AmaTur: Turneu B Turneu B "Cupa Primaverii", Tulcea - 25.03.2017

Neagu Mircea,Frătea Aurel,Leolea Andrei,Nicola Marian,Plesoianu Stefan - Constanța

- HELLOUU ANA. Te tii de ghidusii ::D Vrei sa puna si mana pe rosul pe care se jura :D
- HELLOU IULIAN Dragul meu prieten. Cum ai reusit sa suprapui ISPITITORUL TURNEU cu cel de la Baicoi?
- Daca nu eram inscrisi acolo (eu si grupa) sigur eram impreuna la Tulcea.
- SUCCES MAXIM TUTUROR PARTICIPANTILOR, MECIURI FRUMOASE SI O ATMOSFERA COMPETITIONALA DE VIS

- HELLOUU ANA. Te tii de ghidusii ::D Vrei sa puna si mana pe rosul pe care se jura :D
- HELLOU IULIAN Dragul meu prieten. Cum ai reusit sa suprapui ISPITITORUL TURNEU cu cel de la Baicoi?
- Daca nu eram inscrisi acolo (eu si grupa) sigur eram impreuna la Tulcea.
- SUCCES MAXIM TUTUROR PARTICIPANTILOR, MECIURI FRUMOASE SI O ATMOSFERA COMPETITIONALA DE VIS
Hello, Shogun :)...e frumos la Baicoi...si ei jura pe rosu, galben si albastru ca fac in sala mare :)...bafta, tuturor!

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Succes Luca.Ai ocazia sa- ti iei revansa la Solcan care nu este UN jucator rau[emoji1]

Trimis de pe al meu HTC Desire 510 folosind Tapatalk

Multumesc Domnule Bratescu sper sa ii vin de "hac" si poate vreti sa vizitati si Tulcea pe data de 25 [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Luca pe25 sunt la Baicoi.Iti urez Succes si

Trimis de pe al meu HTC Desire 510 folosind Tapatalk

Multumim la fel [emoji106]

---------- Post added 16.03.2017 at 11:38 ----------

Chiosea Ionel - Tulcea

- Hello LUCA
- Eu stiu ca poti castiga revansa cu SOLCAN... dar asta mai trebuie sa afli si tu de la tine insuti:D
- Cat timp nu ai meci cu IULIAN G. ai toata sustinerea mea.👍

Bran Florin - Tulcea
Evtei Vasile - Tulcea
Jica Vasile - Tulcea
Timofei Valentin - Tulcea

Ultima editare:
- Hello LUCA
- Eu stiu ca poti castiga revansa cu SOLCAN... dar asta mai trebuie sa afli si tu de la tine insuti:D
- Cat timp nu ai meci cu IULIAN G. ai toata sustinerea mea.👍

E doar o chestiune de timp [emoji51] multumesc pentru sustinere [emoji106]

Stoica Emanuel si Balbarau Razvan din Mangalia.

Pare tentant... Deocamdata, am niscaiva probleme de program, dar nu pot sa-l las pe Mircea sa castige :-)

Deci, hai sa incercam:
TOMA IULIAN, Brăila

Daca isi baga Mircea coada si nu pot veni, promit sa anunt joi inainte de ora limita :-)

Pare tentant... Deocamdata, am niscaiva probleme de program, dar nu pot sa-l las pe Mircea sa castige :-)

Deci, hai sa incercam:
TOMA IULIAN, Brăila

Daca isi baga Mircea coada si nu pot veni, promit sa anunt joi inainte de ora limita :-)
Mircea o sa castige TF..:)

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus