Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
La multi ani Gabi.Sper sa te pot felicita personal,sa ne vedem sanatosi.tipseragt a spus:de la Sighișoara se mai inscrie:
CRISTI SCHULLER
Stima. Gabi
nu mai aveti cu cine veni... sau v-a cuprins teama din cauza mesajelor razboinice ale unuia din organizatori ??? ..cu cine trebuia sa veniti din Deva ?...poate gasiti alta solutie....mandrubogdan a spus:Imi pare foarte rau dar trupa din Hunedoara:Mandru Bogdan/Adrian nu mai pot veni(trebuia sa venim cu o masina din Deva,dar nu se mai duce tipul ala)
Domnul Dariecucurucu a spus:nu mai aveti cu cine veni... sau v-a cuprins teama din cauza mesajelor razboinice ale unuia din organizatori ??? ..cu cine trebuia sa veniti din Deva ?...poate gasiti alta solutie....mandrubogdan a spus:Imi pare foarte rau dar trupa din Hunedoara:Mandru Bogdan/Adrian nu mai pot veni(trebuia sa venim cu o masina din Deva,dar nu se mai duce tipul ala)
okmandrubogdan a spus:Regret mult...oricum succes gazdelor la organizare cat si la castigarea turneului 8)
imi pare rau ca nu am doua masini sa va pot duce pe toti :lol:mandrubogdan a spus:Domnul Dariecucurucu a spus:nu mai aveti cu cine veni... sau v-a cuprins teama din cauza mesajelor razboinice ale unuia din organizatori ??? ..cu cine trebuia sa veniti din Deva ?...poate gasiti alta solutie....mandrubogdan a spus:Imi pare foarte rau dar trupa din Hunedoara:Mandru Bogdan/Adrian nu mai pot veni(trebuia sa venim cu o masina din Deva,dar nu se mai duce tipul ala).... as pierde oricand de la Gabi fiindca e mereu o placere sa joc cu el
Problema e ca Popa Radu trebuia sa vina si el si azi a aflat ca nu poate sau ceva de genu...masina domnului Matei e toata ocupata de cei din Deva...iar Hunedoara ramane pe dinafara
As fi vrut foarte mult sa ajung...intalneam multi prieteni dar n-a fost sa fie
OKsorin167 a spus:De la Topoloveni venim maine dimineata:
Sorin Botirca si Marius Traistaru jr.
PS: Daca intarziem jumatate de ora sa ne treceti pe foile de concurs! Multumim!