TURNEU "A" LA MEDIAS - 21 nov. 2009

Re: TURNEU A" LA MEDIAS - 21 nov. 2009

la multi ani si mie .azi se implinesc 2 luni de cand sunt om la casa altuia :lol:

Imi pare foarte rau dar trupa din Hunedoara:Mandru Bogdan/Adrian nu mai pot veni(trebuia sa venim cu o masina din Deva,dar nu se mai duce tipul ala)

mandrubogdan a spus:
Imi pare foarte rau dar trupa din Hunedoara:Mandru Bogdan/Adrian nu mai pot veni(trebuia sa venim cu o masina din Deva,dar nu se mai duce tipul ala)
nu mai aveti cu cine veni... sau v-a cuprins teama din cauza mesajelor razboinice ale unuia din organizatori ??? ..cu cine trebuia sa veniti din Deva ?...poate gasiti alta solutie....

cucurucu a spus:
mandrubogdan a spus:
nu mai aveti cu cine veni... sau v-a cuprins teama din cauza mesajelor razboinice ale unuia din organizatori ??? ..cu cine trebuia sa veniti din Deva ?...poate gasiti alta solutie....
Domnul Darie :D .... as pierde oricand de la Gabi fiindca e mereu o placere sa joc cu el
Problema e ca Popa Radu trebuia sa vina si el si azi a aflat ca nu poate sau ceva de genu...masina domnului Matei e toata ocupata de cei din Deva...iar Hunedoara ramane pe dinafara
As fi vrut foarte mult sa ajung...intalneam multi prieteni dar n-a fost sa fie

mandrubogdan a spus:
Regret mult...oricum succes gazdelor la organizare cat si la castigarea turneului 8)
ok
ne pare rau ca nu puteti veni.....asisderea si pentru dl Popa Radu

mandrubogdan a spus:
cucurucu a spus:
mandrubogdan a spus:
Domnul Darie :D .... as pierde oricand de la Gabi fiindca e mereu o placere sa joc cu el
Problema e ca Popa Radu trebuia sa vina si el si azi a aflat ca nu poate sau ceva de genu...masina domnului Matei e toata ocupata de cei din Deva...iar Hunedoara ramane pe dinafara
As fi vrut foarte mult sa ajung...intalneam multi prieteni dar n-a fost sa fie
imi pare rau ca nu am doua masini sa va pot duce pe toti :lol:
am s-o vand pe asta si-mi iau un autobuz :D

Stie cineva cum este drumul Fagaras-Agnita-Mediaș ?

De la Topoloveni venim maine dimineata:
Sorin Botirca si Marius Traistaru jr.
PS: Daca intarziem jumatate de ora sa ne treceti pe foile de concurs! Multumim!

sorin167 a spus:
De la Topoloveni venim maine dimineata:
Sorin Botirca si Marius Traistaru jr.
PS: Daca intarziem jumatate de ora sa ne treceti pe foile de concurs! Multumim!
OK
dar ar fi bine sa ne dati un telefon pe la 9:00....sa ne aduceti aminte....;)

turneul de la Mediaș este in desfasurare.....sunt 98 participanti.....succes tuturor !!!

Back
Sus