ÎNCHIS Ajutor in configurarea paletei potrivite (VivaSportShop.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Atunci mergi la ei si probeaza mai multe fete.Cred ca nu te impaci cu fetele .Daca ai ocazia probeaza si Donic Bluefire Big Slam 3 Max.

M-as duce dar ne despart vreo 600 km 😁,eu sper ca pana la urma pun stapanire pe paleta************

salutare forumistilor::)
am un lemn tsp defensive 3.5 si doua fete corbor reactor + una friendship cu spini si o fata butterfly trackfire ultimele 2 sunt mai vechi putin dar aia butter mai merge ..
pe fata cu spini nu am jucat ca nu-mi place stilul meu de a juca e pe rever si atacul in mare parte tot de pe rever merge dar imi plac si sa le mai "tai " daca ma intelegeti ce sa fac sa imi cumpar alte fete si sau alt lemn ?

- - - Actualizat - - -

balsa tsp 3,5 defensive

Salutare.
Mai intai trebuie sa stim daca veti continua tot pe stilul defensiv sau daca vreti sa mai incercati si altceva gen allround sau ofensiv.

In cazul asta va recomandam un lemn Yasaka Sweden Clasic cu Rakza 7 pe FH si Rakza 7 Soft pe BH.
Exista mai multe variante in functie de preferinte si de buget. Pt mai multe detalii ne puteti contacta la 0722 678 078.

Reduceri de primavara!

Donic Bluefire M1 la doar 136 lei
Stiga Airoc si Airoc Astro 149 lei

25% reducere pentru lemnele Stiga Carbonado

40% reducere pentru:
Donic Burn Aratox
Donic Youngstar
Donic Waldner Senso Ultra Carbon
Donic Baum Carrera Senso
Donic Baum Esprit
Donic Persson Carbotec
Donic Li Ping Kitex
Donic Persson PowerCarbon

*Promotie valabila in limita stocului disponibil

Hello,
Detin o paleta din comert, vreau sa trec la prima paleta 'personalizata'. Am un buget de 5-600 de lei. Ce-mi recomandati la banii asta? Ma gandeam la o paleta ALL sau ALL+.

Lemnul Stiga defensiv NCT(cu mâner drept) îl mai puteti aduce?
Am văzut că nu-l aveți momentan în stoc.
Toate cele bune!

Ultima editare:
Cea mai buna clasare a mea la un turneu A ( sambata 13 mai Focșani ) a fost datorita unui setup bazat pe lemnul Yasaka Guardian cumparat de la Viva Sport...nu fac reclama insa recunosc ca acest lemn m-a ajutat enorm...vanzare maxima !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus