La multi ani !
Iata al 7-lea si ultimul SUPER lemn marca STIGA produse in 2016 !
ARCTIC WOOD !
Disponibil din primavara !
Iata al 7-lea si ultimul SUPER lemn marca STIGA produse in 2016 !
ARCTIC WOOD !
Disponibil din primavara !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Buna ziua
Puteti sa-mi dati o recomandare?
Joc tenis de 1 an iar momentan dețin :
Lemn Xiom Allround
Fete Xiom Vega Japan 1.8 pe FH si BH.
As dori ceva cu mai multa viteza si ma gandeam la: Yasaka Ma Lin Extra ofensive cu fete Yasaka Rakza7 pe FH si Rakza7 Soft pe BH.
Credeti ca este buna combinatia sau Rakza 7 este prea rapida si ar trebui sa pun Rakza 7Soft pe ambele fete?
Va multumesc.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Va rog sa ma scuzati ca intervin. Azi am avut o mare surprindere cand am tinut in mana paleta unui amic care abia si-a configurat-o.
Eu ma antrenez de aprox. 1 an si mai serios de aprox. 4 luni(3-4 sed./sapt). Pina acum am avut 3 palete configurate, prima exact la fel ca ”unchiul mortimar” numai ca erau fetele de 2.0. Pentru mine nu s-a potrivit aceasta alegere pentru ca mi s-a parut prea grea paleta si am trecut la un lemn foarte apreciat de multi jucatori si anume Nittaku Acoustic care il am si in ziua de azi si la care am schimbat cateva randuri de fete(inclusiv Rakza 7 soft) cautind acel feeling personal, este o impresie care o simte fiecare atunci cand i se potriveste paleta in mina. Mi-am dat seama jucand azi cu paleta amicului ca este ceea ce caut, multe mingi la care nici nu visam sa intre pe masa au fost invingatoare. Nici nu ma gandeam vreodata ca am sa aspir la asa ceva, ma refer la propietatile paletei amicului dat fiind faptul ca lemnul este off++ si fetele super rapide.
Deci pina la urma cred ca trebuie sa incerci(probezi pe unde joci) mai multe variante si sa vezi ce ti se potriveste in mina, altfel vei cheltui multi bani prin schimbarea set-upului si ajungi la concluzia mea de azi, ca am cheltuit peste 2000 de lei degeaba.
Amicul meu are paleta de 680 de lei.