Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
ÎNCHISAjutor in configurarea paletei potrivite (VivaSportShop.ro)
Se scot la vanzare 2 mese folosite Yasaka Turbo Roller cu blat de 19 mm.
Una la pretul de 900 lei iar cea de-a doua la pretul de 800 lei.
Mesele se pot vedea in București, in incinta magazinului Cocor.
Poze in curand.
salutare forumistilor:
am un lemn tsp defensive 3.5 si doua fete corbor reactor + una friendship cu spini si o fata butterfly trackfire ultimele 2 sunt mai vechi putin dar aia butter mai merge ..
pe fata cu spini nu am jucat ca nu-mi place stilul meu de a juca e pe rever si atacul in mare parte tot de pe rever merge dar imi plac si sa le mai "tai " daca ma intelegeti ce sa fac sa imi cumpar alte fete si sau alt lemn ?
In cazul asta va recomandam un lemn Yasaka Sweden Clasic cu Rakza 7 pe FH si Rakza 7 Soft pe BH.
Exista mai multe variante in functie de preferinte si de buget. Pt mai multe detalii ne puteti contacta la 0722 678 078.
Hello,
Detin o paleta din comert, vreau sa trec la prima paleta 'personalizata'. Am un buget de 5-600 de lei. Ce-mi recomandati la banii asta? Ma gandeam la o paleta ALL sau ALL+.
Cea mai buna clasare a mea la un turneu A ( sambata 13 mai Focșani ) a fost datorita unui setup bazat pe lemnul Yasaka Guardian cumparat de la Viva Sport...nu fac reclama insa recunosc ca acest lemn m-a ajutat enorm...vanzare maxima !!