
TOMA IULIAN, Brăila

Daca isi baga Mircea coada si nu pot veni, promit sa anunt joi inainte de ora limita :-)

Pare tentant... Deocamdata, am niscaiva probleme de program, dar nu pot sa-l las pe Mircea sa castige :-)

Deci, hai sa incercam:
TOMA IULIAN, Brăila

Daca isi baga Mircea coada si nu pot veni, promit sa anunt joi inainte de ora limita :-)
Mircea o sa castige TF..:)

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Back
Sus